При моя се оказа, че може да мине с мазане с крем и след 2 месеца пак на контрола.
Аз се бях подготвила за дърпане, рев, кръв, писъци, но нищо такова не се налага СЕГА.

Така че, спокойно, не е толкова страшно.

Въвела съм й морков, тиквичка, тиква, ябълка, круша, оризова каша и картоф (в този точно ред) и си правя комбинацийки. Хапва доволно, но гърдата си е гърда - суче си славно, независимо от нововъведените храни, които уж би трябвало да я заситят (примерно, оризова каша и прочие...) - да, ама не
Въпрос към кърмещите: колко време след захранваща порция си искат вашите бебенца да сучат? Моята хубавица днес се сети да суче около час след обедната порция - с ясни намерения взе да ми се насочва към дясната гръд и я удовлетворих
Иначе предлагам почти веднага след ядене и кърмене, защото не сме стигнали някакви огромни количества на пюрето, обаче днес яде доста голяма порцийка и се сети по-късно за мляко...
Разбира се, има и злояди деца (аз съм била такава за около година след навършване на годинката...), но като цяло си намират всички ритъма. Може да я върнеш на мляко за няколко дена и пак да пробваш захранването! 
Бързо оздравяване 
и накрая се запече с тея пюрета
Другия ми филм сега е, че трябва да правим кръв и урина, хубаво ама трябвало на гладно. Моичкия сутрин спи до 9-10, но яде в заспало състояние към 7-8. Незнам как ще стане като гракне в 8 да яде да не му дам, а да го помъкна към болницата..

Здрави, прави хора, барабар с децата им тийнове се возят за един етаж в асансьор (при наличие на ескалатори), а майките с колички чакаме чиннно да се навозят, за да влезем. Да си напомня, в мол, уикенд, НЕ!