Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 62 - май 2017

• 194 902
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, идвам да похваля Бритос. Онзи ден от радост съвсем забравих да им пусна мейл и сега ми се обади техен служител. Много любезна жена, подробно ми обясни кога и какво да очаквам, че те ще платят данъка и т.н. Изключително удоволствие е човек да участва в толкова добре организирана игра с коректна фирма!

Айде дано всички бъдещи да са такива.  Praynig
fingerscrossed А дано!

# 496
Имам пропуснато обаждане от непознат номер (няма номер)  Някой друг?
Обадиха ми се от играта на ММС, но не беше от непознат номер.
Би ли споделила от кой номер ти звъняха,да им звънна да ги питам,като нямам мейл и обаждане как да си потвърдя наградата до 21 дена.Благодаря ти bouquet
Заповядай 0 88 430 8485
Но според мен ще ти звъннат. Звънели са и на свекърва ми.

# 497
Благодаря ти Hug

# 498
  • при късмета
Аз още нямам награда от Бритос, но вече няколко човека казаха, че са доволни от организацията. За поздравяване са, още повече, че са поели данъка, а никак не са длъжни. Браво на тях

# 499
Полухих заветното одобрение от Либрес за раницата, ще видя ако някъде са на промоция превръзките, може да купя за слушалките, но ще видим. Сникърс утре ли ще теглят топките? То аз съм с една снимка,шанса ми е минимален.

# 500
Полухих заветното одобрение от Либрес за раницата, ще видя ако някъде са на промоция превръзките, може да купя за слушалките, но ще видим. Сникърс утре ли ще теглят топките? То аз съм с една снимка,шанса ми е минимален.
На предишното теглене и аз бях с една снимка и спечелих. Дано утре се похвалиш с награда  Hug

# 501
И аз съм очарована от служителката на Бритос,беше изключително любезна и понеже ме няма в града(на адреса) ми предложи да е до поискване от офис,като ме пита няколко пъти дали ми е удобно!Този разговор го водих вчера,а днес вече имам смс.От няколко дни съм в Трявна,Габрово и В.Търново...никой не е чувал тази бира,моето семейство я хареса Wink

# 502
Да и аз съм много доволна от Бритос и мейли пишат и звънят после и наградите изпратиха за два дена.
Е ако бях спечелила нещо по-добро от чаши щяха да са съвършенни  Mr. Green
Имам чувството,че в играта на Лакалут си раздадоха наградите на техни хора..не е нормално от 120 награди да не се е похвалил никой още..

# 503
  • при късмета
Да и аз съм много доволна от Бритос и мейли пишат и звънят после и наградите изпратиха за два дена.
Е ако бях спечелила нещо по-добро от чаши щяха да са съвършенни  Mr. Green
Имам чувството,че в играта на Лакалут си раздадоха наградите на техни хора..не е нормално от 120 награди да не се е похвалил никой още..

Цитат
Имената на спечелилите участници се обявяват на сайта на „НАТУРПРОДУКТ“ ООД www.lacalut.bg на 08.05.2017 г. Обявяват се само първо име и фамилно име на спечелилите участници с цел защита на техните лични данни като в същия ден се изпраща и имейл-потвърждение до спечелилите.

# 504
Значи има надежда,че четох че ги теглят на 02.05.

# 505
  • Телиш/Плевен
Значи има надежда,че четох че ги теглят на 02.05.
Да, тогава са ги теглили (и това пише в правилата), но обявяването и уведомяването ще е на 8-ми. Peace

Скрит текст:
Цитат
8. Участниците, спечелили награди, ще бъдат определени на 02.05.2017 г. в централния офис на „НАТУРПРОДУКТ“ в град София ...

10. Имената на спечелилите участници се обявяват на сайта на „НАТУРПРОДУКТ“ ООД www.lacalut.bg на 08.05.2017 г. ... като в същия ден се изпраща и имейл-потвърждение до спечелилите.

# 506
Тия от либрес са ми отговорили на имейла, който изпратих на 01.05
Цитат
Здравейте,

Според общите условия на Кампанията, с които Вие сте се съгласили при регистрацията си, за да е валидна Вашата поръчка за награда, трябва да ни изпратите снимка/сканирано копие на уникалните кодове и касовите бележки за покупки.

За да заявите наградата си може да използвате само точките, които отговарят на това условие.

Поздрави!
Екипът на Libresse

# 507
Е, много са нагли.
Да попитам тези, които имат опит с КЗП - до колко време г/д се получава информация дали жалбата е одобрена?
А някой, който писа до централата на Либрес, има ли вече отговор?

# 508
  • София
Ходя до Фантастико през ден и чак днес видях, че все пак имало сокове на куинс, пробвах за флашка, ама не ме огря.  hahaha

Миналата година пусках жалба до КЗП не помня точно колко време им отне, но нямам спомен да са се бавили особено.  Rolling Eyes

# 509
  • Пловдив
Тия от либрес са ми отговорили на имейла, който изпратих на 01.05
Цитат
Здравейте,

Според общите условия на Кампанията, с които Вие сте се съгласили при регистрацията си, за да е валидна Вашата поръчка за награда, трябва да ни изпратите снимка/сканирано копие на уникалните кодове и касовите бележки за покупки.

За да заявите наградата си може да използвате само точките, които отговарят на това условие.

Поздрави!
Екипът на Libresse

Имам същия отговор. И дори не пише дали заявката ми е одобрена, или не!

Ти беше ли заявила награда с това писмо?

Общи условия

Активация на акаунт