Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 62 - май 2017

• 194 866
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 165
Бутона за заключване на екрана и звука за намаляване заедно се натискат, поне при повечето е така

# 166
  • Сандански
И аз да кажа ако има копче отдолу като Самсунг и айфон се натиска долу това копче заедно с другото за заключване "power button" 😂😂😂

# 167
  • Перник
От Престиж публикувани ли са последните печеливши от 30 Април?

# 168
  • при късмета
Мерси, ще опитам, но по-късно.
Имам и друг апарат, на който бутона в дясно от централното копче ти изкарва всякакви функции, включително и снимка на екрана.
Този обаче, който смятам да използвам, на същото място пише, че бутона менюто е заменен с "последна дейност" и не знам кака да му променя настройките. А уж са една марка, за самсунг става въпрос, и двата, но моделите имат малки разлики. Следобяд или довечера ще продължавам с Либрес, че излизам.
Като се върна се надявам на имейл от Бритос и Ментина

# 169
Ех, не мога да ви изчета...

# 170
  • София
Момичета пробвахте ли се да заявите награда от Либрес. Направих регистрация имам 30 точки и не мога да заявя награда ?  newsm78 newsm78

Аз също. Нощес в 00,30 ч. регнах 6 кода, направих 30 т. и не намерих пояснение как да заявя тъпите им подаръци. Накрая бутнах една раница в количката и ... нищо. Освен това 100 пъти натиснах "изход" и изобщо не можах да изляза от профила си.
Сега пък изобщо не мога да вляза в профила си!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Пиша имейл, парола и ... нищо. И пак ми изкарва прозореца за вход. И така 5 пъти.

# 171
  • София
Аз заявих вчера към 21.00 и нещо 3 награди, получих мейл, в който пишеше, че трябва да изпратя снимка на кодовете и бележките, пратих ги и уж до 5 дни трябва да ти се обадят дали си изпълнил условията, ако помня добре де.

# 172
Чупа обявиха седмичните награди...мен ме няма

# 173
  • Монтана
Започнаха да качват печелившите на Ментина. За сега само за колонките има публикувани. Късмет на всички 🍀

# 174
Да се похваля със сак от Чупата.

# 175
  • sofia
аз с колонка от Ментина Hug

# 176
Честито и на двете.

Мен ме няма.

# 177
  • Пловдив
И мене ме нема в цялата схема Mr. Green

# 178