Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 4

• 72 388
  • 721
  •   1
Отговори
# 330
  • София
палци и от мен на Ели и Дели  bouquet  Hug

# 331
  • София/Севлиево
Дели ,успех и от мен.С витамините всичко е наред,само дето нямам търпение да идва по-бързо времето за теста.Добре че док го иска още на ден 7 ,че ако трябваше да чакам повече незнам как щях да издържа.

# 332
момичета на някоя от вас случвало ли се е лигавицата вместо да се увеличава да се смалява   #Crazy миналия преглед ми беше 9,5/на ден 9-ти/, сега 8,8 /ден 13-ти / ?

# 333
Орхидея хормоните как са?

Brayda защо ще искаш да е на овулация с клостил?  newsm78 Какви са предимствата?

Ели, Дели и от мен стиснати палчета  fingerscrossed

Аз днес съм на преглед на 9 ден. За първи път ми е и не знам какво ще гледат. Долу горе разбрах от вас тук, но имам чувство че все още не ми е съвсем ясно.

# 334

Brayda защо ще искаш да е на овулация с клостил?  newsm78 Какви са предимствата?

Аз днес съм на преглед на 9 ден. За първи път ми е и не знам какво ще гледат. Долу горе разбрах от вас тук, но имам чувство че все още не ми е съвсем ясно.

не са ми пускали хормони, само на 9-я ден 1 банка интралипид,каквото каже доки това правя.

# 335
Не съм много наясно с това ама 9,5 за 7ми ден си е доста, а 8,8 за 13 ден е добре. Да не би да не си разбрала добре първата стойност.
Нека някой с опит с ЗЕТ да се включи.

# 336
  • София
При мен на 9 ден беше 8.8, на 12 ден беше 14. Аз по принцип правя хубава лигавица, дори след клостил.

# 337
Не съм много наясно с това ама 9,5 за 7ми ден си е доста, а 8,8 за 13 ден е добре. Да не би да не си разбрала добре първата стойност.
Нека някой с опит с ЗЕТ да се включи.
9,5 ми е на 9-ти ден ,не на 7-ми./няма грешка имам си и снимките и там си пише/ Тя трябва да се задебелява не да намалява.Док предположи ,че ми е пълен пик. мехур и притиска и затова покава по-малко,но аз бях ходила до wc,и затова не ми се връзва.

# 338
При мен се получи нещо такова.На 14 ден,лигавицата беше почти 11,а в деня на трансфера (този път беше на 18 ден) показа 10,2.Въпреки всичко имаше трансфер и всичко е наред.Не се притеснявай,стискам палци за успех. Praynig bouquet

# 339
При мен се получи нещо такова.На 14 ден,лигавицата беше почти 11,а в деня на трансфера (този път беше на 18 ден) показа 10,2.Въпреки всичко имаше трансфер и всичко е наред.Не се притеснявай,стискам палци за успех. Praynig bouquet
благодаря  tedito_,дано се задебели до трансфера.

Да питам и друго едновременно слагали ли сте Утрогестан и Естрофем,че не попитах док дали не трябва да спра Естрофем,когато започна Утрогестана?

# 340
  • София
Орхидея,
Аз слагам първо естрофем, после след 15-30 минути утрогестан

# 341
Орхидея,
Аз слагам първо естрофем, после след 15-30 минути утрогестан
ясно,значи и аз така ще започна от други ден.

# 342
  • София

Не знам дали е ок така, но идеята ми е да имам О и жълто тяло, което да произвежда прогестерон естествено. Аз принципно като имам О нямам проблем с прогестерона, но рядко имам и ако имам е дооооста късна - 20-22 ден. За това с клостил да се измести по-рано, но определено мисля, че не съм чела за много такива подготовки за ЗЕТ. Ще попитам.
За съжаление съм мнооого далеч от нов опит, предполагам над година, ако въобще се навия за още опити.

# 343
Орхидея, при мен лигавицата беше подобно на твоята, вместо на 13-ти ден да расте се беше смалила, но доктора каза, че била дабра за трансфер.И беше прав, бебо е на 9м.А естрофема и утрогестана ги слагах едновременно.

# 344
Орхидея, при мен лигавицата беше подобно на твоята, вместо на 13-ти ден да расте се беше смалила, но доктора каза, че била дабра за трансфер.И беше прав, бебо е на 9м.А естрофема и утрогестана ги слагах едновременно.
благодаря ти krassi14,дано и при мен нещата се развият така  Hug

Общи условия

Активация на акаунт