За секса при жени 50+

• 19 358
  • 61
  •   1
Отговори
# 15
Семейното положение е единствения проблем и е некоректно, че тази информация е редактирана.

# 16
Ако бе пуснала тема "На 52 секса вече е табу" щеше да получиш даже и съвети да си хванеш любовник. Ама така да дойдеш и да заявиш, че си щастлива е просто непоносимо.  Mr. Green Все пак съобразявай се, с националния манталитет - не може то така да си ок, че и да не се жалваш.  Mr. Green

От друга страна щастието въобще не се измерва със секса - правим ли го, колко го правим, има ли кандидати за това направление и т.н. Ако това осмисля и е постижението ти на тази възраст да знаеш, че не си се справила пного добре с подреждането на приоритетите.

Относно младите мъже, които ти се натискат докато вече си застаряваща - ами то и за 80 годишните жени има млади кандидати. Но не се ласкай толкова - това са извратеняци и фетишисти, но пък и психически болните момчета трябва да такова ...  Rolling Eyes

# 17

Относно младите мъже, които ти се натискат докато вече си застаряваща - ами то и за 80 годишните жени има млади кандидати. Но не се ласкай толкова - това са извратеняци и фетишисти, но пък и психически болните момчета трябва да такова ...  Rolling Eyes
hahaha
Не, ти съвсем не я заби.  hahaha

# 18
Имаше едно време една дама по сайтовете,да разказва какъв активен сексуален живот води,дама на възраст.Не  че е лошо да правиш секс  и на сто години.
Но  като се сближи тази  започваше да обяснява-много готин и е  любовникът,но е  циганин.Ами хубаво,обичайте се. Следва:Заминавам на работа в чужбина и  той  си търси ,пък и ще те подпомага.
И докато се чудиш  какво да отговориш се появява въпросният да се сприятелява.
Не  знам дали обяснявам добре,но  установихме,че някакъв с два профила зарибява.Запознати го откриха в няколко сайта-както за запознанства,така и   в"Сибир" примерно,който преди години си  беше много приятно място с блогове и  добро име.
Не  казвам,че е същото,но много ми прилича ....

# 19
Авторката нямаше да предизвика толкова лошо впечатление ако беше пропуснала частта с тълпите младоци които и се свалят и любовника. Поставена по друг начин, темата щеше да е приятна и можеше и да се развие.

# 20
Ако бе пуснала тема "На 52 секса вече е табу" щеше да получиш даже и съвети да си хванеш любовник. Ама така да дойдеш и да заявиш, че си щастлива е просто непоносимо.  Mr. Green Все пак съобразявай се, с националния манталитет - не може то така да си ок, че и да не се жалваш.  Mr. Green

Скрит текст:
От друга страна щастието въобще не се измерва със секса - правим ли го, колко го правим, има ли кандидати за това направление и т.н. Ако това осмисля и е постижението ти на тази възраст да знаеш, че не си се справила пного добре с подреждането на приоритетите.

Четейки темата, аз същото си помислих...за двойния стандарт тук.    Laughing
Ако беше написала нещо от сорта "Омъжена съм, на 52 години съм, мъжа ми поради ....причини не може да ме задоволява, има някой и друг кандидат наоколо, какво да правя?", със сигурност повечето съвети щяха да са "Ами, щом мъжа ти не може, но се обичате и разбирате, няма лошо.... все пак, човешки нужди са!".
Но понеже се похвали "с рогата напред", "Ауу, ама това е толкова гадно, неморално....., дърта разпоретина!" ....

Та, последно, ако след 50-така мъжа не може, а жената иска, следва ли да има любовник или не?    Mr. Green

# 21
  • Ямбол
На мен ми звучи така, като че чак сега е разбрала какво е това секс.

# 22
Здравейте, аз съм жена на 52г. и винаги съм била харесвана и желана от мъжете, но винаги ми е било интересно, колкото по-зряла ставам толкова по-млади мъже ме желаят. Казвала съм да си намерят на тяхната възраст, но не искат и да чуят. Омъжена съм, но от около 7 години имам и секс-партньор, с който редовно го правим и не мисля да спирам! Чувствам се прекрасно! Исках да кажа, по повод на това, че жените след 50 са вече стари... не не е така, всичко е въпрос на гледна точка, самочувствие, положителни мисли... правете редовно секс това е истината!!!

Каква отявлена простащина. Нямам думи направо.

Ти затова ли се регистрира тук - да отвориш тема, в която да се похвалиш, че на 52 се праскаш наляво и надясно и ставаш за смях на кокошките?

Ти къде го прочете това? Thinking
Или наличието на любовник е = праскане наляво и надясно? Rolling Eyes

Жената се учудва как доста по-млади мъже я харесват, не е написала, че всеки ден е с различен.

Отвратителни сте просто. Sick

# 23
  • на брега на морето
Отвратителна е липсата на свян у жена на години.

# 24
Отвратителна е липсата на свян у жена на години.
Да разбирам ли, че за 25 годишна е напълно приемливо да е разтропана, разюздана разпоретина, без никаква липса на свян, но за 55 годишната е "срам и позор"?    Mr. Green

Аз вече "виждам" как всички, оплюли авторката, станат ли на 50 директно слагат девствения пояс и се затварят в манастир.Тъй де, да не вземе нещо да ги изкуши, че ......     Twisted Evil

А си мислех, че аз съм задръстена "монахиня" ....     Joy

# 25
  • Ямбол
...
Аз вече "виждам" как всички, оплюли авторката, станат ли на 50 директно слагат девствения пояс и се затварят в манастир.Тъй де, да не вземе нещо да ги изкуши, че ......     Twisted Evil
...
Е, чак пък на 52 да откриеш колко е хубав сексът...
Като си е намерила тъпкач чак на 52, наистина си е чудо. Останалите на тези години не се хвалят, защото отдавна са го приели като нещо нормално и част от живота.

# 26
Според мен на 25 е по-важно да пазиш благоприличие, с цел да не ти излиза име и да се омъжиш за подходящ човек, отделно и да се пазиш от инфекции, за да имаш здрави деца. На 52 мача е вече свирен и трябва да се живее като в последно.

# 27
Абе кои са тези, които правят секс след 25  Shocked

# 28
  • Tам през Атлантическия океан
На мен ми звучи така, като че чак сега е разбрала какво е това секс.

Хах,  всеки вижда различни неща в поста и   Laughing
Това което виждам е приятната изненада  че я харесват, заглеждат и по-млади мъже  Peace
А сеХса на 50 не ми се вижда вече като мираж  Mr. Green дай Боже да така де , като ги тропна  Grinning

Мисля си че сеХса през различните декади на живота ни е различен , да  Grinning
човек става по-сензитивен , познава вече тялото си  Wink

А коментарите в темата на повечето са Joy
а какви думи се ползват хахах  Laughing

# 29
Да не забравя да пусна тема след години- дали е нормално да правя сеX на 73...???
И 60- годишните за млади либовници ли се смятат или ?

Общи условия

Активация на акаунт