Искам да кажа ... (120)_01.05-07.05

• 67 286
  • 769
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
Вчера "аху-ихо", днес при мен е тихо.  Laughing
Сутринта се събудих със запушен нос. И сега положението е нос-чешма, глава-камбана.  Twisted Evil Чак сълзи ми текат.
Днес съм аут и не ми се празнува.

# 751
Оооо, добро Козуначе  Heart Eyes
При мен напече слънчице и рекох да хапна на теферич. Птички пеят, идилия пълна и мен рязко ме примързя 😁

# 752
  • София

Този се наяде и пак откърти. Мамин сънчо Heart Eyes

Все така да сте! Има детето да догонва батковци, а с много сън бързо се расте Simple Smile

# 753
За писането съм напълно съгласна - мога да пиша по цял ден, но в разговорите никаква ме няма. Blush Та отдавна съм забелязала, че е различно, поне при мен.

Аз пък съм точно обратното, мога да говоря, говоря, говоря, но ми е трудно да го напиша.Дори и тук понякога искам да напиша какво ме тревожи или пък да споделя нещо, но изтривам написаното и това е.По-лесно ми е да го изговоря, дори и 5 пъти да го преповторя.Така го преодолявам и надувам главата на мъж ми.Той ми е свикнал, де Laughing

# 754
Честити да са всички Георгевци и Гергани, на патерица желая всичко най- добро bouquet
Ние бяхме по горите и нямахме добър обхват, така се заредих и си починах, няколко часа гледах планините и нищо не правех, кеф:)
Пак е студено и вали, пера и суша, че утре пак стягаме куфарите, с това местене не знам кое къде е.
Опаковам, надписвам и пак е хаус. Офертата за обзавеждането ме завари неподготвена, почти двойно на това което мислех...Много е мястото и много материал ще иде. Каквото такова, нито имам време за втора оферта, нито смятам че ще намеря по- добър от този майстор. За него поне съм сигурна, че е безкомпромисен с качеството.

Белинда, и аз съм за Лецитин, много ми помагаше при запушени каналчета. Гушкай го Бузанчо, после бебе няма, докато не ни народят внучета де Heart Eyes

Светълчо, пиши, споделяй, дори мъничко да олекне си струва Hug Heart Eyes

# 755
Добър вечер!

Ние се разходихме повече от добре, сдобих се с някои нови неща, хапнахме вкусно навън и сега доволно релаксираме вкъщи. Нямам търпение да се излегна с поредния трилър на Балдачи-много е интересна книгата. Един от основните герои е българин, и ролята му е положителна. Laughing Ще почета и ако не заспя ще гледам филм.

# 756
  • До морето
Хапнахме агнешко и ние вчера, че имаме именяк в компанията. Цял ден валя да му се не види. Спира, почва, спира, почва - цяяяяяял ден! А на децата им се играе, 2 не виждат. Бяха цела тумба народ. Естествено се окаляха до ушите, дрехи за 3 дневен престой ги приключихме за един следобед и скоропостижно се прибрахме снощи, а трябваше да останем и при свекърите и да се приберем евентуално утре.

Днес обаче го ударихме яко на мързел, на обяд слязохме до плажа да хапнем и после като отлепихме, откарахме до 4 . Таман се размърдахме, то пък заваля и пак се хоризонтирахме. Сега ще вечеряме домашни дюнери и зяпаме Мъже в черно.
Прегръдки на Светалчо и целувки за Козуначко  Heart Eyes

# 757
  • на Мелмак
 Hug за Светалчо и козуначко !
Направих "уау" бисквитена торта с маскрапоне  Flutter

# 758
  • Бургас
Доволно се наядохме и ние у мамини. То не бе агнешко, то не бяха кюфтета, пък гарнитура, а за капак и торта.

Сутринта тук беше направо лято, разходихме се из Морската, че след това като се заоблачи изведнъж, друг сезон стана.

Козуначето да е все така гушливо, без да е ревливо:)

Сребърната вода и аз я ползвах по една време, ефект нулев. Прополис и физиологичен разтвор му е майката. Сега, покрай бебето, купихме и помпичка и на Вики й е голям кеф да я чистим с нея. Умира си от смях. 

Захир, драснах ти едно ЛС сутринта в 6 Simple Smile

# 759
  • Телиш/Плевен
Аз пък съм точно обратното, мога да говоря, говоря, говоря, но ми е трудно да го напиша.Дори и тук понякога искам да напиша какво ме тревожи или пък да споделя нещо, но изтривам написаното и това е.По-лесно ми е да го изговоря, дори и 5 пъти да го преповторя.Така го преодолявам и надувам главата на мъж ми.Той ми е свикнал, де Laughing
Hug
ММ е така, предпочита да говори.
А приятелките ми са много приказливи, та има някакъв баланс - предимно те говорят, аз ги слушам. Laughing

# 760
  • София
Това за прополисовата тинктура в носа не го знаех и аз. Ще пробваме сега, защото имам вкъщи.

# 761
Започнах да пиша,но изтрих случайно   Sad .Много хубав ден имахме!Разходки из планината и баирите правихме,балканска вода си наливахме,лисица видяхме,заведохме детето до селския язовир,на 2—3 км от село.Нагушках и си поиграх с близнаците на братовчед ми,големи сладура на година и половина  Heart Eyes .С малката кифличка много се харесахме,позьорка голяма е.Или застава мирна за снимка,или ми носи телефона да я снимам,голям образ е.Моят синковец и техния батко пък си поиграха едно хубаво на въздух.Много се радвам,че времето се задържа почти без валежи днес!
Светълчо,дано всичко лошо скоро да остане зад вас  Praynig !

# 762
Здравейте и от мен!
Преди малко се върнахме от Дрезден. Времето беше с нас и си изкарахме страхотно!
На тръгване от Прага трябваше да се срещна с една съседка от България, дошла на екскурзия, обиколихме целия град, докато се доберем до нея. Бяха затворили буквално целия център. После доста боикаляхме, докато се измъкнем от града. Аз дори започнах да се отказвам от ходенето, но съпругът ми е по-упорит и не ме послуша. И добре, че!
Та, минаваме един тунел и точно се чудим аджеба в Германия ли сме, не сме ли, ни изпреварва един ван и нещо на задното стъкло мига "полиция, следвай". Дали не напълних гащите, а сме изрядни. Проверна на документите се оказа. Усмихнати и любезни полицаи. Дори ми позволиха да отида до WC, докато ни проверяват, че бях мн на зор Blush.
Ходихме до Зоологическата градина. Много ми хареса. Много по-малка е от пражката, но е по-уютна и ми се стори по-поддържана. Мн зеленина, мн дървета, безплатни забавления за децата, но не е особено бейби стролър френдли. Беше ми дошла музата за снимане и малко съжалих, че не взех големия фотоапарат Blush, но се отсрамих подобаващо с телефона Mr. Green.
На отиване споделих на съпруга ми, че искам да посетя музея на Карл Май, той пък се оказа близо до Дрезден иии скоро ще ми се сбъдне една от детските мечти Flutter. Израстнах с неговите книги и си мечтаех един ден да го отида до там.
Та, така. Мн, мн хубав и зареждащ ден имахме. Hug
Сега ще вечеряме, баня и в леглата, че всички са изморени.

# 763
Алечка, оправяме се вече. Мерси. Дано зора беше това. Алина още вдига температура, но на фона на онази вечер, когато вдигна два пъти 41°, в рамките на час и половина, е добре. И двете сме на антибиотик, за съжаление.
Белинда, подозирам, че мъжа ти е изморил Явор от разнасяне сутринта и сега се гуши и спи. Та, връчвай му го и да го разнася по често. Майтапа на страна, дано да е все по-спокоен малкият.

# 764
Това за прополисовата тинктура в носа не го знаех и аз. Ще пробваме сега, защото имам вкъщи.
Аз също съм слагала, но не го предложих, защото веднъж като заведох детето на лекар и му обясних, че съм слагала, той ме наруга и каза "Дай да ти сложа на теб, да видиш какво е". Каза, че люти и че въобще не ставала за това. Аз не съм пробвала на мене си, за да пробвам, но оттогава и на детето не съм слагала. Най-безобидното е промивки с физиологичен разтвор. И те помагат и при най-упоритата хрема. Веднъж с една задна хрема такива проблеми станаха, че лекувахме хем ангина, хем отит. По-добре течащ нос, отколкото да се стичат в гърлото.

Общи условия

Активация на акаунт