Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 62 - май 2017

• 194 901
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 480
Имам пропуснато обаждане от непознат номер (няма номер)  Някой друг?
Обадиха ми се от играта на ММС, но не беше от непознат номер.

# 481
  • Пловдив
Най-накрая имам потвърждение от Либрес за валидна поръчка - за портмонето. Сега чакам и за раничката(която съм направила още в понеделник!)

# 482
  • София
Хаха, и моята за либрес е валидна вече.  Twisted Evil

# 483
Петя, не съм играла в Bonduelle, но напълно те подкрепям.  Hug

Аз също.

Честито на останалите. Hug

А, да, с още една чаша съм от Орео и намерих една бира на пейката пред блока, изхвърлих я, но прибрах капачката. Mr. Green

Последна редакция: чт, 04 май 2017, 12:27 от Ивекс

# 484
И аз се включвам с валидна поръчка от Либрес. Бележката, която вчера беше невалидна, днес вече е валидна. Тези са уникален случай  Stop
А понеже с тази бележка имам 25 точки, 20 вече използвах и ми остават 5. Не ми се мисли колко сложно ще го направят, ако искам да ги ползвам и тези 5 точки.

# 485
labrex,тенк ю  bouquet
Вчера на път за работа видях една опаковка Орео на земята.Взех я и спечелих чаша Simple Smile

# 486
  • Пловдив
Някой има ли валидна поръчка за раница?

# 487
На имейла ли ви пратиха потвържденията на Либрес? Аз нямам Sad

# 488
  • София
Някой има ли валидна поръчка за раница?

Аз. На втория мейл. Първия път беше невалидна поръчката.  Mr. Green

Geri_ms, пращат мейл за потвърждение.

# 489
Аз абсолютно нищо нямам за раницата, днес препратих снимките и се чудя защо не ме отразяват.поне да пишат отхвърлена или одобрена.

# 490
  • Пловдив
И аз пак ще пращам снимки. Нахална съм! ще си пратя и само снимки на кодовете, за които нямам бележка. Ще им пиша, че съм подала жалба до КЗП.

# 491
Аз пък моите кодове даже не смея да ги регистрирам, не,че искам вече не искам да играя в тази игра категорично и няма да купувам от тези превръзки друг път. Даже им правя анти реклама като разказвам на всички приятелки. Имах една касова бележка на лакалут но забравих да я регистрирам преди края, хвана ме яд но после си викам тази награда не е била мой късмет.

# 492
Имам пропуснато обаждане от непознат номер (няма номер)  Някой друг?
Обадиха ми се от играта на ММС, но не беше от непознат номер.
Би ли споделила от кой номер ти звъняха,да им звънна да ги питам,като нямам мейл и обаждане как да си потвърдя наградата до 21 дена.Благодаря ти bouquet

# 493
Момичета, идвам да похваля Бритос. Онзи ден от радост съвсем забравих да им пусна мейл и сега ми се обади техен служител. Много любезна жена, подробно ми обясни кога и какво да очаквам, че те ще платят данъка и т.н. Изключително удоволствие е човек да участва в толкова добре организирана игра с коректна фирма!

# 494
  • София
Момичета, идвам да похваля Бритос. Онзи ден от радост съвсем забравих да им пусна мейл и сега ми се обади техен служител. Много любезна жена, подробно ми обясни кога и какво да очаквам, че те ще платят данъка и т.н. Изключително удоволствие е човек да участва в толкова добре организирана игра с коректна фирма!

Айде дано всички бъдещи да са такива.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт