Всеки вече вижда, че сме двама - СЕПТЕМВРИйчето шава в мама /Тема 5/

• 54 146
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
От тази нощ ми се завърнаха крампите на краката  Sad ужасно е, събудих се от адска болка, от предишната бременност не съм имала, но ще си ги изтърпя, няма какво да се прави.

Взимай магнезий. По едно прахче на вечер.

# 106
  • София
Здравейте момичета. Аз нещо не получавам известия от темата от известно време и се чудех защо нищо не пишете, пък то..
Luky@Mamma, чувала съм, че магнезият много помагал за такива изтръпвания, можеш да питаш твоят лекар.
Оф ,на мен ми писна вече от тези лекари. Имам някакви бактерии в урината и две различни "светила" имат коренно различни мнения по въпроса и коренно различно искат да ме лекуват. Писна ми вече, не знам кой да слушам.
За килограмите направо не ми се говори, преди десет години с първата ми бременност качих 15кг., но въобще не ми тежаха, а сега на +6 пуфтя като кит, не знам до края как ще съм, но явно годините си оказват влияние. Движението обаче е много важно. Преди няколко дни бях в Рим и там много се предвижвах пеша, няколко пъти съм обиколила центъра, в началото ми беше тежко , но после се чувствах наистина като перце и изключително добре, само краката ме наболяваха от многото ходене.

# 107
  • София
И аз знам за магнезия, но не винаги помага, пия Прегнакер витамини в тях има всичко и магнезии 150мг.  Simple Smile
Ииии отивам на ФМ днес  Heart Eyes дано всичко е наред и да се покаже вече какъв пол ще е, защото всички тръпнат в очакване  Laughing за мен не е важно,то си е моето детенце, няма значение какво е, но пък ще трябва и име да измислям все пак  Grinning трябва да знам в каква посока да мисля.

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 11:01 от Lucky@Mamma

# 108
Лизи22 взех клеевата тинктура и от вчера се мажа, дано има ефект скоро Simple Smile не я разреждам, но е доста спиртосана

skabiela не ми предложи нищо, каза че ще е така докато не го родя Sad по принцип вярвам на този зъболекар, но ако не се оправя до седмица две и венците станат по-зле ще ходя на друг

aplesito, Unknown16 - аз сега съм на Пародонтакс и Листерин, ще ги потъркалям още седмица-две и ако няма оправия, ще мина на вашите предложения  Peace

На ЖК съм другата седмица и ще питам лекаря и сестрата за тези венци. Кръвните ми изследвания са добре, но ще ги питам за някакви допълнителни витамини да ме стегнат.

barbi не можеш да ме биеш, аз съм вече +10 кила, йо! Док ми каза да се движа и да се спра тестото, защото ще направя беля с някой диабет. Обаче лакомия издържам да се въздържам 3-4 дни след преглед и после дааай... Особено като пътувам и хайде уж само да опитам това, друго, но не е само опитване, свиня се. Движи се, аз не съм си спряла тренировките, но правя модифицирани упражения заради корема.  Не усещам килата Много, но ги усещам, а най-тежкото предстои..  ooooh!

Lucky@Mamma ама защо толкова късно и още не казват пол? на мен ми го казаха още първата седмица на март, преди 2 месеца...  newsm78

# 109
  • Велико Търново
И друг път съм казвала пия по 4 табл магнерот на ден и вечер докато заспя едвам издържам. Така че не знам и магнезият спасява ли.

# 110
  • София
surasura, моите консултации са последните дни на месеца. На последния преглед стоя с гръб през цялото време и не можа да се види, а на предишния беше рано още.

# 111
Мойто пък първия път си кръстоса краката ,втория си седна на дупето 😁 Бебешоци

# 112
Моята девойка се показа още в 11 седмица Simple Smile...хихихих хич не  е тайнствена.

https://moebebe.com/bebeshka-kolichka-2v1-watermelon-dada-paradiso-2015 май не съм много в ред, но вижте какво харесах Simple Smile...

# 113
Аз си получих количката и да ви кажа - страхотна е. Много добро изпълнение, и цената е идеална. Въобще не се хвърляйте на някакви скъпи колички,  освен, ако не ви е първо бебе и няма да я ползвате поне още един път.

Аз тая сутрин се премерих и констатирах че надминавам +5 кг. Това автоматично ме депресира и тръгнах на работа с обещанието да ям по-малко. Няколко часа по-късно обядвах обилно шишче с пюре и салата. Никак не ми се ограничава...  Cry Но се чувствам като слон...

# 114
  • София
Аз се старая да вървя пеша повече, вкъщи също тече пролетно почистване - вчера се катерих да мия прозорци. ММ беше пред нервен срив като се прибра и ме видя с един крак на стола, а с другия на радиатора  hahaha  Ама като съм физически ок, не мисля да се спирам.
Аз имам въпрос, пускали ли сте D, B12 и TSH? По-специално първите две - чета много лоши неща при дефицит. АГ нищо не каза, ще питам на ФМ другата седмица.

И трите, и трите са много важни.

Да, аз ги следя, особено защото в бременност ТСХ може да се разцентрова, а с него и да се объркат други хормонални обмени.

Но не пия витамини вече, пих една опаковка Прегнакеар, но четох, че е по-добре с храната да се набавят витамините и спрях....то без друго нивото на витамини в комбинираните такива е...колкото да нямаш дефицит, но не и задоволително. Например за вит. б12 или Д в Прегна...нивото е далеч от препоръчаното от лекари (както съм чела). Незнам фармацевтите как дозират, но човек ако не се образова допълнително, а само чете етикета и сляпо вярва, не ми се струва удачно, поне на мен, ако смятам да мисля критично.

И на мен на паник атаки ми прилича случая по-горе, често ТИроидната жлеза ни прави да полудяваме, прегледайте си я момичета.
Хормон ТСХ на гладно в добрите лаборатории. Моят ендокриноог ме следи да е между 1 и 2 стойност. Толкова било за в бременност.

# 115
  • Велико Търново
Моята девойка се показа още в 11 седмица Simple Smile...хихихих хич не  е тайнствена.

https://moebebe.com/bebeshka-kolichka-2v1-watermelon-dada-paradiso-2015 май не съм много в ред, но вижте какво харесах Simple Smile...

Ооо, аз мн в харесвам тази :d но на външен вид, иначе има мн такива и втора ръка за по 400 лв

# 116
  • София
Амиии, крила се е девойката до сега, но я разкриха вече .  Heart Eyes  Всичко й е наред, само имам малко околоплодни води и след 2 месеца пак иска да ме вида на ФМ.

# 117
Lucky@Mamma честитоо Wink
Симона Папазова - пожелавам скоро и ти да видиш пол значи Simple Smile

Adelle08 много е свежа, щом ти харесва, не го мисли Heart

*Noel* не тъжи, с тези килограми ти си направо манекенка! Simple Smile

ва ни ла - и моят лекар казва да не пия допълнително витамини, дори ми спря преди месец фолиевата, но с тези венци на пастет може и да се наложи нещо да пия преди да ми окапят зъбите Misc Baby Bottle

Аз тъкмо опуках половин кутия бисквити преди да си спомня, че не трябва да ям боклуци. Много съм зле с паметта напоследък! smile3535

Хубав ден на всички! Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 118
Еййй и аз съм на тема колички ! Мислех ,че избързвам ,но ето че не съм единствената ,значи съм нормална 😁 Ако схвана как се качват снимки ,че покажа още една дива ,само че на ягодки 😁 Иначе мисля да си взема Quinny . Препоръчано от приятелка . Била лека ,маневрена и удобна

# 119
Surasura, надявам се да ти помогне клеевата тинктура, иска се постоянство и ще се стегнат венците!
Гаргара със смрадлика също помага! Wink

Аз също разглеждам колички, даже мисля че си имам фаворит, но не мисля да бързам.

Общи условия

Активация на акаунт