Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 13

• 62 096
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Лет ит шайн, честита промяна bouquet Много ми харесва цветът ти. Отделно косата ти е гъста, може би и с плътен косъм и не й се е отразило обезцветяването.

Ариа, аз дори не съм сигурна, че в реалния ти цвят има такава разлика. Просто едната част от косата е осветена от слънцето, а така винаги се получава по-светло.

# 61
  • Бургас/Пз
let_it_shine, прекрасна коса, цветът изключително много ми харесва. Дано да не избива лилавото от долу и да му се радваш дълго време. Предполагам ще ползваш сега хубави шампоани за боядисана коса, ако не ти е проблем може ли да споделиш какви са.  Hug

# 62
Благодаря ви за милите думи! bouquet Фризьорката каза че не е изтощена, а и аз също не забелязвам нещо подобно.Ще изчакам да мине седмица,сега цвета е на няколка дена и не мога да кажа със точност.Ще направя една домашна маска ако има нещо да закрепи положението и ще споделя допълнително дали има промяна в състоянието и.По принцип ми изглежда като 5ца на нормална светлина... има всякакви цветове в момента косата ми ..та е трудно да определя какъв трябва да е отенъка на боята.
П.С. използвам на макадамия хидратиращия и редувам със протеиновия на Кюн.За боадисана коса не използвам ш и м защото са ми слаби, а косата ми е суха.Ползвала съм преди на Алтерна за боядисана коса имаше ефект откъм запазванета на цвета определено.

# 63
Лет ит шайн, честита промяна bouquet Много ми харесва цветът ти. Отделно косата ти е гъста, може би и с плътен косъм и не й се е отразило обезцветяването.

Ариа, аз дори не съм сигурна, че в реалния ти цвят има такава разлика. Просто едната част от косата е осветена от слънцето, а така винаги се получава по-светло.

+1
Ако има разлика то тя е минимална.Пример давам с моята коса която от години я боядисвам с цвят 5.17 или 4 ка.За омбрето се наложи обезцветяване защото върховете са ми доста по тъмни от корена и има разлика.

# 64
Чаровна, много ми харесва първата снимка  Heart Eyes, някакви кичурчета долавям много нежни ! Чудна е  Crazy
let_it_shine, много светло е станало с 6- ци, мислех, че си поне със 7- ци направена, ако не и с 8- ци. Може би от обезцветяването е станало така. Важното е, че цветът е това, което искаш и ти харесва  Hug

# 65
  • Варна
Здравейте, момичета. Много сте изписали  Laughing

Това е цветът, който се опитвам да постигна:

Скрит текст:

Прекрасни коси показвате!

Жана, благодаря за новата тема  bouquet

# 66
Чаровна, аз и друг път съм ти казвала, че с леко изрусени кичури ти отиво много, ти беше показвала една снимка преди.Даже според мен ти отива повече така.
Та, в този ред на мисли аз съм за втората снимка,с изрусените краища.

let_it_shine, цвета ти е прекрасен  Heart Eyes, много харесвам подобни на твоя цветове

междудругото, това е цвета, за който си мечтая, но който знам,че никога няма да мога да имам
image hosting site over 5mbcertificity.com

Ария, имай търпение, с времето и още няколко боядисвания ще се наслои и ще стане  Simple Smile

# 67
Да ви покажа аз с какъв цвят съм в момента, хванах сестра ми да ме снима. Последно боядисах със Soin на 08.03. в цвят 5N.
Косата ми не е в най-добрият ѝ момент, днес ѝ е 6 ден от последното миене, къдриците ми са разпилени вече. И пак гледам, че съм за подстригване. Confused

Последна редакция: пт, 05 май 2017, 09:20 от Анонимен

# 68
Жана,за първи път виждам косата ти Heart Eyes Моята мечтана коса е. Като бях малка всяка вечер като заспивах и си се представях с такава къдрава коса. В последствие открих,че не се възприемам с къдрава коса Confused, но това не ме спира да се възхищавам на чуждите. И цвета ти е много готин bouquet

# 69
Жана, прекрасна коса и цвят Blush Heart Eyes bouquet .
След такава процедура се чудя дали да взема някой силен протеин като серията на керастаз тераписте или да си карам както досега,въпреки че тези серии които ползвам може да са ми слаби след изсветляването..Вие как процедирате?

# 70
Жана , разкошотия е  Heart Eyes

# 71
  • Бургас/Пз
Жана, прекрасна коса и цвят Blush Heart Eyes bouquet .
След такава процедура се чудя дали да взема някой силен протеин като серията на керастаз тераписте или да си карам както досега,въпреки че тези серии които ползвам може да са ми слаби след изсветляването..Вие как процедирате?
Косата ти като цяло изглежда много добре, но само ти си знаеш каква е на пипане. Тераписта ми се вижда много силна, но може би един Архитект ще й дойде добре.

# 72
Благодаря ви  Hug, но се вижда, че не изглежда добре косата ми.
Яд ме е на фризьорката, все по малко ми взима, все нямало нужда повече, а като гледам сега на снимките трябва поне 4-5 пръста да се вземе.  Confused
Цветът ми също е "поръждясал", ще видя някаква пепелна 6- ца да си взема и да се наплескам.

# 73
Така ми харесваш с този "ръждясал" цвят.Разкош ти е косата.Не виждам да личи да се нуждае от подстригване.На тази хубава коса трудно се забелязват дреболийките които теб те дразнят  Hug .
Каролини боята 5.13 е на лореал диа без амоняк .В червената тубиска боята  Heart Eyes а не в лилавата.
Ох аз се чудя .Свършважното ми лилавата маска.Да си взимам ли нова да си поддържам цвета .Или да си изкарам русото карамел отдолу.Косата ми е обезцветена знаете и под лилавото се крие едно рижаво русо.И след като го изкарам да отида да ме направят един преливащи балеаж  Joy

# 74
Ооо, Жанааа  Heart Eyes Ти си ми любимата къдрокоска евър

Общи условия

Активация на акаунт