RYANAIR - 8

• 90 543
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
имаш право на 10 предмета ВСЕКИ до 100мл.

Течностите трябва да са общо до 1 литър и да са в опаковки до 100 мл, но не е казано, че трябва да са 10 броя опаковки, може да са 100 X 10 мл

# 106
  • Вестерос
Аз като питах тогава тук така ми казаха, че трябва да са 10  и така съм запомнила Laughing

# 107
  • Русе
имаш право на 10 предмета ВСЕКИ до 100мл.

Течностите трябва да са общо до 1 литър и да са в опаковки до 100 мл, но не е казано, че трябва да са 10 броя опаковки, може да са 100 X 10 мл
Друг е въпроса дали ще се съберат стоте шишенца/кутийки и т.н. в плик с вместимост от 1 литър Wink

# 108
  • на Мелмак
Ето , нещо , което сега разбрах.
Чела, недочела и при предишно пътуване взех малки пасти за зъби, малки парфюмчета, защото съм разбрала, откъде е чудно Crazy , че е до 100мл. общо.
Сега значи спокойно да си взема нормални размери  Laughing

# 109
Миналия месец, бяхме в Берлин и от там си купих шампоан - 200 мл.. На летището много ясно ми обясниха, че не мога да кача в самолета течност над 100 мл. Преди скенер- проверката се вадят козметичните продукти от багажа и се показват отделно, като задължително трябва да са в прозрачен найлонов плик със затваряне. До лентата за багажа има предоставени такива пликове , а те са с определени размери и всички козм.продукти трябва да ги напъхате вътре. Ако вземете с нормални размери, просто няма да се съберат.

Решението си е Ваше, но според мен си вземете малки размери, за да не ви ги изхвърлят.

# 110
  • София
Аз пък бях с прозрачен несесер които си е с цип, но е прозрачен, а не с плик, и не е имало проблем. Но да всичките ми неща бяха до 100 мл, пред нас изхвърлиха на няколко жени неща, опаковка от 200 мл ама празен на половина и те се сърдеха.

# 111
  • на Мелмак
На мен реално ми трябва парфюм , на децата паста за зъби - тяхната , не са ми драма другите течности.

# 112
Как се чекира безсрочна лична карта в сайта на Райънеър? Какво да задам на валиден до...?

# 113
Как се чекира безсрочна лична карта в сайта на Райънеър? Какво да задам на валиден до...?

10 год. след издаването: например издадена на 16.05.2010г.-даваш валидна до 16.05.2020г

# 114
  • София
Аз избирам последната предложена година от падащия списък - не съм имала проблем.

# 115
Все тая, стига да е в бъдещето.

# 116
  • София
Здравейте,

Пътувам по линията София- Атина - София и вместо фамилията ми на бордната карта/ резервацията е изписано бащиното ми име.
Това за значителна разлика ли се приема. Чек-ин е направен с моята лична карта, т.е. има изписан коректен номер на документа.

Благодаря Ви предварително.

# 117
Здравейте,

Пътувам по линията София- Атина - София и вместо фамилията ми на бордната карта/ резервацията е изписано бащиното ми име.
Това за значителна разлика ли се приема. Чек-ин е направен с моята лична карта, т.е. има изписан коректен номер на документа.

Няма проблем, обикновено пътувам с бащино име.

# 118
  • София
Здравейте,

Няма проблем, обикновено пътувам с бащино име.

Всъщност не се изразих точно. Имам предвид презиме.

# 119
  • Вестерос
Презимето е бащиното ти име

Общи условия

Активация на акаунт