Любители на кучета - 72

• 58 109
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
  • София
 cry no Ееее аз съм извън София Cry ЩЕ снимате нали?? Rolling Eyes

Да покажа СПА-то на Лиса

Скрит текст:

# 691
  • София
Супер! Хайде в събота, при лилиите, че всички го знаем Simple Smile В 11ч ОК ли ви е, че после става много силно слънцето и снимките изгарят Simple Smile?
А който не успее да се включи сега, друг ден пак ще се видим Simple Smile

Аз ще съм там Grinning

# 692
  • sf
Моят Нейо от петък ще може да излиза, но май ще му е рано за такава среща.

# 693
бе то и мъжете уж големи и отгледани си ги взимаме, пък не са по-малка беля. Имам 5-ма племенника (четирима от мъжки пол, гадже и баща) и все си мисля, че някак с Джина ще изляза по-лесно на глава  Mr. Green Вярвам в женското приятелство  Rolling Eyes

Приятно прекарване, някой ден, когато се осифери малката и е минала всички небходими прегледи и разбера как реагира на други кучета с радост ще се присъединя.

Хубава вечер на всички

# 694
  • Русе
Завиждам ви за срещата и снимките  Hug

Да се оплача: днес едно дого аржентино сдави Макс Sad Освен че има рани е ужасно изплашен. Чак се е бил опишкал при сдавянето. Sad
Като се прибера ме посреща с такава буйна радост, все едно ме блъска влак. Днес само ме погледна и взе да скимти  Cry Мамка му, за трети път вече се случва а той въпреки размерите на малък кон, е страшно добричък Sad 
Следобед го заведохме пак на кучешката площадка но стоя сврян в краката ми и не отрази нито едно от другарчетата си. Идваха да го закачат но не се заигра с нито едно. Sad
 Раните ще зараснат но ужасът дето преживя.....Бедното ми магаренце Sad

# 695
  • София
Ох горканчо, идете на вет да му види раните, че Норо го беше клъцнал един пес и то много леко, но взе че се инфектира... Бързо да му минава и уплахата и раните!  Hug Heart Eyes

# 696
  • Sofia
Милото добро момче  Heart Eyes action032 Дано бързо забрави!

# 697
  • София
Бързо възстановяване на Макс!

# 698
  • София
Дано се оправи милото Sad Sad

# 699
  • София
Ох това делене на територия и мерене на силите е кошмарно.
А без него не може.
Хем ни се иска да ги социализираме, хем да е безопасно...

Има в градинката една овчарка, която все се опитва да изяде моето бебе.
Ама не на шега.
А го разхожда една заплесната жена, дето все в последния момент забелязва...
Като ги видя и отивам в другия край.

А моята си е скандалджийка, все се сбива с едно коли.
Той е момченце на 4 месеца и на ръст колкото нея, ама малко по-леко.
Е играят си половин час и се сбиват. Ама като възрастни кучета.
Последния път ние с разпрано ухо, той с надъвкан крак.
А са бебета...
Той си играе грубо, тя се нервира и го напада и правим цирк в градинката.

Дано му мине бързо на Макси.

# 700
  • София
Моята кифла не обича кучета, кара се на всички. Изтръпвам при мисълта, че някое голямо куче ще й отвърне.
Затова обикновено й нося топка, има ли топка, нищо друго не я интересува.

# 701
  • Euskal Herria
А снимка от срещата ще покажете ли? Весело изкарване!

# 702
Съжалявам за стреса, който куче Макс е преживял. Дано всичко отшуми скоро.
Исках да ви попитам, каква е адекватната реакция в подобни случаи? Като малка са ме хапали кучета и дълги години имах стрес от тях, след Хан нещата леко почнаха да отшумяват, после взех на съседа ми куче от приюта в Перник - стана голямо прасе, огромна е и от нея не ме е много шубе, а от Джина - никак. Обаче като цяло си имам уплах от кучета. Миналата година гледах на приятеля ми Джак-а за седмица, той ми беше казал, ако някое куче нещо тръгнат да се карат, да го гушна и да се оталечим (ако е без каишка другото куче). Обикалях из ограничен периметър в квартала, сакън да не се натреса на зло куче  Mr. Green ония е малък, ама сърцат като за лъв - хвърля се на всичко, което не му харесва. Та сега с Джина, аз искам да я извеждам, а тя дори да е ангел небесен (което още не съм установила с други кучета) все ще има някя гадинка и ситуация, в която е добре да знам как да реагирам.

Кучето, което дадох на съседа от приюта също е женско и той също я гледан а двора - надявам се да не се лаят много. Тя бая лае, но не е злобна. Ще видим.

Да попитам за регистрация, чип и данъци - предполагам са задължителни нали?

# 703
  • София

Да попитам за регистрация, чип и данъци - предполагам са задължителни нали?

Да! Кастрираните са освободени от данък, всъщност.

Ако са близо двете кучани има вероятност да се лаят, еднополови не се долюбват обикновено.

Как е Макс днес ?

# 704
  • София
Според мен е и до двамата собственици.
И доколко си познаваш свойто куче /и за двете страни важи/.
Понякога просто се сдърпват за да си покажат,кой е по-шеф и няма наранени нахапани.
Друг път си започват сериозен бой и е работа и на двамата стопани да  си дръпнат добитъка, най-вече обаче на агресора собственика.

Когато се разхождаш на определено място, общо взето знаеш, с кои кучета твоето се разбира и с кои не, и си преценяваш според ситуацията.

Сутрин при нас излиза по същото като мен време един Оливър, разкошен кафяв лабрадор. Е не може да понася моята.
Като я види и пяна му излиза на устата от злоба.
Собственичката го държи изкъсо като минаваме относително близо, вързан, а аз дърпам моята да не ходи да се запознава, щото тя много иска да се запознае с всички.

Общо взето не ти помогнах хич.

Общи условия

Активация на акаунт