Любители на кучета - 72

• 58 114
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • София
То при всяка жевотно си е индивидуално, може на едно перфектната храна да не му понася и толкова..
Котките изядоха 6 кг. Тейст и я харесват определено, доволна съм. Аз на тях им я въртя храната обаче.

На куче само ще сменя рибния Тейст с бизонския Тейст.

# 661
Здравейте!
Как сте, момичета? Отдавна не съм влизала, но...работа, работа и пак работа!

Минавам да ви почерпя виртуално Simple Smile
Неси днес има рожден ден! Не е прилично да казваме каква е възрастта й, но ще отбележа, че за последните 4 години неколколкратно празнуваме навършването й на 6 месеца!

Несса на куеня - елфическият език на Толкин, означава "млада". И тя наистина е вечно млада по дух (и ум)!

Възползвахме се, че явно някой беше ползвал "нашата" гора за сет на фотосесия...та след този някой и ние си направихме една фотосесия  Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing

# 662
'Кафе с мед' давала съм Acana, Orijen, Applaws, Royal Canin, Hill's, Eukanuba, Dr. Clauder's и от всички при моя звяр имаше размекване и увеличаване на изходния материал. Пробвала съм и още няколко, като помня Gosbi и мисля, че и тя добре се отразяваше, но след като видях колко добре понесе TOTW на Макс и реших повече да не експериментирам. Съгласна съм с possessed, че всяка храна се отразява различно на всяко куче. Един познат пък си е доволен от Орижен, а пък Макс се сцепваш да пърди от нея и да омирисва апартамента.  Mr. Green
Коте дадох един лайк на Балу. Дано стигнете до първото място  Praynig
Госпожица Дух повечето ветеринари препоръчват марка, която те продават независимо дали е добра или не. По добре прецени по твоите финанси какво можеш да си позволиш на този етап и разгледай какво се предлага в този ценови диапазон. Моята препоръка е избора ти да е насочен към гранули без зърнени култури, като мисля че на Джина на първо време ще и трябва по калорична храна за да може да я заякне.
clouy да е жива и здрава Неси и много радост и лудории да носи! Снимките са страхотни  Heart Eyes

# 663
  • Sofia
Аууууу, красота! Страхотна е, още дълги години да празнувате много по 6 месеца! Simple Smile

За срещата - кажете ден и се разбираме Simple Smile))

Аз давам на Страхо Brit със сьомга и картофи, без зърнени неща вътре и му се отразява чудесно Simple Smile От Хилса му се появиха 100 гадни неща...

# 664
  • София
исках да гласувам за Балу, но линкът го няма вече. Sad

# 665
Пробвай дали сега ще се отвори:
https://business.facebook.com/ZooCookBG/photos/a.668585963348681 … ype=3&theater

# 666
  • UK
Глас и от нас за Taste of the Wild. Въртим бизонско със сьомга, добре му се отразява. Също и Cаnagan, но тя е с 20 паунда по-скъпа, а двете имат еднакъв ефект върху Джинкс, доколкото можем да преценим.

Честит рожден ден на Неси!

# 667
  • София
Пробвай дали сега ще се отвори:
https://business.facebook.com/ZooCookBG/photos/a.668585963348681 … ype=3&theater

Успях, благодаря!

# 668
  • София
Явно тези от ZooCook нещо разместват, не съм махала или променяла линка...
Благодаря на всички за подкрепата!
Неси си е Неси, и тук да й честитя Simple Smile
Предлагам събота за ден на срещата, може и неделя след 13 ч Simple Smile

# 669
  • София
Аз да питам къде.
Не е много сигурно, че ще мога да присъствам, щото ще съм без кола и не искам толкова малка да я влача по автобусите, но все пак...

Нощеска повърнахме една топка трева с клечки и светулки в нея. То така, като всичко дъвче и гълта, а и е изяла една камара светулки.
Ама иначе си има и енергия и апетит, та явно просто я е дразнело.
Ей предишното ми куче никога не е имало такива проблеми.
То не бе гризане, то не бе ядене на бубулучки...

Сега съм и дала един голяааам кокал на 8in1 и го дъвче вече час.
Ще има мскулна треска на ченето.

# 670
  • София

Предлагам събота за ден на срещата, може и неделя след 13 ч Simple Smile

Ако е в неделя, да не е в Южния парк, защото там ще е в ход "Живей активно" и ще е лудница.

# 671
  • София
Ние планираме точно там да ходим - има маратон Simple Smile

# 672
  • София
Честито на Неси, прекрасна.  Heart Eyes

Аз ще пропусна срещата, защото в събота съм на работа 24 часа и в неделя ще съм труп... А и кучи напоследък не понася жегите.

# 673
Неси е много красива, а името Балу много ми легна на сърцето.
Не е съвсем по темата, но вие така сърдечно ме приехте, а и Джина, че ще го споделя
Скрит текст:
Покрай кучо, ще взема да реша проблеми, останали от прди 30 години у дома  Joy майка ми от години се тормози за състоянието на двора, но две жени малко неща могат да направят, а аз никак не обичам да ангажирам други хора със себе си, и в името на кучо, двора трябва да се оправи и да се измисли най-доброто място за колибката. В резултат на което аз (тук вече се чувствам като супер герой) сама с една малка двуврата кола прекарах 130 кг., желязо за скраб - ами така де, да не се напоряса на нещо.... Blush ох мале, треперя цялата и още сума работа има. Вчера коприва скубах  ooooh! Изчезвам сега, че и други задачи ме очакват, и за работа кандидатствам и е лудница.
Благодаря ви за позитивизма, напоследък всеки ми казва "голяма беля си взима', ама хора това и сама го знам - от малко подкрепа имам нужда, белята ми е ясно, че е голяма  Tired

# 674
Еха , големи красоти  Heart Eyes

Аз взех каишки против бълхи ,дано има ефект , междувременно обработихме с шампоан и след това ампула неостомозан.

Общи условия

Активация на акаунт