RYANAIR - 8

• 90 548
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте.Имам такъв въпрос.Ще летим на 24,05 до Брюксел, мога ли да взема в ръчния багаж 1 кутия / 10-15 прахчета/ нимезил.

# 166
  • София
Щом е прахчета - може.
Винаги имам лекарства в ръчния багаж - не са правили проблем.

# 167
Благодаря, надявам се да няма проблем.

# 168
  • Бургас
Благодаря, надявам се да няма проблем.
и да има, ще  преровят багажа и вас и пак ще ви пуснат  Laughing  Поне с мен така стана, когато набутах по молба на приятелката ми бенгалски огън и даже забравих, че е там...а, кой да чете, че е забранен  Laughing

# 169
Здравейте! Може ли да се носи самобръсначка с ножчетата в ръчния багаж или трябва да свалим ножчетата и да остане само дръжката.

# 170
  • Русе
Здравейте! Може ли да се носи самобръсначка с ножчетата в ръчния багаж или трябва да свалим ножчетата и да остане само дръжката.

Ножчета за бръснене - не.

# 171
Благодаря VIKI

# 172
  • София
Внимание!
За летище Станстед има сериозен обход заради ремонт на магистралата, мои близки са пътували с 1 час повече и вчера са изпуснали самолета за София, заедно с  още няколко човека.
Отделно на летището е било задръстено от тълпи, може би по същата причина.
Днес се надяват да излетят с Уизеър.

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 13:47 от ЗаСлон

# 173
Внимание!
В Лондон има сериозен обход заради ремонт на магистралата, мои близки са пътували с 1 час повече и вчера са изпуснали самолета за София, заедно с  още няколко човека.
Отделно на летището е било задръстено от тълпи, може би по същата причина.
Днес се надяват да излетят с Уизеър.

Кое летище?

# 174
  • София
С Райънеър, летище Станстед.
Беше се загубила редакцията на поста ми, допълних отново.

# 175
  • Под гъбата
Имам закупени билети без запазени места. Дали по всяко време преди чекирането мога да закупя допълнително местата? 

# 176
  • Русе
Имам закупени билети без запазени места. Дали по всяко време преди чекирането мога да закупя допълнително местата? 
Може.

# 177
Току-що запазих Милано за края на юли. Досега съм летяла само веднъж с Райън и то преди 2-3 години. Без да съм запазила места, има ли шанс да ни сложат на отдалечени места (само двамата с ММ сме) или както с Уиз гледат общите резервации да ги слагат заедно?

# 178
  • София
Ами аз току що се регистрирах за полет до Берлин. И на двата полета ни сложи с мъжа ми през 5 реда, на средни места. Направих проверка с нова резервация и се оказа, че явно системата раздава първо средните места. Така, че дали първия или последния ден се регистрирате безплатно май няма никакво значение, все ще сте разделени. Аз платих допълнително промяна на едното място за единия полет.

# 179
 Аз още не съм се чекирала, нашият полет е в края на юли и ми е рано още. Но явно шансът да ни сложат заедно е малък, така че ще запазвам места явно.

Общи условия

Активация на акаунт