Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 62 - май 2017

• 194 925
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 525
  • Русе
Много ви благодаря!!!Имам от страта промоция и хич не ми харесва, ако я намеря, подарявам я автоматично Laughing Сега съм в чуденка, каво д аизбера щом са свършили куфарите newsm78
Излезли са печелившите на Хоум макс....ми няма да карам Тойота #2gunfire

# 526
Много ви благодаря!!!Имам от страта промоция и хич не ми харесва, ако я намеря, подарявам я автоматично Laughing Сега съм в чуденка, каво д аизбера щом са свършили куфарите newsm78
Излезли са печелившите на Хоум макс....ми няма да карам Тойота #2gunfire
Къде видя печелившите?
Намерих ги! Еее няма да карам ни тойота ни колело!

# 527
  • Русе
На страницата им във фейса..ако искаш ще ги копна Hug

# 528
Не мога да си регистрирам кодовете на Либрес. И с малки букви опитах - непозволен достъп. И в профила 0 точки.
Час и половина мъки. Най-накрая успях! Остана и да я одобрят, че гледам раничките са на привършване.

Последна редакция: чт, 04 май 2017, 23:47 от красми

# 529
И аз да се оплача от Либрес.Заявих награда за 20т.Като вляза по-късно количката ми празна.Идея какво да правя?

# 530
  • при късмета
Мислих, мислих и утре ще разбера дали съм го измислила. Стиснете по едни палци, утре отивам на място да подам нова жалба в КЗП

# 531
  • София
И аз да се оплача от Либрес.Заявих награда за 20т.Като вляза по-късно количката ми празна.Идея какво да правя?

Трябва да имаш мейл, на който да пратиш снимка на касовите бележки и кодовете. Моята количка също е празна, но имам заявена и потвърдена раничка.

Ма_ко, стискам палци.  Hug

# 532
Сетих се аз да купувам вафли Троя. Тя играта май свършила.

# 533
Сетих се аз да купувам вафли Троя. Тя играта май свършила.

Да, в неделя свърши

# 534
Мислих, мислих и утре ще разбера дали съм го измислила. Стиснете по едни палци, утре отивам на място да подам нова жалба в КЗП
С теб съм,с много стиснати палци  Hug
URL=http://i-fotki.info/22/c92bd6657a4542a9f6267c19bb6b35206d79f5276623809.jpg.html][/URL]
не е много разбираема снимката,затова :купуваш три Самърсбита,теглиш карта и може да спечелиш отварачка или чаша.

Последна редакция: пт, 05 май 2017, 09:01 от denyil

# 535
  • Телиш/Плевен
Трябва да имаш мейл, на който да пратиш снимка на касовите бележки и кодовете. Моята количка също е празна, но имам заявена и потвърдена раничка.
Да, аз също получих имейл, в който пишеше кои са печелившите кодове и че трябва да ги снимам, както и касовите бележки. Ако не си получила такъв имейл, пиши им и обясни какво се е случило. Hug

ма ко, стискам силно! Hug

# 536
# 537
  • София
С теб съм,с много стиснати палци  Hug
URL=http://i-fotki.info/22/c92bd6657a4542a9f6267c19bb6b35206d79f5276623809.jpg.html][/URL]
не е много разбираема снимката,затова :купуваш три Самърсбита,теглиш карта и може да спечелиш отварачка или чаша.

А за кой магазин е това?  Simple Smile

# 538
От играта на Мастъркард с билетите за кино са сложили протокол в който искат ЕГН  и номер на лична карта.
Чудя се дали да ги пиша вътре..откъде накъде за билети за 18 лв ще ми искат такава информация.

# 539
  • София
От играта на Мастъркард с билетите за кино са сложили протокол в който искат ЕГН  и номер на лична карта.
Чудя се дали да ги пиша вътре..откъде накъде за билети за 18 лв ще ми искат такава информация.
Нямат право да ти искат нито ЕГН, нито номер на лична карта.

Общи условия

Активация на акаунт