Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 62 - май 2017

• 194 926
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 600
  • при късмета
ма ко и натеб мен ао може малко инфо за ,,памперсите,, Joy
Ти не  беше ли регистрирала кодовете?

Момичета, не мога да отговоря на всички. Ще гледам на старите потребители в темата да пиша. Ако пропусна някого моля да ме извини.
Извинете и подозрението ми към момичета непишещи в темата по принцип. По обясними причини, повечето ще ги знаят, ако изпратя на всички съобщението, все едно да го пусна като пост в темата.

Включвам се с мнение за играта на Либрес. Вчера разбрах за нея, купих си продуктите ( не заради нея, просто съм доволна и ги използвам Simple Smile ) и проверих правилата на страницата, където изрично е посочено, че трябва да се предостави касова бележка. А за хората, които не си взимат или пазят бележките мога само да кажа, че всеки от нас като потребител е длъжен да ги пази поне до напускане на търговския обект. Когато участваш в игра,четеш условията и после мяташ бележката Wink
Случайно схвана ли, че повечето имаме продукти с играта много преди правилата да са достъпни и съответно не пазим бележки за превръзки от преди месец?

# 601
  • София
Включвам се с мнение за играта на Либрес. Вчера разбрах за нея, купих си продуктите ( не заради нея, просто съм доволна и ги използвам Simple Smile ) и проверих правилата на страницата, където изрично е посочено, че трябва да се предостави касова бележка. А за хората, които не си взимат или пазят бележките мога само да кажа, че всеки от нас като потребител е длъжен да ги пази поне до напускане на търговския обект. Когато участваш в игра,четеш условията и после мяташ бележката Wink

Не беше лошо да прочетеш и по-напред в темата какъв е проблема с Либрес.

# 602
  • Бургас
А когато получаваме поръчката от Либрес, трябва ли да предаваме код и касова бележка? Онзи ден им писах да ги питам, ест. нямам отговор все още.

Никой не ми отговори, но аз се сетих и нещо друго да питам. Simple Smile За големите награди, трябва да имаш 10 точки в профила си без да си ги ползвал, така ли да го разбирам?

Последна редакция: пт, 05 май 2017, 15:56 от Морски бриз

# 603
ма ко имам 2 х 5 без бележка затова питам. Надявам се , че не се сърдиш.

# 604
  • София
malko_buhalche, развесели ме с включването ти  Joy Как пък всички ние не сме се сетили да прочетем правилата  Joy За друг път ще знаем  Joy Нищо, че преди месец такива нямаше  Joy Ние пазим бележките до напускане на търговският обект, но сме го напуснали твърде отдавна  Joy

# 605
 Записвам се с топка от сникърс.

# 606
Всички бележки ли си пазиш от преди месец? Защото ние от тогава ги имаме и сайта им разбира се не работеше за да знаем за допълнителното им условие, взето в последния момент.

# 607
  • София
malko_buhalche, развесели ме с включването ти  Joy Как пък всички ние не сме се сетили да прочетем правилата  Joy За друг път ще знаем  Joy Нищо, че преди месец такива нямаше  Joy

Мен не ме развесели, издразних се,  Crossing Arms Чудя се malkobuhalche колко месеца си пази касовите бележки.  Thinking Плюс това хората тук играят какви ли не игри с години. Мисля, че много добре си четат правилата ( когато има такива) и знаят какво, до кога и защо се пази.  Tired

# 608
  • при късмета
Предположих, че от либрес четата темата и веднага се появиха рекламни лица  Joy

Ние обаче от Марс падаме, та не сме и чували за такива случаи

# 609
  • Пловдив
И да не забравяме да отбележим факта, че Бухалчето е с цели 3 коментара във форума Joy

# 610
Предположих, че от либрес четата темата и веднага се появиха рекламни лица  Joy

Ние обаче от Марс падаме, та не сме и чували за такива случаи

Joy  точно същото си помислих, ама нищо де, ще се научат.

# 611
Сигурно малкото бухалче е Петя  Joy Joy Joy

# 612
  • София
Сигурно малкото бухалче е Петя  Joy Joy Joy

Е това вече ме разсмя.  hahaha bowuu

# 613
  • Пловдив
Хахаха, и мен hahaha

# 614
  • при късмета
Като теглят големите награди от либрес, ако случайно се падне някой от темата, представяте ли колко ще ги е яд  Joy

А ако изтеглят мен, тази информация изобщо няма да се оповести  Joy сигурно съм в някакъв техен черен списък

Общи условия

Активация на акаунт