Искам да кажа ... (120)_01.05-07.05

• 67 279
  • 769
  •   1
Отговори
# 735
Ние излизахме навън. Детето хапна пица, направихме няколко тигела из квартала, заваля и се прибрахме. Сега всеки по задачи, аз на дивана с компютъра  Laughing

# 736
Белинда, ама той като гъбка, не като козунак Simple Smile Почивай си. Нашите еклери свършиха, ще видим с кекс как ще се справят.

# 737
Белимда, мила, знам че те ттресат хормони, но не изглупявай да се нанесеш в предградие с оооогромна къща.

Знаеш ли колко ми струва поддръжката на перфекната ми морава? А за басейна не искам и да споменавам дори  ooooh!.

Добре че синът ми е високо надарен и не се налага да плащам за частни уроци, че с този мой бивш, който едвам смогва с ипотеката си бих се видяла в чудо.

Шегувам се (продължавам да чета третата част)  Joy, но вчера пих толкова, че още ме държи  :35н

# 738
  • Бургас
Аз фирма ще извикам, ама тия деца дето се пъхат навсякъде какво да ги правя?
Ходихме на разходка. Качих Цвети да язди пони. Очаквах да се уплаши, но не изненада. Мариана, обаче се притеснила за сестра си и се размрънка, че отива някъде без нея. Ядохме на капаните, на люлки и сега съм размазана на дивана.

# 739
Светалчо, скоро в била гледах хрян. Добре, че огледах какво съм взела(вместо пащърнак).
Белинде, ти оти се ослушваш за една снимка, a?
Aлечка, дано повече ти върви с кафявите врати!
Иначе и аз искам къща на село, но скоро няма имаме. Другаде отиват парите.

# 740
  • Варна
Някой беше питал за реклами. Аз имам Адблок плюс на браузъра и не ми излизат никакви, никъде. Много съм доволна. Вчера бяхме на кръщенето, изкарахме добре, а колата ми ме изненада приятно на магистралата. Не помня от колко време не съм излизала с нея извън града, все с мотора или с други коли. Ама вчера залепна на 140 на магистралата към Шумен, че и още искаше. Не е зле за над десет годишен автомобил ама и аз много си я глезя. Голям кеф ми прави да карам, хора, няма значение на колко гуми Simple Smile После успях и да поработя, че и наваксах достатъчно с работата за да мога днес да почивам. Ега ти почивката. Четири перални врътнах, зазимявах олекотените завивки във вакуумни торби, готвих, пазарувах, а на всичко отгоре дъщеря ми е със зверска хрема и прилагам разни бабешки лекове. Пък навън е напекло едно хубаво слънчице, как да седи човек затворен вкъщи...

# 741
  • София
Хай Спийд, кажи някой бабешки лек за хрема, че малкият цъфна с такава и не мога да го оправя. Проблемът, че не може да се духа и затова постоянно е задръстен.

# 742
Бояна, мерси!

# 743
Хай Спийд, кажи някой бабешки лек за хрема, че малкият цъфна с такава и не мога да го оправя. Проблемът, че не може да се духа и затова постоянно е задръстен.
Вади му сополите с помпа. Моят син като беше малък знаеше, че с нея му вадя сополите и му отпушвам носа и търпеше милото, даже само си я носеше, но има и други деца, на сестра ми малката например, не даваше да й пипне носа, даже капки не можеше да й сложи, когато се налага.

# 744
Жълто цвете, и ние бяхме със същия проблем. Последно педиатър ни препоръча сребърна вода(има на капки и с пулверизатор).

# 745
Гледаме световната купа с малката. Научих какво е шиине, жител торнадо и разни други.  Joy Яд ме е че не можахме да се освободим и да ги гледаме на живо.
Вчера прочетох първата и третата книга на Мафията. А уж погледнах каква е поредността. Сега съм на втората.

# 746
Сребърната вода при нас нямаше никакъв ефект. За по-лесно почистване ползвам стеримар и други подобни.

# 747
  • Варна
И аз не видях полза от сребърната вода. Ползвам солен разтвор за промиване на носа и после капя прополис, някаква тинктура, майка ми ми я даде. Наричам ги общо бабешки лекове, защото не са точно традиционни лекарства.  Но аз и не се впрягам вече толкова за хрема, ако не е съпроводена с други неща де. Откак видях зора със задната хрема при дъщеря ми вече се благодаря горещо, ако сополите текат през носа, когато е хремава. Че другия вариант е пълен кошмар.

Да, и помпичката много ме облекчаваше, но вече е по-голяма и успява и без нея да издухва.

# 748
  • Mediterraneo
Ха добър ви ден!
Бяхме на барбекю с приятели в една прекрасна местност с обособени кътове- пейки, маси, цяла къща,в която са местата за палене на огън, т.е. самите скари; тоалетна, мивки, няколко детски площадки; абе чудно направено! И хора, хора, добре, че отидохме още в 10 да си резервираме маса и скара, че иначе още щяхме да чакаме ред на огъня. Изкарахме си много добре. ММ се трупяса преял да спи сиеста, голямата учи, а малката чете.
Мен ме чака доста домашна работа, ама съм сигурна, че няма да избяга  Crossing Arms Ще полежа 1-2 часа, пък после, ако ми дойде музата, може да пусна една прахосмукачка.

# 749
  • София
Белимда, мила, знам че те ттресат хормони, но не изглупявай да се нанесеш в предградие с оооогромна къща.
Хохохо, къде отиде ти Mr. Green Ние сме средна ръка хора, работим на заплати. В България хора от нашата черга такива къщи с морави и басейни не можем да си позволим  Simple Smile

Този се наяде и пак откърти. Мамин сънчо Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт