Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 4

• 71 861
  • 721
  •   1
Отговори
# 30
В моята клиника Естрофема се започва след като намалее менструацията - четвърти, пети ден, защото приемът е вагинален.

# 31
Благодаря за отговорите, момичета  Hug Имам време да пробвам как ще се усвоява по-добре при мен Кринона и да се надявам, че добре ще ми повлияе.
На чакащите момичета успех! Тези дни живот и здраве и аз ще цопна сред вас.  Praynig Hug

# 32
  • София
Liv Tyler, благодаря ти. И аз се надявам на същото.
Пожелавам скорошен успех и на всички вас  Heart Eyes

# 33
Момичета, пак успях да настина. 6ти ден от ЗЕТ ми е. Сутринта имах леки болки в гърлоото, но минаха. Взимам осцилококцинум, нали може? Много ме е страх да не вдигна температура нали тя била фатална, сутринта я мерих - нямах, но сега ми е леко лошо не знам дали да я меря. Ох, има ли някоя мама разболяла се след трансфер и зарадвала се на щастливия резултат. Страх ме е.  Hug

# 34
Може осцилококцинум, да. Прави си и чайчета с лимон, мед и джинджифил, помагат.
Аз бях с настинка след първия ми трансфер и имах + тест.
Успех  Hug

# 35
Аз се разболях точно при успешния си опит! При сегашния бях здрава ама неуспех.

# 36
Много ви благодаря момичета. Вие сте го изпитали и знаете.  Hug Hug Hug късмет желая ако все още се борите.

# 37
Момичета, вчера ви споменах, че май се разболявам, ее днес се случи. Нямам температура и болки в гърлоото вече, но носа ми е толкова запушен, а вкъщи имам само капки за нос на куикс. Не ми помагат. А доколкото знам капки със съдържащ се в тях ксилометазолин не е хубаво след трансфер да се използват. Ще ми препоръчате ли нещо? Hug

# 38
Има едни билкови Пиносол, и един спрей Фитоназал, но за всеки случай питай док или в аптеката, дали тези билки са подходящи.

# 39
Момичета, тези, които ползвате лепенки Климара, имали ли сте някакъв проблем с тях след поставянето им? Днес си сложих, но тази вечер при събличане, бикините ми бяха залепнали по крайчето на лепенката. Тя самата се разлепи малко, но аз пак я притиснах към кожата. Но се чудя ефективна ли е вече, да я сменя ли с друга?

# 40
Стела, няма проблем щом си я залепила обратно и хванало лепилото. Ако се разлепи тотално, може да се смени с нова.

# 41
Дами, да питам и аз нещо за тези лепенки - като отворите пакетчето, нали лепенката е това прозрачното? Явно се углопява от хормоните, но има и едно фолио залепено за вътрешната страна на опаковката и днес на втората лепенка се зачудих дали не трябва него да го разлепя и да го сложа.

# 42
Момичета, вчера ви споменах, че май се разболявам, ее днес се случи. Нямам температура и болки в гърлоото вече, но носа ми е толкова запушен, а вкъщи имам само капки за нос на куикс. Не ми помагат. А доколкото знам капки със съдържащ се в тях ксилометазолин не е хубаво след трансфер да се използват. Ще ми препоръчате ли нещо? Hug
Стеримар (и всички с морска вода), хомеопатични също като низита, еуфорбиум. На мен не ми помагаха много ама пробвай Simple Smile

# 43
Прозрачното е...

# 44
Риджина, благодаря!  Hug
Прозрачното е лепенката, и аз вчера се притеснявах да не я объркам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт