Любители на кучета - 72

• 58 293
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравейте  Heart Eyes
Включвам се да споделя мнение за охлаждащата постелка.Взех тази  http://www.emag.bg/ohlazhdashta-postelka-s-gel-brown-dog-101x66- … 832/pd/DBRFY2BBM/.
В началото я заобикаляха постелката и двете диванета,но след няколко поставяния на Фея(ретривъра) върху нея се престрашава и ляга сама на нея,явно й харесва.През деня постелката стои в хола,а вечер чака да й я преместим в спалнята до леглото и се настанява на нея.Бети (Бритон шпаньола) не я отразява,но тя си е своенравна по характер.

# 376
  • Русе
А може ли да се пере?

# 377
  • София
Не,но се забърсва с мокра кърпа,материята не е плат ,а като промазана гума.Съдържанието е гел и доста тежи,поне нашата защото е голям размер.

# 378
Скрит текст:
здравейте , търся с мини шнауцер.Моля ако знаете развъдник , който очаква бебета или сте виждали да се предлага. Не държа на куче шоу клас , за домашен любимец е и най-важен всъщност ми е характера.благодаря
Аз си взех нашата "малтийска болонка" от http://nettisdogs.com/index.php?page=about, септември 2016г. Вече е на 10 месеца, жива и здрава. Изръсиха ме 800лв за уж гарантирана порода. Видно е че е болонка, но няма нищо общо с малтезера за който платих. вече е 6 кг, а има още да расте. Иначе е голяма сладурана, всички в къщи си я обичаме и каквато е такава ще си я гледаме. Мисълта ми беше: гаранция НЯМА, нито по цена, нито по реноме на развъдника/борсата/. Успех!
Апелирам, преди да пишете за развъдниците, да научите разликата м/у лицензиран такъв и борса. Двете неща не са еднакви/равни в никакъв случай! Тук е писано многократно за борсите и puppy mills, както и за лицензираните развъдници.
Преди да попитате - не, нямам развъдник. Просто четох много, преди да се реша да си взема куче, и най-вече четох откъде да НЕ взимам куче.

ЧРД на Страхо, макар и със закъснение!
labrex, чакам за мнение за охлаждащата постелка, дали пристигна?

Малко Сладко Коте, и аз чакам, ама ни вест, ни кост. И на имейла ми още няма отговор, питах проблем ли има, та не дойде постелката в определения от тях срок. Ей, ама така съм им набрала, точно на Рексовото постелче да ми се замотаят. #Cussing out В интерес на истината не съм имала проблеми с тях досега, доста пазарувам от там, ама никога не е късно. Ще се похваля непременно, само да я получа!  Общо взето добри отзиви чета за тоя тип постелки, надявам се и Рексунката да я одобри. Simple Smile bouquet

Слънчогледка Яваш, прекрасна компания си имаш! Heart Eyes bouquet

# 379
  • София
Лабрекс, на един "черен петък" поръчахме ТВ, така и не дойде.  Mr. Green Дано постелката ти дойде. Мисля да поръчам и аз за Биани.

ЧРД на Страхо! Жив и здрав да е. Вчера галих едно магаренце с подобни ушаци.  Heart Eyes

# 380
  • Euskal Herria
Вие търсите охлаждащи постелки, аз сигурно трябва да търся загряващи. Направо не знам как диша Макс - вечно търси да се омотае като пашкул в някоя завивка. Няма зиме, няма лете, и сега е добре завит и кротува.

# 381
  • София
labrex, никакъв мейл за emag, само телефон, те иначе не отбират ooooh!
жгмъц, как е добитъка?
Ще взема и аз една постелка да поръчам за мен си, барем помогне Joy Joy Joy
За моя добитък е ясно, че ще взема Grinning

# 382
  • София
labrex, никакъв мейл за emag, само телефон, те иначе не отбират ooooh!
жгмъц, как е добитъка?
Ще взема и аз една постелка да поръчам за мен си, барем помогне Joy Joy Joy
За моя добитък е ясно, че ще взема Grinning

Добре, че попита, че забравих да звънна на доктора да му кажа как е добитъка.  ooooh!  Laughing
Ами добре е, грам не куца, но да видим дали ще продължим лечението...
Постелката ако много ти кареса да не изриташ кучаните и да им ги присвоиш.  Joy

# 383
  • sf
На 2ри биха на Нейо третата ваксина, вета каза на 16ти може навън. А дали мога да го пускам на терасата до тогава, голяма и открита е, но само птици кацат на нея.

# 384
..
..
Ако проблемът е в ставите:
https://www.amazon.co.uk/Lintbells-YuMOVE-Joint-Supplement-Table … +tablets+for+dogs
Тези добавки ги дават за стави,но нямам лични наблюдения
( всъщност предишния ветеринар беше изписал за 4 месечния ни,но аз се зачетох,че са за стари кучета и не съм давала.Отзивите са добри.)

# 385
  • София
..
..
Ако проблемът е в ставите:
https://www.amazon.co.uk/Lintbells-YuMOVE-Joint-Supplement-Table … +tablets+for+dogs
Тези добавки ги дават за стави,но нямам лични наблюдения
( всъщност предишния ветеринар беше изписал за 4 месечния ни,но аз се зачетох,че са за стари кучета и не съм давала.Отзивите са добри.)

За стари е, защото това са си възрастови изменения.
Засега не е казал дали ще трябва добавки, ще питам.

# 386
Трапезица, жгмъц,
има Yumove и за млади/ активни, и за стари кучета.
Пускам информация от страницата на вносителя:

http://www.sambs.bg/bg/categories/list_products/215/%D0%A1%D1%82 … 0%B0%D0%B2%D0%B8/
Купих за Кая, когато беше малка, защото се надявах, че проблемът е поправим. Приемахме една седмица, но започна леко тръскане на ушите, притесних се зеленоустата мида да не я алергизира и ги спрях, но ми казаха, че за големи породи няма проблеми (предимно за тях се купуват). От наблюденията на действието й върху хора, мога да кажа, че чистата новозеландска зеленоуста мида върши чудеса при ставни проблеми/ болки.
Аз купих цяла опаковка, но има места, на които продават на блистери, ако искате да направите тест за поносимост  Hug

# 387
  • Sofia
ЧРД на Страхо! Жив и здрав да е. Вчера галих едно магаренце с подобни ушаци.  Heart Eyes

Има всички белези на характера да е преродено истинско магаре  Mr. Green hahaha

# 388
  • София
Ей сега звънях в клиниката и ми препоръчаха Флексодон (ако правилно съм чула) да пие един месец. Гледам в нета, че то е хуманно лекарство/добавка.

# 389
  • София
На 2ри биха на Нейо третата ваксина, вета каза на 16ти може навън. А дали мога да го пускам на терасата до тогава, голяма и открита е, но само птици кацат на нея.
Я си изчакай двете седмици най-добре. Птиците пренасят болести, всички го знаем, та по-добре десет дена вътре, отколкото после ....

Жгмъци, спокойно, аз и за мен си ще купя една Joy

Много ми липсва Лилянка-гадинка, записвам в актива ѝ едно съседско пиле - решило да прескача в двора и тя го гепила за гърлото. После старателно го заровила, обаче МП, нали е лош, отишъл да види какво рови маймуната, и видял за какво иде реч. Сложил камък, та да не бара гадинката, но това не я спряло, разбира се. Половинът трябвало да излезе бързо, та като се върнал заварил наша Лиляна да рови на друго място. Оттам стърчи пилешки крак! МП вече в шах, да не е изяла още едно пиле, хуква да рови под "надгробната плоча", дето сложил, и изненада - няма пиле! Гадината си го е преместила, плячка си е все пак. Разкарали пилето от двора, разбрали се със съседите... На следващата сутрин Лиляна зор да излезе! Няма търпение, стои на вратата и скимти! И какво си мислите, че направила първо, като я пуснали в двора? Да се изпишка или изака? Не познахте! Хукнала да дири пилето! Ровила, рила, душила, няма го пустото пиле. Край, отиде ѝ плячката... Била много нещастна цял ден. На следващия хич не се и сетила за пилето. Joy

Общи условия

Активация на акаунт