Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 4

• 72 009
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
  • София/Севлиево
Ето че дочаках-от днес започва моята подготовка за ЗЕТ-3-ти и надявам се последен и с щастлив край .
Аз бях отложена първия път заради презряла лигавица,но като се замисля май съм била и с хипер стимулация-бяха ми извадили 21 бройки...

# 151
Ето че дочаках-от днес започва моята подготовка за ЗЕТ-3-ти и надявам се последен и с щастлив край .
Аз бях отложена първия път заради презряла лигавица,но като се замисля май съм била и с хипер стимулация-бяха ми извадили 21 бройки...

Успех Елислава!

# 152
Здравейте ,
и аз започнах подготовка за ЗЕТ този месец и се надявам всичко да е ок . На мен док ми изписа  пластири Климара , има ли някой , който е ползвал такива ?
Успех на всички . 😊

# 153
момичета да ви питам при трансфер пак ли важи правилото без парфюми,лосиони за тяло,лак за коса и т.н общо взето как преминава транфера?

# 154
Да, важи правилото за ароматите.
В деня на трансфера, поне в нашата клиника, отиваме с 1,5 л вода, всички лекарства и чехли.
Казват ни кога да започнем да пием вода и следят на ехографа кога е готово за започване на процедура (обикновено като се напълни мехура, за да има добра видимост на ехографа).
После влизаш в залата и от там нататък лекарят, биолога и акушерката си вършат тяхната работа, т.е. трансфера.  Simple Smile
Оставят ни няколко минути да полежим там и после ни прехвърлят в стаята, където лежим още 2 часа, а след това ни пускат да си ходим.
Общо взето е това.

# 155
Да, важи правилото за ароматите.
В деня на трансфера, поне в нашата клиника, отиваме с 1,5 л вода, всички лекарства и чехли.
Казват ни кога да започнем да пием вода и следят на ехографа кога е готово за започване на процедура (обикновено като се напълни мехура, за да има добра видимост на ехографа).
После влизаш в залата и от там нататък лекарят, биолога и акушерката си вършат тяхната работа, т.е. трансфера.  Simple Smile
Оставят ни няколко минути да полежим там и после ни прехвърлят в стаята, където лежим още 2 часа, а след това ни пускат да си ходим.
Общо взето е това.

а усещанията горе долу като стандартен гинекологичен преглед ли са,че доколкото съм чувала е без упойка ?

# 156
Това е най леката и приятна манипулация от цялата процедура до тук ввъобще нищо няма да усетиш спокойствие и късмет

# 157
  • София/Севлиево
Няма никакъв смисъл от упойка,лично аз не го определям като преглед,но на мен не ми е било неприятно,нямала съм никакъв дискомфорт и при двата трансфера.
Момичета има ли разлика между лепенки Климара и Естрофем-а,казаха ми да почна с което го има в аптеката,но все пак ми се иска да знам дали се различават по нещо,освен името...

# 158
Да, процедурата е сравнително бърза и не е болезнена.
Понякога може да има неприятно усещане при въвеждане на катетъра, но като цяло не е нещо страшно.  Wink

# 159
благодаря за отговорите.

# 160
И от хормоните.
А ако прогестерона преди пункция се покачи е ясно, че лигавицата ще е презряла за трансфера. Знае ли се приблизително кога ще ти е пункцията?
И спри да пресмяташ варианти Simple Smile
Остави нещата да се случат  bouquet
Нандин, ами оказа се, че ще ми е в понеделник пункцията, на 11 ден. Днес (8-ми ден) най-големите фукита бяха по 17 мм, прогестерона 0,36, лх-то 2,3, а естрадиола 566. Общо седем са героите.Лигавица между 8 и 9.
Жанче, благодаря ти от сърце  bouquet
П.С. Чета последните постове, че биолога и акушерката правели трансфера. Не ли док?? Shocked

# 161
И от хормоните.
А ако прогестерона преди пункция се покачи е ясно, че лигавицата ще е презряла за трансфера. Знае ли се приблизително кога ще ти е пункцията?
И спри да пресмяташ варианти Simple Smile
Остави нещата да се случат  bouquet
Нандин, ами оказа се, че ще ми е в понеделник пункцията, на 11 ден. Днес (8-ми ден) най-големите фукита бяха по 17 мм, прогестерона 0,36, лх-то 2,3, а естрадиола 566. Общо седем са героите.Лигавица между 8 и 9.
Жанче, благодаря ти от сърце  bouquet
П.С. Чета последните постове, че биолога и акушерката правели трансфера. Не ли док?? Shocked

Риджина е написала - Лекарят, биолога и акушерката .  Wink

# 162
  • София
Мистика, ти в Надежда ли беше (лекар?)
До сега всички манипулации са ми правени от докторката

# 163
Аа, ок, притесних се  Whistling
Да, при док Стаменов съм.

# 164
Аа, ок, притесних се  Whistling
Да, при док Стаменов съм.

И аз се притесних Joy