Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 62 - май 2017

• 194 900
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 465
  • Телиш/Плевен
chockolina, Подскок-скок, честито за страхотните награди! Heart Eyes Heart Eyes

Получих си спалния комплект от Теди (с любезното съдействие на milasara Heart Eyes), както и бонуси към него, които много приятно ме изненадаха Heart Eyes - бисквитки Теди (дъщеря ми много ще се зарадва) и превръзки с пет точки за играта на Либрес (и да видим сега какво си имам - десет точки за желаната от мен награда или материал за жалба Twisted Evil).
Снимка на спалния комплект:
Скрит текст:

MTV,
Скрит текст:
точно за чашка се каня и аз, от месеци чета положителни отзиви и се колебая, но колебанията намаляват все повече. Flutter

# 466
Благодаря за бондюел, печеля бъбъл бед Joy

# 467
Поръчах раницата на Теди. Сега чакам ли потвърждение или направо куриер ще ме изненадва? Между другото куфарите вече са изчерпани.

# 468
  • Телиш/Плевен
Благодаря за бондюел, печеля бъбъл бед Joy
Честитооо! Hug

Леле, май здраво сте стреснали Либрес, още докато си пишех предишния коментар и получих имейл, че поръчката ми е валидна (а е направена преди 15 минути). Mr. Green А дано се научат! Twisted Evil

# 469
Честито,момичета  Grinning
И аз силно се надявам мега наглостта на Либрес да се накаже,а до като четох за разговора на ма ко със служителката... #Cussing out  До кога е играта на ДМ със сниманите несесери?Ако на някой му е под ръка линк,моля да го копира.Вчера намерих близалки с код,но бяха само 8-регистрирах ги и трябва да намеря още 2,за да станат 2 участия за сак.Много ми харесва и искам да го спечеля Simple Smile

# 470
Петя, не съм играла в Bonduelle, но напълно те подкрепям.  Hug

Аз малко ще изоставя игрите, нямам никакво време, дори си признавам, че не мога да ви изчета, но стискам палци на всички. И честито на печелившите.

# 471
MTV,
Скрит текст:
точно за чашка се каня и аз, от месеци чета положителни отзиви и се колебая, но колебанията намаляват все повече. Flutter

Не се колебай, Лаленце Peace аз съжалих, че късно научих за тях; а за море/басейн са приказка-няма никакви притеснения за инциденти Peace
Скрит текст:
(отделно ми намаля и продължителността на цикъла Simple Smile)
[/color]

# 472
  • София
Честито на печелившите Simple Smile

# 473
Честито на печелившите!
Аз съм с колонка, искаше ми се друго, но и това е нещо. Дано децата да я харесат.

# 474
Честито на спечелилите, хубави са наградите! bouquet

Скрит текст:
Честито,момичета  Grinning
И аз силно се надявам мега наглостта на Либрес да се накаже,а до като четох за разговора на ма ко със служителката... #Cussing out  
До кога е играта на ДМ със сниманите несесери?Ако на някой му е под ръка линк,моля да го копира.
Скрит текст:
Вчера намерих близалки с код,но бяха само 8-регистрирах ги и трябва да намеря още 2,за да станат 2 участия за сак.Много ми харесва и искам да го спечеля Simple Smile
Заповядай! До 03.05 е играта, на 11.05 ще обявят наградените. Peace

# 475
  • Варна
Благодаря, момичета! Наистина, много се изненадах и зарадвах, като си видях името, защото участвах само веднъж и не го очаквах. Party

Петя, аз не разбрах за кои повтарящи се фамилии говориш, но видях, че два пъти има едно и също име на човек, спечелил колонка. Не знам дали, съгласно правилата, е било възможно да се спечелят две еднакви награди от някого. Rolling Eyes

# 476
  • Пловдив
Мен ме няма в Бондюелчетата, а Либрес явно ме бойкотират. Дори им писах имейл кога, аджеба, ще получа одобрение на бележките Laughing

# 477
Благодаря, момичета! Наистина, много се изненадах и зарадвах, като си видях името, защото участвах само веднъж и не го очаквах. Party

Петя, аз не разбрах за кои повтарящи се фамилии говориш, но видях, че два пъти има едно и също име на човек, спечелил колонка. Не знам дали, съгласно правилата, е било възможно да се спечелят две еднакви награди от някого. Rolling Eyes

Три или четири бяха повтарящите се фамилии - не искам да ги търся, може да е съвпадение на имената. Ако е така, няма проблем, но ако не е съвпадение, както казах не ми изглежда правилно.
Според условията един човек може да участва най-много три пъти и да спечели една награда.

Честито на всички, които са спечелили честно Simple Smile

# 478
Имам пропуснато обаждане от непознат номер (няма номер)  Някой друг?

# 479
И аз бях само с едно участие в бондюел, даже бах забравила за играта им.

Общи условия

Активация на акаунт