Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е ситуацията с осиновяването на малката Преслава?
Какви съвети получихте от други потребители във форума относно осиновяването?
Какви са преобладаващите настроения във форума относно осиновяването?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е ситуацията с осиновяването на малката Преслава?
Ивка, която споделя своя опит във форума, е одобрена за осиновител на 5-месечната Преслава. Документите за осиновяване ще бъдат подадени в съда и Ивка се надява да вземе детето у дома до края на месец май. През целия процес тя се чувства развълнувана и благодарна за подкрепата на другите майки във форума.
-
Какви съвети получихте от други потребители във форума относно осиновяването?
Други потребители във форума споделиха своя опит, предлагайки насоки за документи и условия за осиновяване. Един потребител попита какви са били изискванията на Ивка по отношение на произхода и възрастта на детето и също така отбеляза, че е подала документи в няколко града, което увеличава шансовете за бързо обаждане.
-
Какви са преобладаващите настроения във форума относно осиновяването?
-
Какви новини има след осиновяването?
-
Как Ивка описва адаптацията на семейството?
.Желая ви искрено щастие и любов.Радвам се и за Април.Вие скоро ще си приберете малките душички в къщи.Ние със съпруга ми в момента сме в период на проучване.Също искаме една такава малка принцеса както казваш ти , но ми казаха че е изключително трудно да осиновиш момиченце до 6 месечна възраст.Това доста ме натъжи.Но прочитайки за твоето щастие вярата се връща в мен.
.Очаквам и аз със нетърпение снимки във форума на всички ви.До скоро

Обещала си снимки на бебка, да не забравиш, ей
Радвам се да прочета за насроченото дело
!Обаче
неискам виртуална почерпка ами реална
Да пишеш и на него как му се е отразило "повишението"