Друго, друго... иска да е по-важна от детето. В първия си пост го пише. Т.е. да се жертва времето с детето, за да са само двамата. Уикендите били много.
Имаше много добри предложения детето да се взима през седмицата. Не им се обърна внимание.

Мъжът, че има трески за дялане - видимо има. Ама излезе най-черният и мързелив човек.
Пак да питам - ситуацията с взимането всеки уикенд започна преди или след да се съберете да живеете заедно?
Постът, в който авторката обясни, че майката не е съгласна да се взима детето през седмицата, е над твоя.
И обяснението защо е взимал детето преди.
Не искаш да четеш нищо, което би оборило стройната ти теория за кофти мащехата, нали?

Не съм видяла поста. Пишела съм докато е публикуван, но през телефона не ми е излязло съобщение за ново мнение.
Сега се връщам да чета.
Едит: Валериа, съгласна съм, че си удобна на мъжа. Все още съм на мнение, че не е редно да изискваш да разрежда срещите с детето си.
Дали те обича, не бих се наела да коментирам. Обаче видино двамата не можете да се нагодите в ежедневието. Ти искаш нещо, което той не може да ти даде. Повече време, повече пари, повече внимание.
Взели сте се прекалено рано. Необмислено и бързо сте се събрали да живеете заедно. При вас има намесени деца. Безотговорно сте постъпили като сте прибързали.
Защо обаче смяташ, че ситуацията може да се промени? Ако не можете да си разместите графиците, тогава го изпрати у тях си и поживейте отделно. Ако още се искате след време и в един момент видите, че ситуацията не е като сегашната, пробвайте пак.
Но сега сте родители и имате ангажимент към децата си да живеят в спокойна семейна среда. Вашата не ми звучи така.