Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 13

• 62 140
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Чаровна,ако знаеш на черна коса как се виждат ooooh! Моите също не са скрити,както и да си преметна косата се виждат от всякъде. Започнах да побелявам на 20 години Tired . Незнам за другите,но аз много рядко съм боядисвала само корен,повечето пъти мажех цялата коса.

# 91
Мохини  Heart Eyes
Теичка, 5.17 дали е доста по-тъмна от 6.17 ? Имате ли идея ? Не ми се ще много тъмна да стана, още повече, че и 6.17 ми става тъмничко първоначално...Ама ако знам, че ще ми покрие хубаво и няма такъв ръждив оттенък да имам повече, веднага ще взема да се намажа...

# 92
  • Пловдив
Здравейте!

Имате ли впечатления от оцветяващите балсами на Леганза? Питам за майка ми, която се боядисва в червената гама, но пък цветът бързо се отмива и си мисля да и взема един такъм Б за да поддръжа межде боядисванията. Ще върши ли работа?

Направо се замислих и за мен. Минах отново към тъмния цвят  Heart Eyes /с боя матрикс, смес межде 5 и 6/ и дали ще мога да поддръжам цвят и аз, че бързо ми се отмива, пък не ми се ще да се боядисвам всеки месец.

Много хубави коси видях  bouquet

# 93
  • Cyberspace
Вместо гол запис - новия ми цвят.
Нямаше да се боядисвам, но то е омагьосан кръг това  Mr. Green Като ми опада боята и като лъсне едно русоляво-ръждиво-размито никакво такова, грозно...  Sick След боядисването пак станах за подстригване, абе ужас!
Не ме мързи да се плескам, но от балсам-оцветители сякаш ми се засилва косопада. Възможно ли е  newsm78
 ...
Връщам се да чета - изпуснала съм цялата тема...

Последна редакция: сб, 06 май 2017, 04:51 от Cyberspace

# 94
И аз ще се радвам на снимки на 5,17,защото много често се споменаваше този цвят в темата.

# 95
И аз ще се радвам на снимки на 5,17,защото много често се споменаваше този цвят в темата.

Аз съм показвала снимки на 5.17 и то не един път... Joy

# 96
Чаровнице, ти 6.17 беше ли ползвала и ако е така, сподели моля те голяма ли е разликата с 5.17 ? Hug

# 97
Мохини  Heart Eyes
Теичка, 5.17 дали е доста по-тъмна от 6.17 ? Имате ли идея ? Не ми се ще много тъмна да стана, още повече, че и 6.17 ми става тъмничко първоначално...Ама ако знам, че ще ми покрие хубаво и няма такъв ръждив оттенък да имам повече, веднага ще взема да се намажа...

Да, по-тъмна е от 6,17. На мен последната изобщо ми допадна, тъй като седеше едно рижаво русоляво на моите инак светли корени. И бързо падна цвета. Препоръчвам с 2 ръце 5,17 пред по-светлата.

# 98
Благодаря  Hug

# 99
Скрит текст:
Мохини  Heart Eyes

Да, по-тъмна е от 6,17. На мен последната изобщо ми допадна, тъй като седеше едно рижаво русоляво на моите инак светли корени. И бързо падна цвета. Препоръчвам с 2 ръце 5,17 пред по-светлата.

Както е написала Теичка 5.17 е по тъмничка.При мен идеално покри рижавото ми.Като тъмното не става черно а си е точно кафяво.

От това
Скрит текст:
стана това с 5.17

Скрит текст:

# 100
Добре, решено.  Mr. Green
Като се наканя, взимам 5.17 и това е. Само че Хрома ще бъде, не Колаж. Повече я харесвам. Crazy

# 101
Добре, решено.  Mr. Green
Като се наканя, взимам 5.17 и това е. Само че Хрома ще бъде, не Колаж. Повече я харесвам. Crazy
Хрома нямат 5.17  Sad Confused

# 102
Така ли ?  Rolling Eyes Не знаех. Значи ще е Колаж, няма мърдане  Laughing Hug

# 103
Така ли ?  Rolling Eyes Не знаех. Значи ще е Колаж, няма мърдане  Laughing Hug
Да за съжаление няма.Ако имаше нямаше до я заместят с 6.17.Понеже е няма и затова взех 6 цата.
Cyber много хубав цвят.Лилавее ми лекичко и само така изглежда?Този цвят ми харесва повече от предишния ти.Но какъвто и цвят да сложиш си винаги толкова хубава и всичко ти прилича  Heart Eyes

# 104
Леле,ама много е хубав тоя цвят 5.17 Heart Eyes Чак започвам да си го представям как ще седи на моята коса. Дали ще покрие червеното newsm78
Cyberspace,невероятен цвят Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт