Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 13

• 62 074
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
За тънка коса са етажите. С тях косата изглежда по-обемиста.
Много противорвчиво.Понякога е обратното.Особено ако е силно етажирана или филирана.На мен различни фризьори са ми казвали различно.Много зависи как са направвни.
А за карето,да иска си ежедневно изправяне(освен ако косата е попринцип права и няма нужда от изправяне,има и такива коси).
И да е супер права косата пак не става  Confused.Мислех си,че ще ми е лесно с правата коса.Да ама друг път.Сутрин изглежда зле трябва да се оправя задължително.Дори и стилизиращите продукти не помагаха.Понеже косата е тънка и мека заема желаната позиция за много кратко.После всичко се разваля..

# 676
  • Пловдив
Да, всичко зависи как е направено. Аз например не се възприемам с идеално изправена коса - сякаш ми е залепена за главата Laughing Както знаете, в момента косата ми е до средата на гърба и най-късият етаж е до под раменете. Много ме схлупва така. Но в началото на гимназията бях с коса до раменете, отново на пластове. Тогава добре изправената коса ми стоеше по друг начин - нямаше го прихлупването.

# 677
Лятна буря не си те представям на черта Simple SmileСега косата ти е страхотна.Разчупена и готина.На Мохини също много я харесвам.Някак си вас двете не ви виждам на черти с тези прекрасни коси .И Каролин не си я представям на черта.По ми харесва с етажи ,но не последните.Като на Мохини и Лятна буря ако си пусне Каролин така косата ще е страхотна Peace Heart Eyes.Чертата ми харесва за много дълга детска косичка и за средна дължина за голям човек.
Аз все пак си поръчах 5N .Достраша ме тази тройка да не стане черна.Ще добавя и едно 6А и един гланц и съм готова  Joy.След като мине и морето ще действам и ще се боядисам.До тогава ще ме чакат в шкафа  Mr. Green .

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 13:56 от Анонимен

# 678
Чаровнице и аз съм на същото мненир за чертата.Ме ми е зле така,била съч,но е схлупена и някак строга,като на лелка,не е за моята коса.
Обаче на братовчедка ми(12год) тънката,пухеста косица стоя идеално на черта.

# 679
Дори и стилизиращите продукти не помагаха.Понеже косата е тънка и мека заема желаната позиция за много кратко.После всичко се разваля..

Това ми е на мен дерта също! Единственото успокоение е, че имам много от тази мека и тънка косица, е, не колкото преди да забременея, но и досега е гъста! И с това гадно, специфично за тънките коси бързо омазняване в корените, та колкото и да си духал и оформял точно след 24-36 часа пак изглежда мръсна Sad Голяма загуба на време!

Моля, препоръчайте ми някакви текстуриращи продукти, които хем да правят косъма по-твърд, хем да не увисват тънката коса. ИЗобщо със стилизиращите съм много зле и за всякакви съвети ще съм благодарна. Ползвам обикновено кристали или нещо друго за върховете и от пудрите за обем или сух шампоан в корените. Нося я вечно вързана (кок, опашка, плитка) заради това, че не задържа никаква форма. В момента дължината ми е до средата на гърба.
 Ще сложа за малко снимка да придобиете визуална представа
Скрит текст:
smile3511

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 15:40 от Agent Provocateur

# 680
  • Street of Dreams
 Мацка, много яка снимка. Имам опит със текстуриращи продукти, предимно лош. Причината е, че косата ми става мръсна от тях (както и всички без измиване) , полепва прах и трябва да мия на другия ден. Освен това много от тях имат лека фиксация и косата в началото издухана стои страхотно, но в момента в който си легна и всичко се смачква. За обем мога да препоръчам ползването на сух шампоан, защото въпреки матирането, тези проблеми ги няма. Също и продуктът, който в момента ползвам е този на John Frieda  за обем, продава наистина хубав и траен обем, косата остава лъскава и подвижна.

# 681
Agent разкошна ти е косата.Хич не изглежда тънка.Дори точно обратното.Изглежда плътна Simple Smile
Може да я накъсиш  ако много държиш и да вкараш отблясъци в косите.Под накъсяване нямам в предвид драстично и много .Какво точно искаш да променяш? Цвят?Форма?Дължина?

# 682
И аз съм харесала на Матрикс 6А цветът, но май ще взема тази с амоняк...Има време да помисля още.

# 683
Agent Provocateur супер яка снимка. И на мен не ми изглежда тънка косата ти, даже напротив. Сигурно защото е много, както казваш.

# 684
Agent разкошна ти е косата.Хич не изглежда тънка.Дори точно обратното.Изглежда плътна Simple Smile
Абсолютно по същия начин виждам и аз косата ти, Agent  Peace

# 685
Свършиха ми всички шампоани и маската асболют рипеър! Нищичко нямам, някакъв дрогериен и това е.  ooooh! Трябва да си поръчам два шампона и някаква маска и финиш. Направо ми се реве.
В последно време я няма никаква! Адски косопад и страшно омазняване. Снощи се къпах , днес до обед вече е мазна . Много искам вече да отида на фризьор, но нали съм си харесала една в съседен град, а сама с детето ми е ужасно трудно. Даже се чудя шампоани да си поръчам евентуално след въпросното боядисване, защото не знам дали ако се обезвети няма да се променят нуждите ѝ.

За чертата аз най я харесвам само в началото, веднага след подстрижка, после ми се получава едно "бухване" в долната част на косата, което не ми харесва. Харесвам повече етажи, когато са направени добре естествено.   

# 686
Ondine,може ли линк към споменатия продукт на John Frieda?Дразни ли скалпа? bouquet

# 687
  • Street of Dreams
Лаптопа ми е в колата, никога не съм поствала линк от телефона, но ще се опитам. Някой да ми каже как става, за друг път.  Mr. Green
Не омазнява скалпа, защото се слага само на косата, две-три изпомпвания на подсушена с хавлия коса, преди да я издухаш.  Peace
https://www.walmart.ca/en/ip/john-frieda-luxurious-volume-fine-t … ray/6000084929714

# 688
  • Street of Dreams
Я, стана!  Sunglasses Sunglasses Grinning

# 689
Agent Provocateur , много си ти е добре косата. Аз не бих й правила нищо. Може цвета да смениш, ако ти се иска такава промяна.

Общи условия

Активация на акаунт