Любители на кучета - 72

• 56 768
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • DE
Аз още не съм намирала кърлеж и това е много добре, че ходим по поляни и гори.
Мисля пак да капна от адвантикса, но аз не смея да слагам много-само по 3-4 капки.

Лакомо, проси като сме на масата, краде и яде всичко което намери на улицата без значение от какъв материал е.
Преди дни по време на игра на поляната изкара от едни храсти мумифициран плъх.
Носи ми го като трофей...понякога ми иде така да я опердаша значи

Любимо място под люляка. Хем държи улицата под око, хем дебне двете котки на съседите

# 136
matze, от скука не можеш се оплака, весело е при теб!  Simple Smile Какво недоволстваш сега за плъха, нали ти го донесе момичето, не си го скри за нея! Mr. Green За адвантикса, слагам цялата опаковка от 4 мл, нали хем с него и пак го зарази кърлеж с тая пироплазмоза. Ама то при нас са се навъдили пълчища. Комшията вика:" Ми, демокрация, всичко има!" hahaha

# 137
  • У Диспансера ...♥♥♥
За нашия бебок, също Адвантикс ми даде вета и го накапах колкото беше тубичката .
Засега няма нищо, ама и ние не ходим по тревите .
Бяхме на Роял стартер и сега на джуниър, ама понеже много негативи изчетох за тая марка смятам да го пробвам на Хепи дог, някой ползвал ли е тази храна  newsm78аз прочетох добри отзиви за нея.
Иначе вече ни биха третата ваксина, от предния път сме качили 2 кг, което е супер и се развиваме добре каза Вета.
Обаче с това молене за храна когато седне някой да яде е ужасно  ooooh! Само да не види, че отивам към кухнята, колкото и дълбоко да спи, скача  Crossing Arms Идва, сяда и почва да те гледа жално в очите, а като ядеш направо си скимти, все едно не е ял от седмица  ooooh!
За пикането и акането, вече няколко пъти си върши работата на вън, като забелязвам, че само аз вадя торбички и събирам , и така странно ме гледат повечето все едно съм някаква откачалка с торбичките в джоба.

# 138
  • Пловдив
Страхо е страхотен!

Четох някъде, че при забит кърлеж капвате отгоре масло от мента и той сам пада.
Ще потърся етерично масло от индрише и ще пробвам дали действа. Дребния, не го полазват, че рядко му се случва в треви да бъде, но другите зверове имат нужда от нещо ефикасно

Последна редакция: сб, 13 май 2017, 21:09 от Десиссслава

# 139
  • София
И мен така ме гледаха преди. Хич не се впечатлявах, просто си събирах и си заминавах.
Миналата седмица бях малко при нашите и се разхождаме по площада, пред нас върви една жена на 30-40г с куче, тип среден шпиц. Клекна си кучето на средата на площада, тръгна да ака, жената спря да го изчака, но ни видя, че сме точно зад нея и започна да го дърпа. То горкото в поза "акам", жената го влачи с бърза крачка. Ясно ми е, че така или иначе нямаше да събере "творбата" на подопечното си, но не беше нужно да го тегли така... Sick

# 140
  • Пловдив
Аз не вървя с торбичка, но винаги имам салфетки или мокри кърпи в чантата, напред така след изхождане на дреб си взимам подаръка да го хвърля и вадя след това мокра кърпа да го забърша, отстрани едни така ме гледаха все едно летяща чиния и зелено човече стоеше пред тях.

# 141
Това с торбичките ми е много познато. В града за тези две години откакто имам Макс само един мъж видях да чисти след кучето си. Иначе на приказки всичките ми познати казват, че ако си свърши работата на тротоара ще ги почистят, но безброй пъти съм ги виждала как си изчакват кучето и си продължават по пътя като оставят тортата на пътя. А пък мен ме гледат като някакво извънземно.
Прочетох аз, че в темата е дошъл шоколадов адаш. Я, бързо да се покаже снимков материал.  Whistling
Десиссслава не ми излиза снимката ти. Не знам при другите как е.
Малко Сладко Коте след последните ми мрънканици на зооплюс с последната поръчка видях, че са сменили куриера. Вече доставят с dpd и точно на 5-ия работен ден дойде храната и лакомствата. Но пък тези от dhl ми забавиха друга пратка и то тези в София. Три дни след като платих ддс те не можаха да ми пуснат пратката за Видин.  ooooh! Вече като видя, че някой сайт предлагат доставка само с тях няма да поръчвам.  Naughty
matze твоята лудетина поне ти ги носи, а моя дивак нали чете по напред как си ги хапва.  Mr. Green А пък днес намери една умряла мишка на полето и едно хубавоооо се отърка в нея. Няма такава смрад. После май си знаеше, че го чака баня и директно си се насочи на там и влезе под душа.  Joy
Нарцисчева по отношение на храната най-добре е да видиш на твоето зверче коя храна му се отразява добре, защото за всяка марка има и добри и лоши отзиви. А как да разбереш дали храната е подходяща за твоето куче - изходния материал трябва да е твърд и ако храната се усвоява добре от организма, то той трябва да е сравнително малък на размер (изгодния материал). Примерно моето куче, което е 40 кг изхожда малки тортички като някое 10 кг куче.

# 142
  • DE
Ако има кучешки диспансер моята Зу е за там
Ходихме за половин час да пазаруваме и тя докато ни чака си правила веселото сама, като си разпичкала възглавницата
Седя си крочичко като попарен пудел в един ъгъл  и ни наблюдава как лазим и събираме дунапрен

# 143

matze, не знам за теб, ама аз се хилих на глас! Grinning По-здрава възглавница да ѝ намерите и да не е пълна с дунапрен. Моите кучета, колкото съм имала, не понасяха дунапрен. Дюшеци имахме нагризани и издълбани, а гъба дунапренена само да докопат и е станала на дреб за секунди. Явно и Зу има непоносимост към дунапрена или пък просто си е запълнила времето. Ти да не очакваш сълзи да рони, че си тръгнала да пазаруваш. Simple Smile

Сега видях и на  Десиссслава сладкото буболече! Къде се е курдисало само!  Heart Eyes Simple Smile

# 144
  • На брега на реката
Не знам колко е ефикасно и върши ли работа, но слагам линк към 5 натурални начина да се предпазите от кърлежите, защото става въпрос за кучета. Пък може и да взема едно по едно да ги пробвам.....Или направо масло от индрише да търся, видя ми се най-ефикасно.

И аз така - с масла, ама колко са ефикасни... http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=91084
Някой ако има опит, нека сподели.

Прекрасни нови попълнения. Прегръдки за всички.  Hug

# 145
  • под тепетата
Съботно-неделно....

# 146
Привет ! Ще ми се да Ви пратя снимка на малчугана ,но нещо не се получава.Някакви съвети за по-лесно качване Cry
Иначе вчера край морето малко интересно,като децата -страх го беше от водата ,от пясъка ,от всичко ...но свикна и голяма игра .На връщане не можеше да ходи от умора.....

# 147
  • София
Привет ! Ще ми се да Ви пратя снимка на малчугана ,но нещо не се получава.Някакви съвети за по-лесно качване Cry
Иначе вчера край морето малко интересно,като децата -страх го беше от водата ,от пясъка ,от всичко ...но свикна и голяма игра .На връщане не можеше да ходи от умора.....
На първа страница в първия пост има информация как се качват снимки (обяснено със снимки Wink )

bilqna_69 , завид завид Flutter

# 148
  • Sofia
Ах, малкото мишле на Десиссслава какво е сладкооооо! Преди да имам Страхо никак не обръщах внимание на такива буби, ама сега са ми толкова смешни всичките  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Такова умиление ме обхваща, като им видя големите уши и малките нослета... А като почнат да примижават на слънцето и добият тази хитро-подозрителната физиономия, ми идва да ги смачкам от гушкане  Crazy Ох, извинете ми сутрешните излияния, ама сутринта моя мижеше срещу слънцето и го нападнах  hahaha

Before-And-After Pics Of Dogs And Their Owners Growing Up Together
http://www.boredpanda.com/before-after-dogs-growing-up-together-with-owners/ Скрих се в банята в офиса да си порева малко ...  Confused Хем ме радват такива подборки, хем ме натъжават много....

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 14:17 от cutesmallcat

# 149
  • Варна

Мисля, че най-после успях да кача снимка. Това е Майки, на 9 месеца. Бях писала преди време. Ходи 3 месеца на училище, с прекъсване за едно боледуване. Вземахме си го събота и неделя. Приключи вече. Сега известно време ще ходим в морската градина, треньора там също обучава. Днес се държа много добре, слуша, независимо от непознатата обстановка и многото кучета. Едно куче го нападаше и той се скри под пейката до нас. Определено е станал по послушен, изпълнява команди.  Не се дърпа, върви редом.Ще го водим по често в градината, живеем в къща с двор и няма никакви кучета , с които да играе. Обожава да стои в колата. Багажника вече е за него. Може цял ден да го оставим там. Колата е в гараж, така че е хладно.

Общи условия

Активация на акаунт