ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ - Сезон 4, Тема 1

• 71 744
  • 662
  •   1
Отговори
# 510
Много пъти чужденци печелят в наши състезания- и Биг брадър, Християна и т.н. Обратното...

# 511
  • Пловдив
До тази вечер не успях да харесам Сара, но с последните две изпълнения просто ме разби! Все още съм за Радко, но Сара има наистина уникален глас.

# 512
Радко трябва да спечели, за да продължи да се развива. Защото ако Сара спечели подозирам, че ще попадне в девета глуха.
Смяташ, че Радко няма да попадне в девета глуха? Кой от победителите в този формат има някаква кариера? Аз не си спомням да има такъв.

По принцип е така. Но за него имам такова усещане. А за нея не.

# 513
  • София
Много пъти чужденци печелят в наши състезания- и Биг брадър, Християна и т.н. Обратното...

Peace Именно!
И сега трябва да спечели това момиче с неземен глас!  Naughty

# 514
Радко е чудесно и талантливо момче, но Сара е много класи над него! Невероятна е!   Heart Eyes
Точно

# 515
И аз смятам, че Радко ще се развие в бъдеще.
Ох, въобще не харесвам тази Сюзет.

# 516
  • София
Нали щеше да пее на финал българска песен. Аз под финал разбирам именно когато останат двама. Laughing
А това, което Поли уточни, че не ѝ настръхва косата от Радко, беше тъпо. То тая спагетена коса по- добре и да не насртъхва. Stop

# 517
  • ново
Радко ще продължи да пее и да се развива, каквото и да се случи тази вечер! Млад е, талантлив, животът е пред него. Ние ще си го обичаме и победител, и втори  Heart Eyes

# 518
  • Ню Йорк
И аз смятам, че Радко ще се развие в бъдеще.
Ох, въобще не харесвам тази Сюзет.

Чак такова викане на тази нежна песен беше малко прекалено. Оргинала е къде по, ама като са решили ще и дадат на нея. Нали ви е ясно, че публиката е за параван.

# 519
  • Бургас
Сюзет не ми е симпатична, в случая съм за Радко.

# 520
На мен Сара ми идва  писклива във високите,Радко ми напълни сърцето,страхотно изпя Васко.
Радвам се,че свършва предаването най-вече заради Поли,не спря да говори пълни глупости и да се държи  вдетинено и пренавито,коментарът й към Радко за изпълнението му беше много тъп.

# 521
Радкооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не разбирам как може да не Ви харесва?! Толкова българско има в него, още повече ми харесва, че гласът му е като на българските певци от старата школа, в което няма нищо по-хубаво! Hug Hug Hug

# 522
  • София
Чак такова викане на тази нежна песен беше малко прекалено. Оргинала е къде по, ама като са решили ще и дадат на нея. Нали ви е ясно, че публиката е за параван.
Но пък ако спечели Радко, ще си го е извоювал сам и няма да му дадат на него!  hahaha Joy

# 523
Сюзет не ми е симпатична, в случая съм за Радко.
Предаването е за глас, не за мис или мистър.
Пеят и двамата, спор няма!

# 524
  • София
Каква е тази глупост със сладоледа? Така са рекламирали продукти преди сто години.
Не се съмнявам, че Радко ще спечели. А Поли да си гледа работата с това гостоприемство и отвореност. Айде, стига сме били гостоприемно отворени!

Общи условия

Активация на акаунт