Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 4

• 71 970
  • 721
  •   2
Отговори
# 210
Момичета, възможно ли е, ако съм имала бактериална инфекция по време на стимулацията и пункцията, това да повлияе по някакъв начин на яйцеклетките или ембрионите след това?

# 211
Момичета, възможно ли е, ако съм имала бактериална инфекция по време на стимулацията и пункцията, това да повлияе по някакъв начин на яйцеклетките или ембрионите след това?
И аз това си мислех при първия ми неуспешен трансфер. Ще ми е интересно да чуя мнения.

# 212
Аз съм 7ми ден след ЗЕТ и съм на 3х1 естроферм, 3х2 утрогестан и 1 фолиева киселина. Днес направих и една инжекция дипрофос. Дано имаме успех всичките. Simple Smile

# 213
  • София
Аз съм 7ми ден след ЗЕТ и съм на 3х1 естроферм, 3х2 утрогестан и 1 фолиева киселина. Днес направих и една инжекция дипрофос. Дано имаме успех всичките. Simple Smile
С каква цел се поставя?

# 214
С каква цел се поставя?
Противовъзпалителна инжекция 💉 и в деня на трансфера ми поставиха една, втората казаха на 7ми ден т.е. днес

# 215
  • София
С каква цел се поставя?
На някои им изписван медрол, на нея дипрофос Simple Smile
Кортикостероид е

# 216
  • София
Благодаря ви. Аз получих сериозна алергична реакция, дерматоложката каза, че най-вероятно е от процедурите. Искаше да ми бие кортикостероиди, но аз категорично отказах мислейки, че е противопоказно, а излиза точно обратното. Embarassed

# 217
Ерна и аз бях с алергия, която развих покрай болестта март, ама за късмет преднизолона се изписва точно за това и си го друсах спокойно../

# 218
  • София
Ерна и аз бях с алергия, която развих покрай болестта март, ама за късмет преднизолона се изписва точно за това и си го друсах спокойно../
А на мен никой не ми обърна внимание относно алергията. Аз сама предприех мерки и посетих дерматолог. Сънче Hug

# 219
Аз бях през цялото време на ръба дали ще има трансфер заради тия неща, ама слава богу имаше... Не че е усшешен нали, ама поне стигнахме до това, че половин година не можехме...
 Hug На есен, с песен на уста двете с теб отиваме.

# 220
  • София
Дано да е за последно.

# 221
Естрофем се изписва при тънка лигавица, да.
Другият вариант са лепенките Климара, но те също са с естрофем.

Благодаря ти Жана!  Явно ще трябва да го обсъдя с доктора 😉

# 222
Здравейте момичета! Simple Smile Аз съм нова тук.Присъединявам се към вас!Вчера трябваше да е трансфера ми на едно,според доктора перфектно ембрионче - 5ти ден на естествен цикъл,но получих кървене след пункцията,което след два дена спря,след като доктора ми изписа дуфастон 2 по 1 табл.,но точно в деня на пункцията пак прокървих Sad и го замразихме.Бях на Кринон и Климара.Доктора каза,че следващия цикъл(т.е.средата на този месец),ако всичко е наред,ще върнем "човечето"(както той се изрази Grinning).Притеснявам се от размразяването...На 31.03.2017 ми е правена хистероскопия,дали заради това прокървих....вие как мислите?LH два дена преди пункцията ми беше 20.Пожелавам успех на всички ни,дано всички тази година да се похвалим с  EFP newsm53

# 223
Ели-ко, познавам момиче, което прокърви при подготовката за Зет и също се отложи трансфера. Това е правилното решение. Следващия път всичко беше ок. Не се тревожи. УСПЕХ!

# 224
 Благодаря steli4ka s!Силно се надявам следващия път да е моя успешен опит!  newsm53 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт