Звездни компромати - 322 част

• 117 866
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Аз пък го харесвам, като доктор! Simple Smile

# 601
На мен Ричърд Гиър ми е фаворит по принцип, но наред с него харесвам и Робърт Де Ниро и Джордж Клуни като по-възрастни. Определено им отива и са от хората, които наближавайки средна + възраст стават още по-вълнуващи. Crazy

# 602
На мен Ричърд Гиър ми е фаворит по принцип, но наред с него харесвам и Робърт Де Ниро и Джордж Клуни като по-възрастни. Определено им отива и са от хората, които наближавайки средна + възраст стават още по-вълнуващи. Crazy

Забравяш и Шон Конъри  Mr. Green

# 603

Преди много години се разби самолетът, в който бяха треньорките и девойките от националния отбор по художествена гимнастика. Мария Гигова и Илиана Раева също е трябвало да пътуват с него, но съдбата е била благосклонна към тях. Живи и здрави да са.
Говореше се, че Ванга била казала на Мария Гигова да не се качва на този самолет. После самата тя (М. Г.) е давала интервю, че Жулиета Шишманова е спасила живота ѝ като се съгласила да пътува Севдалина Попова на нейно място като съдия.
Тогава загинаха много други хора, сред които бяха ученици от спортното училище в Бургас. Бяха изложили в спортната зала за поклонение затворени ковчези и снимки върху тях.

# 604
Гримьорите на Комбина са чели темата и днес Галя е много по-добре гримирана. Но има още какво да се желае...Само, че беше със смъкнати чорапки и си ги подпъхваше под панталона, когато седна да интервюира М. Кръстев Mr. Green

# 605
  • Брюксел / София
Добре де, тези в Нова слепи ли са? Гримьорите им пак са извадили оранжевите боички: лицето на Галя Щърбева е 5 тона по-тъмно от ръката й:( И тези водещи не могат ли да кажат нещо-пета седмица се показват като клоуни:(

# 606
  • sofiq
Наистина са брутално оранжеви за поредна седмица.И аз се чудя не забелязват ли всички от екипа колко нелеп е грима.

# 607
Марк Уолбърг с жена си, децата и майка си на нейния 75-ти РД
Скрит текст:

Стивън Тайлър с дъщеря си Челси
Скрит текст:

Жизел преди гостуване при Джими Фалън
Скрит текст:

# 608
  • София
Снимки от вчерашния ежегоден благотворителен турнир по поло - Audi Polo Challenge

Принц Хари  Пак той  Гаджето му  Меган

Том Харди  Пак той  Отново

Еди Редмейн  С жена си Хана  Пак  Еди и Том

Актрисата Ели Бамбър

# 609
Гледам Камелия в Гласът на България-гримирана е покъртително

# 610
  • Rock & Roll feeling ...
Анджелина с обувки в стил " Лара крофт "
Скрит текст:

# 611
  • Вестерос
Рийз на кон за някаква фотосесия

Скрит текст:

Алиса Милано и дъщеричка

Скрит текст:

Майкъл Фелбс празнува рд на детето
Скрит текст:

Анджелина какви клечки за зъби има за крака  ooooh!

Смешка- Каракачанов  Laughing

Скрит текст:

# 612
  • Sofia
Тоя плондир такъв ли е или малко са го поразтегнали?
Беше ми противен,а от вчера още повече след като обяви, че ще вкара задължителна военна служба #2gunfire

# 613

Смешка- Каракачанов  Laughing

Скрит текст:

Във връзка с този смешник ето какво току що ми излезе във фейсбук

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=37885942251495 … 9&pnref=story

Скрит текст:
Баш патриотът не знае родното си знаме...

# 614
  • Оптимист по принуда
Дечицата на Пинк

Общи условия

Активация на акаунт