Любители на кучета - 72

• 58 113
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia

Моля ,кажете нещо ефикасно против бълхи  Praynig

Аз давам Nexgard. Засега действа за всичко, пу-пу! Simple Smile

Момичета, тази седмица съм свободна за среща и снимки Simple Smile Какво ще кажете, искате ли да се видим уикенда? Проклетият ремонт продължава, но съм решила, че ако ще и камъни да падат, ще чистя само единия от двата дни. И аз съм хора, искам почивка  Crossing Arms Mr. Green

# 646
Благодаря ви  bouquet

# 647
Схванах идеята. Взимам и слама.
Мъжкото момиче в мен се обади...
Скрит текст:
цял ден ми е криво, малко като самотна майка се чувствам, се боря с неволите по двора и коприва по-висока от мене. За капак намерих осарник в килера - бая голям. Звъннаха на двамата мъже, единия ме отсвири, другия ме прати да викам гражданска защита, моля ви се  Joy Е... набегом за райт, пръсках, пръсках, падат ларви, оси, накрая съборих и осарника и събрах всичко в една торба. Изправих се, отупах се и си казах "евала мацка, айде сега и двора"... и така.
В подготовка на дома на Джина съм.
Никакво подсртигване. Обаче къпането няма да й се размине.

# 648
  • Пловдив
Трапезица бих ти препоръчала Хилс .Доскоро хранех малчо с Хепи дог  Peace За кученца до 1 година Хилс пращат безплатен стартов пакет,така че можеш да тестваш  Peace
Госпожица Дух адмирации  Hug Hug Джина е момиче с късмет  Hug

# 649
  • София
В Хилса не съм сигурна нямаше ли царевица.
Ние си изядохме стартовия пакет Хилс и минахме на Тейста.

# 650
  • Пловдив
ох,има царевица ooooh!

# 651
  • Варна
Дара от Хилс имаше много газове, от доста време сме на Акана, все още бебешката и е идеална за нея.

# 652
  • София
И брит кеър имат безцаревичен вариант
Аз засега храня котки с нея де

# 653
Трапезица бих ти препоръчала Хилс .Доскоро хранех малчо с Хепи дог  Peace За кученца до 1 година Хилс пращат безплатен стартов пакет,така че можеш да тестваш  Peace
Госпожица Дух адмирации  Hug Hug Джина е момиче с късмет  Hug
Започнахме с Хилс,изял е повече от 15-тина кг,не съм доволна-акаше повече,отколкото ядеше,все редкелесто.

Рибата и агнешкото раздрискват ли ?
Оказва се,че ваймаранерите са с много чувствителен стомах и внимаваме какво яде.

# 654
  • София - Рим и обратно
Аз не съм много меродавна, тъй като засега храня само котарак, но затова пък много капризен. Най-добре се чувства с Акана и Орижен, никакви други експерименти не си правя вече. От Пурина повръща, Хилс не харесва, с Брит акаше много и кашаво.... Смятам и с кученцето да започна с Акана Puppy.

# 655
Трапезица пробвай Taste of the wild. Всички, които познавам и дават такава храна са доволни от това как се отразява на кучетата им. Без зърнени е и изходния материал е твърд и малък като количество. Храната е предимно с дивечово месо - глиган, бизон и др. Всичко друго, което съм давала на Макс е водело до огромни и меки изпражнения.

# 656
  • София - Рим и обратно
Трапезица пробвай Taste of the wild. Всички, които познавам и дават такава храна са доволни от това как се отразява на кучетата им. Без зърнени е и изходния материал е твърд и малък като количество. Храната е предимно с дивечово месо - глиган, бизон и др. Всичко друго, което съм давала на Макс е водело до огромни и меки изпражнения.
И Акана ли? Да взема да се преориентирам Simple Smile.

# 657
  • София
Аз нали реших "да спестя" и поръчах миналия път Wolf of Wilderness - еми, никога повече. Повече акаха, отколкото изяждаха (като количество). Леко мек изходен мат'рял. Минахме си пак на Тейст и никакви експерименти повече.
За Лили вече ще търся храна, която да е light, че като прояде, става 20+кг, а не е добре това. Вчера ги мерих и двамата, Лили е в перфектна форма сега 19кг, а Балу е малко слаб - 23.5кг, ама пусто - яде като за двама, а не наддава. Трябва му още половин до 1кг.
Госпожица Дух, браво на теб - страхотно се справяш Simple Smile Ще си позволя да ти препоръчам шампоан, който се разрежда - 1 All System. Малко е скъпичък, но пък е прекрасен. Важно е да използваш за кучица специален кучешки шампоан, не обикновен такъв.

# 658
  • София

Моля ,кажете нещо ефикасно против бълхи  Praynig

Аз давам Nexgard. Засега действа за всичко, пу-пу! Simple Smile

Момичета, тази седмица съм свободна за среща и снимки Simple Smile Какво ще кажете, искате ли да се видим уикенда? Проклетият ремонт продължава, но съм решила, че ако ще и камъни да падат, ще чистя само единия от двата дни. И аз съм хора, искам почивка  Crossing Arms Mr. Green

И аз давам Нексгард, засега не сме завъдили никакви гадини.

И за среща през уикенда съм навита.

А относно храната - моята по принцип е много лакома, но отказва категорично Тейст-а. Есеншълс също отказва. В момента яде Акана Ранчлендс и сме доволни и двете.

# 659
  • София
Мале, съвсем забравих за предложението за среща Wink Навита с две ръце! Само трябва да видя кой от двата дни сме на маратон в Южния парк.

Общи условия

Активация на акаунт