Любители на кучета - 72

• 58 263
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Ама много хубаво, че се оживи темичката.  Heart Eyes
Я дайте по един данък.  Hug

# 406
Охлаждащата постелка от емаг и аз я поръчах, че тука не се трае, много ви благодаря за идеята bouquet!

# 407
Охлаждащата постелка от емаг и аз я поръчах, че тука не се трае, много ви благодаря за идеята bouquet!

Трябваше аз по-голяма или две постелки да поръчам, че и за мен да има, хич не търпя горещото! Simple Smile Ей го бат, Рексун (побелява му муцунката на момчето Sad)

# 408
  • София
Поръчах я и аз постелката.  Mr. Green На 7-8.06 щяла да дойде.  Wink

Прекрасен Рексунчо.  Heart Eyes

Ето Бианка на вила през уикенда.  Sunglasses

# 409
  • Sofia
Ooo, прекрасни Рексун и Бианка! Влюбена съм в тези породи, но пък такива расови представители рядко се виждат!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И господин пораснал Страхил с любимия си поглед "Хич не ми разправяй! Виждам, че дъвчеш нещо..."  hahaha Joy

# 410
  • София
Този Страхил как може да е толкова сладък ?  Heart Eyes Heart Eyes

# 411
  • под тепетата
Мммм, трябваше да се организираме! При толкова поръчки от мамата ни се полага намаление  Mr. Green
 Това брои ли се за данък, кучо и мъж ми бяха в командировка!

Бианка и Рекс са като в онази песен -черно и бяло  Hug Покрай Страхил взех да заобичвам дребосъците  Laughing

# 412
  • София
Е как да не се брои ?  Heart Eyes
Какво е туй чудо, четириколесното де ?  Shocked

# 413
labrex, не са ти видяли поръчката и ако не се бе обадила щеше вечно да я чакаш.  Peace

Преди месец да знаете как се излагах на центъра с мъника /1,8 кг. - топка йоркширски косми/.
Седя и чакам една дружка на пейка, а кучето под пейката. Седи и скучае. Викам си, чакай така и така е кротък да го освободя от повода. И сякаш пуснах хала. Като хукна, като се втурна ...  Shocked аз търча след него. Реши, че си играем и лапна един фас. Тъй като имаме отпреди проблемно стомахче веднага ревнах:
- Чакай! Изплюй фаса! - и се почна той зад пейката, аз зад пейката, той пред пейката, аз след него.
Хората ми се смеят, а един дето седеше и пушеше наблизо ме бъзика:
- Той е вече голям и сам ще реши дали и колко да пуши.
Разгеле кучето изплю фаса ама явно играта му се видя забавна и лапна едно ако  Crazy И аз сменям репертоара:
- Плюй, изплюй акото!
А оня същия мъж с най-сериозния тон казва:
- Ти май не знаеш какво искаш.

Акото не бе изплюто цялото  Blush
 Joy

# 414
  • София
 Joy Joy Joy
Дорис, а как е топката сега ?

# 415
  • под тепетата
жгмъц , туй чудо е участвало в рали Дакар тази година. Мъжът ми го хареса за кемпер, но се отказа, защото отзад са само чаркалъци, двигател и няма място за багаж  Joy
  the Дорис, няма да скучаем с теб  Laughing

# 416
  • Sofia
Дорис, добре сте се представили в обществото!  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha

# 417
Joy Joy Joy
Дорис, а как е топката сега ?

Благодаря  bouquet

Кученцето яде консерва за оакани котки  Mr. Green и му варя ориз. Мъжа ми, който гордо показва как помага в домакинството като понякога зарежда миялната ми изхвърля втори сварен ориз - не изглеждало на нещо вкусно.  ooooh!

Днес се чух с лекарката, която прави ендоскопии. Бе невероятно мила и отзивчива. Посъветва ме да пробваме 1 месец да даваме храна, която не съдържа пилешко, за да отхвърлим алергична компонента. Предложи сьомга и картофи на Eukanuba, но не намерих за малки кученца и поръчах тази . Въпросът е какво да правя до четвъртък когато ще я донесат. Дали е добра идея да купя сьомга и да варя с ориз?

Мнение за храната на Visan Optima Nova?

# 418
  • Euskal Herria
Ох, посмях се с историите ви. Макс мнооого дружелюбен го раздава. Миналото лято ходихме в една вила на наши близки. Вилите пръснати в балкана, нямат огради. И Макс се изгуби. Почнахме да го викаме и чуваме глас от съседната вила "Тук е, тук е, при нас е". Седнали хората да обядват, нашият тихомълком се замъкнал нататък и се курдисал и той до масата.
Ей го диването - миналата неделя го подстригахме:

Нашият каприз основно яде пилешки дробчета с ориз или месо с ориз. Гранули, консерви - абсурд, дори не поглежда.

# 419
  • Sofia
Дорис, аз давам на Страхо от тази храна със сьомга и картофи:
това е за малчовци, а това за малчовци над годинка:

Аз съм много, много доволна! Освен, че Страхо я яде с кеф, му се отразява чудесно - зъби, козина, дъх...всичко е 6! И е grain free, aко ти е важно това.

Общи условия

Активация на акаунт