Нашето чакане приключи успешно.

• 11 085
  • 98
  •   1
Отговори
# 30
  • Русе
Ивка много се радвам за вас newsm51 .Желая ви искрено щастие и любов.Радвам се и за Април.Вие скоро ще си приберете малките душички в къщи.Ние със съпруга ми в момента сме в период на проучване.Също искаме една такава малка принцеса както казваш ти , но ми казаха че е изключително трудно да осиновиш момиченце до 6 месечна възраст.Това доста ме натъжи.Но прочитайки за твоето щастие вярата се връща в мен.
Още веднъж най-искрени пожелания и поздрави на цялото ви семейство .Целувки на баткото и малката сладурана.smile3522.Очаквам и аз със нетърпение снимки във форума на всички ви.До скоро newsm10

# 31
  • Там където е семейството ми
Момичета благодаря ви още веднъж.Обещавам,че веднага щом си вземем момиченцето ще пусна снимки.
Все още нямаме определена дата за съда поради простата причина,че медицинските ни изследвания,васерман,спин свидетелство за съдимост са с изтекал срок.Казаха ни в последният момент и вчера цял ден сме обикаляли институции докато ни направят наново необходимите изследвания.
Загубих ме една седмица просто така в туткане. Sad
Надявам се,че другата седмица вече най-накрая документите ни трябва да са подадени в съда. Praynig

# 32
Най-накрая и ние сме с дата за дело.На 25 май ще ни бъде делото. Simple Smile
По моите изчисления на 2 юни нашата принцеса ще пътува на път за вкъщи. Hug
Колкото по малко време остава,толкова по нетърпелива ставам. Simple Smile
Точно днес малката Преслава става точно на 6 месеца.
Черпя всички ви виртуално. beer2

# 33
  • София
Ивка, много се радвам, че толкова скоро ще си гушнете принцесата Grinning Обещала си снимки на бебка, да не забравиш, ей Grinning
Честит половин Рожден ден на Преслава! Да е много здрава и много да ви радва и мерси за почерпката  bouquet

# 34
Ивка, много се радвам, че толкова скоро ще си гушнете принцесата Grinning Обещала си снимки на бебка, да не забравиш, ей Grinning
Честит половин Рожден ден на Преслава! Да е много здрава и много да ви радва и мерси за почерпката  bouquet
Лекси мила не съм заблравила за снимките. Simple Smile
Ще има снимки обещавам на Преславка и на батко и Бобо, който вече с достойнство се отегли от кошарата, освобождавайки я за Преслава, а той се шири на новото си легло, което вчера му купихме. Laughing

# 35
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
  love001Радвам се да прочета за насроченото дело smile3501!Обаче smile3514 неискам виртуална почерпка ами реална  newsm47

# 36
  • София
Ще има снимки обещавам на Преславка и на батко и Бобо, който вече с достойнство се отегли от кошарата, освобождавайки я за Преслава, а той се шири на новото си легло, което вчера му купихме. Laughing
Представям си колко е горд баткото bowuu Да пишеш и на него как му се е отразило "повишението"

Обаче smile3514 не искам виртуална почерпка ами реална  newsm47
Искаш да нагушкаш беба, а Laughing И аз се нареждам на опашката Wink

# 37
  • sofia
Лекси мила не съм заблравила за снимките. Simple Smile

ох,и аз нямам търпение да си я вземете.

# 38
Ивка,радвам се заедно с теб Hug

# 39
Ивка, радвам се за всички ви!

Наистина в тези дни човешкото и женското търпение не достига! дано минат по-бързо!Бъдете щастливи, много, много щастливи и честити!  bouquet  bouquet  bouquet

# 40
И аз се присъединявам с най-добри пожелания. Утре е толкова близо.   bouquet

# 41
  love001Радвам се да прочета за насроченото дело smile3501!Обаче smile3514 неискам виртуална почерпка ами реална  newsm47
(
Каня те на гости.Само така ще има реална почерпка. Simple Smile

# 42
Момичета изказвам благодарността си към всички вас, за моралната подкрепа, която ми оказвате.Не бих могла да се справя без вас.
Ехх, защо ви нямаше първият път.Колко сълзи пропилях, опитвайки се да си отговоря на хилядите въпроси.Нямаше и със кого да споделя, не всеки го вълнуваше тази тема.
Нямам търпение утре да идем.Искам да гушна моята принцеса.Как ще изкарам до другата седмица не зная.Ще се опитам да си запълвам времето с покупки. Simple Smile
Още веднъж благодаря ви от сърце за всичко. Hug

# 43
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 newsm51 newsm10 smile3541

# 44
Стискам палци за днес Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт