Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 62 - май 2017

• 194 900
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Търся срещу размяна код (или няколко) от спаркса за кино, ако някой няма да го ползва.

# 451
Аз на 1-05 поръчах раницата, обаче нищо не ми пишат, пак им препратих снимките и кодовете. Поне да откажат или потвърдят, много са дразнещи.

# 452
  • Пловдив
И аз съм по същия начин - на 1-ви съм пратила снимки за раница. Още си чакам.

# 453
И аз съм по същия начин - на 1-ви съм пратила снимки за раница. Още си чакам.
Може за раниците да се чака още повече  Grinning
Ще си чакаме заедно Simple Smile

# 454
Аз имам 3 кода на Либрес, за два от тях намерих бележката. Не съм изпращала нищо все още. Не ми се занимава с тях. Такава простотия не съм очаквала честно. Мисля, че в крайна сметка ще си получат заслуженото. Praynig

# 455
Благодаря ви за предложението, но тази жалба смятам да я подам на място. Така, че ще ми трябва кода наличен. Ако някоя от двете е от София и няма да го използвате може да го взема.
Имам код за 10 т.,без бележка(от София съм,Овча купел),ако ще свърши работа ми пиши.

# 456
Леле като ви чета с тези одисеи с либрес, аз чак се ядосвам Twisted Evil...и добре че приключих с тези артикули отдавна-минах на менстр. чашка и съм хепи Party

Принципно и в игри във фейса не участвам..и в такива, чиито награди не ме кефят, или пък  не полвам продуктите-като кока кола Simple Smile

# 457
  • София
Печелившите на Бондюел от Нарисувай ми пролет

https://www.facebook.com/bonduelle.bg/photos/a.243137385813941.5 … ype=3&theater

# 458
Някой от Младост, който събира точки от ХИТ, разменям 10 сребърни точки за 5 златни.

# 459
Твърде много повтарящи се фамилии в Бондюел - да, знам, че няма нищо лошо да се запише семейството в томбола, но в случая "картините" са направени от един и същи човек, който просто е записал родата си за по-голям шанс.  Naughty Не е същото като томбола и определено е измама. След като минава, следващият път и аз ще се запиша с десет имена на роднини.

П.п. Ако Либрес не се извинят за отношението си скоро, не мисля да купувам повече техни продукти. След като се праща снимка на пакета с кода, значи очевидно не е откраднат, а те намекват точно това - че щом нямаш бележка, значи си го отмъкнал от някъде. Обидно.

Последна редакция: чт, 04 май 2017, 10:45 от Petia Ivailova

# 460
  • Варна

Еха-а-а, супер! Как ме зарадва! Печеля барбекю!!! newsm44 newsm44 newsm44

# 461
  • sofia
И аз!!!!! Страхотна награда, много се радвам!

# 462
  • София
Ма_ко, и аз имам 5т нерегистрирани без бележка на Либрес.  Peace

# 463
  • при късмета
Благодаря на всички  Hug
Разбрах се за код

# 464
По повод Бондюел - гледам, че някой във фейса много се дразни на коментара ми за семействата. И тук - и там съм с едно и също име, не се крия. Там ще блокирам дразнителите, тук ще пропускам постовете им. Това е мнението ми и то няма да се промени от това дали някой мисли, че му завиждам или не. Изобщо не завиждам на спечелилите, дразня се от тези, които са с по 3-4 награди (няколко души)  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт