Място за боси стоножки - 15

• 148 939
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Banshee - Не само гумени ботуши стават за тази работа, ей на - Gora-та ми и за як дъжд и за сняг, иза газене в локви и кал стават и т.н., но са си outdoor обувки. както и да е де, писах, че ги видях на живо въпросните тимбърлендки - изобщо не стават, за това, за което ми трябват, ще видя какво ще докарат ессо-вците тази седмица и ако не ми хареса нищо на живо, общо взето се ориентирах кой модел искам и ще си го поръчам, а за gora-та ще търся читав обущар да ми оправи петичката.

Не споря за това - зная, че има, но точно тези конкретно не стават за дъжд (и от снимката си личи - ми не са Дахщайн) Peace.  А пък с такива подобни (небоядисани) като най-светлите Тъмбърлендки е още по-зле - една капчица вода става на черно петно и докато не изсъхне  изглеждат просто "прекрасно"  Confused
Знаеш си, че си изпуснала момента да търсиш изгодно водоустойчиви обувки Confused, ама освен Екото, понаглеждай и Мерел - те са здрави и даже велурените, които  са обработени стават за зима и влага.
А ето тези https://www.amazon.co.uk/Chaco-Womens-Black-Uma-US/dp/B006WEGYDK … o#customerReviews на мен са ми сполучлива находка и също не пропускат (имам предвид носене в по-човешки условия - без да се шляпа директно в реката), анатомична подметка, не се пързалят (много) на сняг и ако знаех, че ще се окажат толкова свестни бих си поръчала и още един чифт резерва, че цените им са не толкова френдли вече.

# 451
  • София
Banshee - мерси, но тези са ми много зимни, от линка, такъв тип по-високи ботушки си имам, пак на тимбърленд - http://shop.nordstrom.com/s/timberland-earthkeepers-mount-hope-w … p;cm_ite=677790_1 . Междинка търся, а Мерел, детето имаше едни техни ботушки, ами не знам дали  останах очарована от фирмата, често беше с влажни крака вътре.
За цените - устройва ме до към 150Е, че няма да намеря нещо за без пари - ясно Simple Smile Не очаквам по това време на годината Simple Smile Да имаше още випове на амазон, да тая надежди, но така - нъц.

# 452
  • София
Banshee - мерси, но тези са ми много зимни, от линка, такъв тип по-високи ботушки си имам, пак на тимбърленд - http://shop.nordstrom.com/s/timberland-earthkeepers-mount-hope-w … p;cm_ite=677790_1 . Междинка търся, а Мерел, детето имаше едни техни ботушки, ами не знам дали  останах очарована от фирмата, често беше с влажни крака вътре.
За цените - устройва ме до към 150Е, че няма да намеря нещо за без пари - ясно Simple Smile Не очаквам по това време на годината Simple Smile Да имаше още випове на амазон, да тая надежди, но така - нъц.

Legero -погледни техни модели имат високи сникърси и са goretex.

# 453
  • София
Накрая си поръчах тези и вече кротвам https://www.amazon.co.uk/dp/B00RC8UDIC/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl? … DQ56NS9&psc=1 Каквито - такива Simple Smile

# 454
  • Варна
Здравейте мацки Simple Smile Много, ама много искам да си купя възможно най-удобните черни маратонки (може и с бяла подметка), които да си нося по екскурзии. Да мога да минавам по 20км. и да са пак удобни Simple Smile Пробвах днес NIke air max, но ми подпират на кокълчето на глезна, което е гадно. Няма значение цената...
Моля, ако някой знае нещо подобно...

# 455
Angel, тъкмо да ти пиша, че има някакво намаление на Тимбърленд в склада и видях водоустойчиви Laughing

# 456
  • на Мелмак
Angel, Да те питам за ботушите Тимбърленд, които си показала по-горе-отговарят ли си, че съм им хвърлила едно очо 😊.

# 457
  • София
Angel, Да те питам за ботушите Тимбърленд, които си показала по-горе-отговарят ли си, че съм им хвърлила едно очо 😊.

тези, които имам?
Ами...когато ги поръчвах пишеше да се поръча един номер по-голям, обаче нямаше и си взех моят (така и така бяха на някаква много ниска за тях цена от випа - колко ми липсва випа не е истина). Аз нося 39, но реално кракът ми е нещо като 38,5, но обичам да ми е малко по-просторно в обувката, не  да е плътно по кракът ми. Освен това кракът ми е тесен. Така че, когато ги получих нямах проблем. Т.е. според мен са умалени с половин номер, за мен са и за по-тесен крак, не за широк. Но с тънък чорап са ми  чудесни, а с вълнен (голяма рядкост да поискам да се пъхна в тях с такъв, те са доста топли) са ми съвсем по крака, без чак да стискат, но и без абсолютно никаква свобода.

Сега, малко в страни от темата, но да споделя, детето стигна 37 номер и установих, докато се маех около едни нови обувки негови, че реално моят крак и в повечето 37 влиза и че в новите му ботуши даже се чувствам почти добре, не знам уголемени ли са пък те, но ако бяха 38 можех и да аз да ги нося сигурно Simple Smile

mims11 - много мило, че мислиш за  мен и безумния ми проблем... по принцип най-класическите тимбърленд не ги харесвам, иначе те знам че са водоустойчиви... иначе щяха да са ми най-лесното решение Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 окт 2017, 08:15 от Angel_Dust

# 458
  • София/Испания
Здравейте,някой поръчвал ли си е ледоходки за сняг и лед?Дали действително изпълняват предназначението си?
От къде сте ги купили?Нося 41 номер обувки,какъв номер ледоходки трябва да взема?

# 459
# 460
  • Burgas
Angel_Dust, тези които си поръчала ги взех миналата зима за майка ми. Супер са, чак съжалих, че не си взех и за мен! Дано и на теб ти харесат!

# 461
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01K9JFMF4/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

Получих си тези Кларкс, сега са им вдигнали цената. Прекрасни са! Красиви и удобни. Много са меки отгоре и отстрани, което ме изненада, понеже повечето обувки тип стилето са твърди. Тесни са отпред и много се радвам, че поръчах 7.5 вместо обичайното 7, което купувам от Кларкс, 7 щяха да са ми малки (а съм с нормален крак, не с широк).

# 462
Здравейте,някой поръчвал ли си е ледоходки за сняг и лед?Дали действително изпълняват предназначението си?
От къде сте ги купили?Нося 41 номер обувки,какъв номер ледоходки трябва да взема?
Моите са такива, но черни.
https://global.rakuten.com/en/store/vitaliser/item/salomon-1114/
И аз съм с 40,5 - 41 съответно тези са размер 8, но щях да се побера и в 7. Неопрен са отвън, пише, че са за лед и до - 35°С. Супер топли са, на утъпкан сняг не се пързалят, но на чист лед нямат пълно сцепление.

Последна редакция: вт, 17 окт 2017, 16:34 от X-RayLily

# 463
  • София
Angel_Dust, тези които си поръчала ги взех миналата зима за майка ми. Супер са, чак съжалих, че не си взех и за мен! Дано и на теб ти харесат!

Ммм, супер, мерси - и аз се надявам да се харесаме, има хубави мнения, от хора, които и на сняг са ги ползвали. Simple Smile Иначе от същия модел тези са намалеени, обаче за тях пишат, че кожата е много мека и много лесно се наранява. https://www.amazon.co.uk/dp/B01AAU5BEY/ref=twister_dp_update?_en … ng=UTF8&psc=1

# 464
Angel, предполагам, че на детето купуваш детски обувки и вероятно там е предвиден растеж, затова ти стават, а и краката ти са тесни. Моят тази зима е на 34 и догодина сигурно ще ме е стигнал Simple Smile
Аз ровейки в намаленията си поръчах Крок пот вместо обувки, ММ ще откачи с кухненските ми мераци Laughing

Общи условия

Активация на акаунт