RYANAIR - 8

• 90 552
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря много!

# 721
Авиокомпаниите имат някаква застраховка за пътниците, а за закъсненията си има евродирективи, не мисля, че има нужда да плащате застраховка

# 722
  • София
Вероятно това са кеширани цени от предни търсения, защото когато от Fare finder продължиш към покупка стават същите като при търсене.
Демек когато минаваш през Fare finder не търси в действителност всички дати, а гледа какво е излизало преди, за икономия на време. После вече търси наистина.
Да, това е, но е подвеждащо 😊

# 723
  • София
Опитвам се да платя с Виза и ми иска 2% такса, а в първи пост чета че е само за Пей Пал и Мастеркард Припей. Някой да даде съвет?

# 724
Има такса, ако плащате с кредитна карта. С дебитна няма. Просто изберете правилната, където ви дава да отбележите каква е. Последния път, когато плащах, и при мен излезе, но когато потвърдих, таксата се махна.

# 725
  • София
Мерси! Тя ми е запомнена от предния път, може и тогава да ми е взело такса. Ще опитам да я изтрия.

# 726
Да споделя моя опит, бях писала преди време, е на мен ми начисли 2% такса върху сумата, платена с дебитна карта, с която малко преди това бях плащала без такса. Ходих в абанката и категорично ми казаха, че таксата не е тяхна, така че се случва.

Последна редакция: пн, 07 авг 2017, 14:53 от Jane2013

# 727
  • HH
То си го пише , винаги плащам с кредитна карта , данните са ми запазени в профила. Преди да потвърдиш, под цената на билета си я има написана 2% с при плащане с кредитна карта. В крайна сметка на билет от 30-40€ говорим за стотинки и никога не съм се замисля над това.

# 728
А, освен на летището, от къде другаде мога да купя пликовете за течности?

# 729
  • София
А, освен на летището, от къде другаде мога да купя пликовете за течности?
Oт DM, Джъмбо, големи супермаркети.

# 730
Имат ли полети до Варна, освен от Брюксел?

# 731
Имат ли полети до Варна, освен от Брюксел?

Не. виж Уиз еър

# 732
Здравейте! Резервирах билети за Барселона. Резервацията е успешна, а още нямам имейл. Досега не ми се е случвало. Нормално ли е, случвало ли се е на някого?

# 733
  • София
Да, често се случва. Нали в акаунта ти в сайта я има резервацията - достатъчно е.
От там може да заплатиш избор на място, допълнителен багаж и да си разпечаташ бордната карта.
Изтеглиха ли  пари от картата?

# 734
Да, парите са изтеглени. И аз така мисля, че няма проблем. Но досега винаги имейлът е идвал на момента. Затова реших да попитам. Благодаря много !

Общи условия

Активация на акаунт