Лятна ваканция 2017 – София

• 23 035
  • 93
  •   1
Отговори
# 30
  • София, Манастирски ливади
Ето линк от сайта на зоологическата градина. Тази година за първи път ще се опитам да запиша сина ми, така че лични впечатления нямам. Приятелско детенце обаче ходи няколко години подред и е много доволно.

# 31
  • софия
Тези, атмосфера спорт , не намерих на сайта им цени за летните програми и дали става за август?
Също кой е този Васил Левски, вх 3, това е стадиона , ама кой е входа номер 3, щото ще я водя евентуално с рейса сутрин и ми е важна локацията. Само стадиона от локациите им, ми е удобен.
Това зоо-училище още миналата година четох добри отзиви?
Някой има ли личен опит какво и що?
За стадиона не съм сигурна точно къде е спирката им, но има телефони за контакт, на който обясняват всичко. Отделно май може да се разберете на връщане да ги оставят на друго място, ако ви е по-удобно  Peace
Това е паркингът от страната на канала.

Зоо училището е 1 седмица, от 8.30 или 9.00 (не помня) до 15.00 ч. Общо взето децата се грижат за животните в центъра - приготвят им храна, хранят ги. Отделно от това имат занятия за животните, ходят и при други животни в парка. Няма храна. Детето си носи от вкъщи или ходи да си купува от парка.
Моето дете ходи 2 години, сега вече не иска. Програмата последните 2 години беше една и съща.

# 32
Ето линк от сайта на зоологическата градина. Тази година за първи път ще се опитам да запиша сина ми, така че лични впечатления нямам. Приятелско детенце обаче ходи няколко години подред и е много доволно.

Благодаря за информацията! Hug

# 33
  • София
zvanche на каква възраст беше първият път в Зоологическата градина и хареса ли му?
В коко часа беше отишла за записването за да успееш, в предишни теми съм чела, че е навалица и големи опашки?

# 34
  • софия
zvanche на каква възраст беше първият път в Зоологическата градина и хареса ли му?
В коко часа беше отишла за записването за да успееш, в предишни теми съм чела, че е навалица и големи опашки?
След първи клас, 7:30-8:00 ч. Да, първият път много й хареса. След това не толкова, но вече знаеше какво правят и не беше толкова интересно.
Сега си давам сметка, че 3 г. е ходила - 1 с малката група и 2 с голямата. Това ще бъде ако не променят нещо.

Последна редакция: пн, 08 май 2017, 13:03 от zvanche

# 35
  • София
Мерси много за отговора  bouquet

# 36
На зоо училището/ лагер/ предупреждават, че програмата е една и съща всяка година и молят деца, които са ходили веднъж да не се записват отново, за да може повече деца да го посетят.
Сина ми беше миналата година. Хареса му без ах и ох. Тази година естествено няма да го записвам.

# 37
  • София
Искам и аз да попитам за Зооучилището - има ли разлика в програмата на малките и на големите или е една и съща?

# 38
А зооучилището от колко часа започва сутрин? Търся нещо подобно за лятото, но да не се изисква ставане в 8 сутринта. Примерно започване от обед ще е идеално.

# 39
А зооучилището от колко часа започва сутрин? Търся нещо подобно за лятото, но да не се изисква ставане в 8 сутринта. Примерно започване от обед ще е идеално.

В първия пост от тази страница има линк.

# 40
  • софия

В първия пост от тази страница има линк.
Както и няколко поста над питането на същата страница, но защо ли трябва да се чете като просто може да се пита н-сет пъти едно и също.
Да, различна е програмата за малката и за голямата група.

# 41
Видях, започва от 10 Simple Smile
А аз питам за нещо, започващо от обяд.

# 42
  • Sofia
Единственото, което ми хрумва, че може да започва от обяд е някой езиков курс или тренировка по някакъв спорт (напр. на стадион "В. Левски има най- разнообразни).
Искаше ми се да пратя детето на зооучилището, но да отида три часа по- рано , за да чакам и да не знам дали изобщо ще се "класирам" ...

# 43
  • софия
Единственото, което ми хрумва, че може да започва от обяд е някой езиков курс или тренировка по някакъв спорт (напр. на стадион "В. Левски има най- разнообразни).
Искаше ми се да пратя детето на зооучилището, но да отида три часа по- рано , за да чакам и да не знам дали изобщо ще се "класирам" ...
Ако отидеш 3 ч. по-рано със сигурност ще се "класираш".

# 44
  • Sofia
Скрит текст:
Ако отидеш 3 ч. по-рано със сигурност ще се "класираш".

Може би, но това няма как да се случи. Ще търся нещо друго, на по- неатрактивна цена, без толкова наплив Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт