RYANAIR - 8

• 90 575
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте. В петък летим с малките за Лондон с Райнеър и иска да ви питам някой неща.
1. Торбата с лекарства в чекирания или в ръчния да ги сложим.
2. Външна батерия за телефон 10000 mAh 37 Wh разрешена ли е в ръчния багаж.
3. Трябва ли да сложа табелка с имената на чекирания багаж, или на летището ми слагат лепенка с имената.
4. Малка бебешка ножичка може ли да носим и къде ако можем.
Благодаря. Честит празник!!!

Последна редакция: ср, 24 май 2017, 11:05 от stensyto

# 181
  • София
Ножичките в чекирания багаж.
Лекарствата - ако не са течни където има място.
Течните - в чекирания.
Външната батерия бих си я носила в ръчния - да не изкушавам хамалите.
Като го мерят слагат лепенка с № и ви дават отрязък.
Но не пречи и етикет с имената. Доста често куфарите са еднакви и хора се объркват.

# 182
 Слагайте си етикети, не пречат. А ако се откъсне баркода, етикета с името е единственият шанс да ви намерят багажа.

# 183
  • Варна
Момичета, ако купя билет мога ли по-късно да купя и багаж? Че не знам какъв ще трябва към момента?
Само веднъж съм ползвала тази компания и за вътрешен полет и нямах багаж тогава.

# 184
  • София
Може.

# 185
  • Варна
Мерси Aisha. bouquet

# 186
Когато пътувах с Райнеър, ни взеха ръчния багаж и го сложиха при чекирания. Някои пътници обаче си останаха с ръчния багаж в самолета. Когато пристигнахме си взехме багажа от въртележката и излязохме. Не бих оставила нищо ценно в багаж, който всеки може да вземе и после иди го търси.
Това беше първото ми пътуване с нискотарифна авиокомпания. При другите, извън Европа, има митнически контрол и ще е по-трудно някой да ти задигне багажа, защото после с него отива на митницата.

# 187
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Прочетох поста на служителя на фирмата от първия пост, но все пак да попитам наистина ли само с ръчен багаж и бордни карти можем директно да отиваме на гейта?
Някой да е наясно дали и в чужбина (за Милано, Италия питам) е по същия начин?

Благодаря за отговорите на всички в темата.Аз ще летя за първи път и искам ММ да е до мен, та явно трябва да запазим места.Не го знаех  Peace

# 188
  • Вестерос
Да, не се ходи пред гише за чек ин, вие сте си го направили във вас, директно към проверките на ръчния багаж и вас да минете, после граничната проверка и си гледате къде е гейта и така.

# 189
Да, не се ходи пред гише за чек ин, вие сте си го направили във вас, директно към проверките на ръчния багаж и вас да минете, после граничната проверка и си гледате къде е гейта и така.
Благодаря  Peace

# 190
Здравейте, от една седмица следя билетите за Италия, Тревизо и днес билетите за връщане са повишени? Питането ми е, тъй като не съм летяла с тази авиокомпания да чакам ли да видя дали няма да има някакво намаление или да купувам? Нормално ли е да се покачват цените в една от посоките?

# 191
Може да си купите билети само за едната посока (без значение отиване или връщане) и да продължавате да си дебнете за другата. Не е задължително да ги купувате заедно. Намаление и да има- ние тук няма как да знаем. Simple Smile Обикновено (но не и задължително) около 3-4 седмици преди полета цената пада. И пак е въпрос на късмет. Simple Smile Поглеждайте около 12- 1.00 ч. през нощта. Wink

# 192
  • Вестерос
За кога са ти билетите? И да възможно е.

# 193
За кога са ти билетите? И да възможно е.
за 4.08 отиване и 7.08 връщане

# 194
ММ запази и плати билети за полет, но имената ни ги написа на кирилица, а не на латиница.Проблем ли е?
Не са минали 24 часа от резервацията, но не приема промяна от кирилица на латиница.Съвети?

Общи условия

Активация на акаунт