Любители на кучета - 72

• 58 293
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
Относно охлаждащите постелки ето в Али експрес - https://ru.aliexpress.com/wholesale?ltype=wholesale&d=y& … ktest=0&tc=af
Отворете една от картинките и най-долу има ощ предложения.

Ще са тук след 20-30 дни в пощата.
Ако решите да поръчате пишете ми да ви кажа как да си облекчите вноса.
Ако ви притеснява да поръчате - пак ще помогна.

Благодаря за съпричастността! Имах нужда от куража, думите и разбирането ви  Heart Eyes
Дзверо е малко по-добре. Играхме си, ходихме на гости на майка ми и бе бодричък. Яде първите два пъти пастет с огромно желание - после не ще и край с пастета! Rolling Eyes Таман се зарадвах, че ще давам сутрин да преваря повръщането.

# 301
  • Варна
При повръщане и разстройство при нас успешна е била замяната първо с диетична консерва, а след това и с обикновена, и чак след това връщане към гранулите. Дара не е била в толкова тежко състояние до инжекции, но хапчета са й давали за повръщането. Миличката душичка, Дорис, дано се чувства по-добре  Praynig

С Дара утре пътуваме за шнауцерска среща/изложба Simple Smile Нооо май ще си останем с разходката, още доста трябва да работим по послушанието и разсейването от околни кучета  Mr. Green

# 302
  • Euskal Herria
При последното зверско разстройство на Макс давах смекта. Разтворих във водата и с една лъжичка му наливах - аз натискам, той се бори. Поне една част изпи. Защото първия път реших, че може да му изсипя от прахчето направо в устата. Еее... после холът беше целият добре напудрен.  hahaha

Да оздравяват болните кучета!

# 303
the Дорис, нормално е- хапва няколко пъти от интерес и после всичко приключва. Но все пак яде, което е оптимистично. Може би освен всичко останало сте и с капризен апетит. Кая една- две седмици докато разберем, че морковите не й понасят, също имаше проблеми с къркорещо коремче и спазми. Но болкоуспокояващо, пробиотик и консервите с чисто месо на Herrmann's ни оправиха.
Между другото поглеждала ли си зъбите на малкото зверче? Защото в период на смяна на зъби се появява капризен апетит, а заради него смяна на храните, разстройство от смяната, както и  повръщане, когато приема малко количество храна.
Колкото до поведението на ветеринарите, при които си била- това е недопустимо, но добре, че си настоявала.
Дано кученцето прояде и се оправи бързо  Praynig

# 304
  • София
Чорапа излезе.
Сега се притеснявам, че имаме херния.
Излезе и едно топче на шкембенцето, до най-задната цицка /ама страшно обяснение/, и реших че е мастно. Ама май се увеличава и намалява та не знам. Дали не психясвам.

# 305
  • Пловдив
Привет!Чета ви редовно,но рядко пиша...
Аз си купих такава охлаждаща постелка от Емаг http://www.emag.bg/ohlazhdashta-postelka-s-gel-brown-dog-81x96-s … 825/pd/DYRFY2BBM/
Първите ми впечатления са отлични.Като минус отчитам,че е малко по тежичка отколкото очаквах Peace Първоначално като я получих гелът стоеше неравномерно вътре,но после се разпредели.Върши работа,държи хладно.

# 306
Чорапа излезе.
Излезе и едно топче на шкембенцето, до най-задната цицка /ама страшно обяснение/, и реших че е мастно. Ама май се увеличава и намалява та не знам. Дали не психясвам.

Не съм ветеринар, само от опит с подобно топче споделям, на пекинезката -се оказа следствие на събран газ, на покойното ми болонче - тумор на млечната жлеза.

Най -добре е да се види от специалист. Късмет ви желая Hug

# 307
Чорапа излезе.

Браво за чорапа  Peace Дано всичко да е наред с това балонче  Praynig

Кученцето днес е с разстройство! Май от консервата или знам ли от какво.
Пак ходихме на вет и пак да сме ходели на ЕНДОСКОПИЯ. Щото често имало стомашни проблеми и можело всичко да е. Ох  Rolling Eyes

Мисля да сваря оризче.

# 308
Ориз и тиква,по съвет от тук. С повечко водичка.Дали пък не е от жегите . Някакъв пробиотик включи ли ?
Ще мине,оздравявайте!

# 309
  • София
И смекта. На приятелката ми териерчето беше с повръщане и диария, и не стигнаха до пробиотици, но имаше ентерол, смекта и но шпа.
От ветеринар, и то добър, предписани. Сигурна съм и за ветериная, присъства в списъка тук, и за лекарствата, защого аз ги пазарувах от аптеката.

След малко отиваме на село. Двор и реичка.
Ще видим ще и хареса ли.

# 310
Привет!Чета ви редовно,но рядко пиша...
Аз си купих такава охлаждаща постелка от Емаг http://www.emag.bg/ohlazhdashta-postelka-s-gel-brown-dog-81x96-s … 825/pd/DYRFY2BBM/
Първите ми впечатления са отлични.Като минус отчитам,че е малко по тежичка отколкото очаквах Peace Първоначално като я получих гелът стоеше неравномерно вътре,но после се разпредели.Върши работа,държи хладно.

Абсолютно същата чакам с огромно нетърпение, все едно диамантен пръстен ще получавам! Ама поръчката ми и днес не е мръднала, стои си на регистрирана, а трябваше вчера или днес да го получа.......Ако и днес няма раздвижване, ще им пиша на емагаджиите, точно в жегите намериха да бавят поръчката и дето никога досега не са ми бавили нещо! Ама ще ги овикам пък и ще мина в графата оплакващи се от емаг! То да не се/ги похвали човек! Mr. Green

the Дорис, смектата добре действа, бях се засилила веднъж да давам (даже дадох) лопедиум на Рекс и нашият вет ме поля със студена вода, че имало смъртни случаи на кучета от лопедиума. И той ми препоръча смекта, но МС (мойто съкровище Simple Smile) като се запъна, не ще и не ще, само го олях и разсипах смектата, та за мен проблем се оказа даването. Остави го малко и да погладува, щом има разстройство, нищо няма да му стане, имам предвид, ако не иска, да не му тъпчеш храна, пък било и консервата. И това ми е съвет от лекар, верно, че Рекс беше по-голям тогава, но и досега така правя, ако нещо се раздриска и не иска да яде, оставям го, като му се поуспокои коремчето, сам търси паничката. И три дена се е случвало да не яде, та взех да го мисля тогава, че ще умре от глад, а той вечерта отиде да си облизва паничката. Но пък набиваше трева на разходките. Стискаме палци и лапки да се оправя душицата! bouquet

# 311
..и не стигнаха до пробиотици, но имаше ентерол, ...
Ентерола си е баш с пробиотик  Simple Smile

Постелката нали няма да ги поболее нещо,да ги престуди-Нашия от сега го морят горещините.... като за малко дете се притеснявам.

# 312
  • Пловдив
Трапезица не вярвам да ги поболее.Държи приятно хладно  PeaceАко се постави в хладилник,за да охлади повече може би Thinking

# 313
Кучето отказва да близне оризова водичка Sad

Ака 3 пъти до тук и в първите 2 имаше малко кръв. Сега като почнах да му предлагам това онова, подуши, подуши и повърна Sad

# 314
  • София
Кучето отказва да близне оризова водичка Sad

Ака 3 пъти до тук и в първите 2 имаше малко кръв. Сега като почнах да му предлагам това онова, подуши, подуши и повърна Sad

Аз давам със спринцовка. Според мен трябва да го сложат на система. Да се оправя бързо кучо. Hug

Общи условия

Активация на акаунт