Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 13

• 62 106
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Жана,от сърце се радвам на косата ти!Тоооолкова е прекрасна,че думи нямам.Не забелязвам да е за подстригване,но всеки сам си познава най-добре косата bouquetЦвета също ми харесва

# 76
Мнооого ви благодаря  Heart Eyes Hug

# 77
  • Варна
Жана, за първи път виждам твоя снимка. Чудесна коса Heart Eyes

# 78
Жанче, косата ти е идеална, нищо не й трябва, никаква подстрижка.Как се води твоя цвят? Нещо хем ми е леко кестеняв, хем ръждив.Как не изглежда добре, бе? Супер си е.
DqVoLsKi_ChArOvNa, ти пак си във вечните си чуденки  Laughing
Каквото и да направиш, все ще е хубаво  Simple Smile
Как се води според вас този цвят?

photo uploading

# 79
  • Пловдив
Каролин, показания от теб цвят ми напомня на нещо, което аз исках да постигна Mr. Green

Така и не открих подобно нещо по онова време и накрая станах по-патладжанена.

# 80
Мисче, цвят "ръждак" го водя аз  Joy
Откакто направих русите кичури през декември 2015, каквото и кестеняво да сложа отгоре, падне ли леко и веднага ръждавее. Много ме е яд, че толкова сглупих тогава  Tired, а такъв хубав пепелен цвят си имах с Лакме хрома 6.17...
Тайга, благодаря  bouquet

# 81
Лятна буря, точно като на втората снимка искам.Как се води обаче, като цвят, нещо кестен ли,какво ли? И на фризьор ще отида, ако ме направят така. Ще избирам между този цвят, махагон или почти черно Grinning

# 82
Този цвят не се ли доближава до 5.13 който показах и споделих?

let_it_shine като каза иноа в момента има нова иноа за упорити бели коси.Ако фризьорката ти работи с нея може да пробвате.Гледах обаче ,че няма голям избор на цветове.И започва от 6 ца .Няма избор на 5 ца или 4 ки и т.на. Това е в сайта на златната рибка Wink
Ария ще ти пусна на лични омбрето на снимки от днес за да не прекалявам със снимки в темата  Laughing.

Последна редакция: чт, 04 май 2017, 18:17 от Анонимен

# 83
Чаровна, благодаря за съвета Hug . Другият месец ще я питам.
Пред дилема съм  каква маска да си взема и да ползвам на поредни пъти.Иска ми се хидратиращата на марокан да си купя...но 60 лв са ми много..знаете ли други хидратиращи?  Blush
Пробвах на секси хеър и на кюн но ми се сториха слаби преди време.

# 84
Цитат
Този цвят не се ли доближава до 5.13 който показах и споделих?
Не съвсем. Вижда ми се по-светло като нюанс и по-топъл.

# 85
Жана, всеки път ме караш да припадам по косата ти.  Hug

# 86
5,17 на Лакме Колаж е страхотен, който иска пепеливо кестеняво.
В момента съм на кичури (зор да си изгоря косата), но пък е доста свежо и също като фризьора ми, не мога да повярвам, че още имам коса...

# 87
5,17 на Лакме Колаж е страхотен, който иска пепеливо кестеняво.
В момента съм на кичури (зор да си изгоря косата), но пък е доста свежо и също като фризьора ми, не мога да повярвам, че още имам коса...

Снимка чакаме Simple SmileДа видим и ние.Малко по късно ще пусна лятни предложения Simple Smile

# 88
Като се прибера по-късно ще се разровя да видя дали имам снимка с 5,17 на дневна светлина и ще кача. Препоръчвам я с 2 ръце, особено на дами, които не са се боядисвали с червени бои, или по-тъмно от 5.

# 89
Като се прибера по-късно ще се разровя да видя дали имам снимка с 5,17 на дневна светлина и ще кача. Препоръчвам я с 2 ръце, особено на дами, които не са се боядисвали с червени бои, или по-тъмно от 5.

5.17 зная как стои от опит Wink.Много любима ми е Heart Eyes .Имах в предвид снимка от кичурите.Ще се радвам и на снимка 5.17 интересно ми е да видя и на друга коса как стои.Знам ,че един номер боя на различни коси стои по различен начин.

Момичета появиха ми се белите коси вече.То ясно че няма да стоят винаги прикрити.Само ,че са се увеличили .Откачам като ги гледам.
Да са 10 бели единични тук там разпръснати косъма ще го преглътна.А те на цели групички от 10-20 натрупани отпред където е най видно.
Едно ми е мъчно такова  ooooh! Cry.Чудя се как да процедирам.Нали съм с лилаво омбре.Трудно ще се махне за да поизсветля косата и да вкарам кичури.Вие как процедирате c бели коси?Само корени ли мажете или цялата коса.А на моята тъмна основа 4-ка направо ми бодат очите.

Общи условия

Активация на акаунт