Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 62 - май 2017

• 194 927
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 615
Като теглят големите награди от либрес, ако случайно се падне някой от темата, представяте ли колко ще ги е яд  Joy

А ако изтеглят мен, тази информация изобщо няма да се оповести  Joy сигурно съм в някакъв техен черен списък
Всички ще сме от непечелившите за големите им награди,дано поне тези със заявените сигурни,си ги получат и да си заслужават.
А бухалчето успя да внесе смях в темата...

# 616
  • Телиш/Плевен
А когато получаваме поръчката от Либрес, трябва ли да предаваме код и касова бележка? Онзи ден им писах да ги питам, ест. нямам отговор все още.

Никой не ми отговори, но аз се сетих и нещо друго да питам. Simple Smile За големите награди, трябва да имаш 10 точки в профила си без да си ги ползвал, така ли да го разбирам?
Щом държат да ги снимаме, би трябвало да ги искат при доставка. Но ще видим.

Относно големите награди, в правилата пише това:
Цитат
Участник, който е спечелил една или повече от гарантираните награди, независимо от нивото й, има право да спечели и голяма парична награда.

# 617
  • Пловдив
А ако ги вземат про доставката на малка награда, а после спечелиш и голяма с този код Rolling Eyes Може да стане като с Ореото-връщаш нгарадата Laughing

# 618
  • Телиш/Плевен
Надявам се, че след проверките и санкциите ще спрат да се правят на интересни и няма да има проблеми с кодовете...

# 619
  • Бургас
А когато получаваме поръчката от Либрес, трябва ли да предаваме код и касова бележка? Онзи ден им писах да ги питам, ест. нямам отговор все още.

Никой не ми отговори, но аз се сетих и нещо друго да питам. Simple Smile За големите награди, трябва да имаш 10 точки в профила си без да си ги ползвал, така ли да го разбирам?

Цитат
Участник, който е спечелил една или повече от гарантираните награди, независимо от нивото й, има право да спечели и голяма парична награда.
Но пише и това:
Големи парични награди, определени на томболен принцип измежду всички участници в кампанията, които имат натрупани поне 10 точки – общо 10 бр. награди на стойност 250 (двеста и петдесет) лева всяка. Паричните награди ще се изплащат по банков път на посочена от печелившите участници банкова сметка.
Значи трябва да имаме по 10 точки неизползвани.

# 620

Цитат
Но пише и това:
Големи парични награди, определени на томболен принцип измежду всички участници в кампанията, които имат натрупани поне 10 точки – общо 10 бр. награди на стойност 250 (двеста и петдесет) лева всяка. Паричните награди ще се изплащат по банков път на посочена от печелившите участници банкова сметка.
Значи трябва да имаме по 10 точки неизползвани.
Сега като писа и се замислих, че и това не е много ясно. Кой ще участва за голямата награда всички които са регистрирали поне 10т или тези които имат неизползвани 10т  newsm78

# 621
Аз го разбирам,че трябва да си поръчал поне за 10 т.нещо,нали тогава те имат като регистрация,иначе как ще те включват в томболата им.

# 622
  • София
Надявам се, че след проверките и санкциите ще спрат да се правят на интересни и няма да има проблеми с кодовете...

Няма да си вземат поука. Току-що и на мен Петя от Либрес ми обясни, че регистрирайки се съм се съгласила с условията им. Мамка им, те въобще не четат какво им се пише в писмата. Каквото и да им наложат от КЗП ще им е малко.

# 623
  • Телиш/Плевен
Ами аз не го разбирам така, ама не знам вече. Thinking
Според мен участват всички с по десет точки, независимо дали са използвани за награда или не. Но дали е така...

# 624
  • при късмета
Според мен в правилата няма условие точките да са неизползвани. От самото начало казах, че неясно са написани в тази част.
Още една причина да мисля, че няма да бъдат раздадени по правилата и са оставили вратички да се измъкват. Ако изобщо обявените печеливши са реални участници.
На всички говорили по телефона е казано, че основната цел е повече продажби и друго не ги интересува (последното се подразбира). На мен ми се каза в прав текст. А съвета към обяснилите, че имат отдавна продукти и не пазят бележките е да направят нова покупка/и. Ами няма как да ме убедят играта е коректна, от там съответно и определянето на печелившите за големите награди.
Аз се отказах от играта и да отпадне условието с бележката няма да потвърдя гарантираната награда. Не е въпроса в нея. За голямата изобщо не се надявам. Не съм се отказала обаче административен орган да определи организаторите ли са прави и са направили всичко, както трябва или участниците, за част от които е имало скрита важна информация.

# 625
Мен ме подвежда следното "имат натрупани поне 10т" а след като си вземеш награда точките се нулират, значи имаш 0т
Ако пише "участник регистрирал поне 10т" го разбирам идеално

# 626
Включвам се с мнение за играта на Либрес. Вчера разбрах за нея, купих си продуктите ( не заради нея, просто съм доволна и ги използвам Simple Smile ) и проверих правилата на страницата, където изрично е посочено, че трябва да се предостави касова бележка. А за хората, които не си взимат или пазят бележките мога само да кажа, че всеки от нас като потребител е длъжен да ги пази поне до напускане на търговския обект. Когато участваш в игра,четеш условията и после мяташ бележката Wink
Joy
Е, не. hahaha

# 627
  • при късмета
Мен ме подвежда следното "имат натрупани поне 10т" а след като си вземеш награда точките се нулират, значи имаш 0т
10т. можеш да натрупаш и като регистрираш 2Х5. Би трябвало профил, в един момент натрупал или регистрирал наведнъж 10т., автоматично да влиза в томблата за големите награди. А след като веднъж е отбелязано участие за томболата да няма значение какво се е случило с точките и дали са останали неизползвани или са заявени за гарантирана награда.
Според мен, пък те може да го направят както си искат, защото не са описали точно и ясно.
От където и да ги погледнеш, все са в издънка

# 628
Аз съвсем се обърках с тези смотаняци от Либрес. Нищо няма да заявявам, имам само една бележка де. Нито ще снимам, нито ще пращам. Да си взимат наградите те, като са им толкова ценни. ooooh!

# 629
  • Телиш/Плевен
Ако пише "участник регистрирал поне 10т" го разбирам идеално
Не знам, може и така да е.
Всъщност ми е все тая вече. Толкова ме разочароваха, че повече не смятам да купувам продуктите им. Все си мислех, че ще направят компромис с бележките и ще можете да участвате, а те не само не направиха това, ами и продължават да се излагат. Дано си получат заслуженото! И със сигурност ще им намалеят клиентите. Всъщност те може би и затова са направили играта, за да си увеличат продажбите, но им излязоха криви сметките. Twisted Evil Безкрайно съжалявам, че въобще ви споменах за тази игра! smile3511

Общи условия

Активация на акаунт