Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 168 117
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 1 050
Вместо лазаня- макарони, доматен сос, сметана, шунка, сирене, отгоре кашкавал...В тавата и да се запече и воала...Всичко от Лидл

# 1 051
Другата седмица гледам, ще има кенгуру и ангъс. Мисля да пробвам chef
Също  и за ленените дрехи ще погледна, рокличките и гащеризончетата изглеждат приятни.

# 1 052
  • In transit
Другата седмица гледам, ще има кенгуру и ангъс. Мисля да пробвам chef
ангъс-а пресен и то в била е по-евтин тази седмица. Peace Кенгурското и на мен ми е любопитно, но ще изчакам отзиви първо.  Grinning

Препоръчайте ми крема сирене от ЛИдл. Ще го смесвамс маскрарпоне за крем за украса на мъфини.  bouquet
това за мен е най-добро и чисто като състав.

Момичета,в постоянния асортимент ли е големите пити кашкавал от по 1кг.на Йотови?
да

# 1 053

Момичета,в постоянния асортимент ли е големите пити кашкавал от по 1кг.на Йотови?
да
И на каква цена е килограмът?

Само аз ли започнах да виждам заглавието на темата като Гергьовско-ПАНАГЮРСКА Shocked/всеки път, без изключение/, Crazy от момента, в който някой тук ми пусна тази муха  ooooh! Кой беше? Joy

# 1 054
  • Сливен
13.49лв/кг е кашкавала.

# 1 055
Само луканки ви в главата....панагюрски... Joy

# 1 056
13.49лв/кг е кашкавала.
Ха, мерси. Ще си купя пак като е 2 кг питата за по 9 лв. килото Crossing Arms

# 1 057

да
И на каква цена е килограмът?

Само аз ли започнах да виждам заглавието на темата като Гергьовско-ПАНАГЮРСКА Shocked/всеки път, без изключение/, Crazy от момента, в който някой тук ми пусна тази муха  ooooh! Кой беше? Peace Joy

ММ ,, в превод..- Моя Милост Rolling EyesNaughty
Аз пък заешко ще пробвам. И пишете за ленените неща , само потникът е сто процента лен, другите дрехи са с памук и лен , сигурно затова се гладят и после не се мачкат. Обожавам лен. Ще опитам за потник да се вредя , но не зная дали ще останат до след обяда.

# 1 058
  • Пловдив
Препоръчайте ми крема сирене от ЛИдл. Ще го смесвамс маскрарпоне за крем за украса на мъфини.  bouquet

Това крема сирене и на мен ми харесва, но е него има сол, която си се усеща, ще стане ли за сладка украса на мъфини?

# 1 059
  • In transit

Това крема сирене и на мен ми харесва, но е него има сол, която си се усеща, ще стане ли за сладка украса на мъфини?
Правила съм чийзкейк с него, като му сложиш захар е ок.

# 1 060
Вардааааа, народееее....картата е захранена с пари и хуквам към Лидл в понеделник... smile3508

# 1 061
Вардааааа, народееее....картата е захранена с пари и хуквам към Лидл в понеделник... smile3508
Сакън, недей, остави и за останалия народ малко. На какво по- точно си хвъелила око?

# 1 062
Сакън, недей, остави и за останалия народ малко. На какво по- точно си хвъелила око?
Сютюени не си е купувла отдавна  Laughing
Разбрах са потниците аз . Ох , дано да останат и за мен  Rolling Eyes

# 1 063
  • София
Детето сега откри, че миналогодишният бански й е малък. Бил е S-ка. М-ката на колко ще отговаря при банските - 38?

# 1 064
  • shumen
Тете,остави за нас бе жена.Тя и моята карта захранена,ама другата седмица съм с ремарке и не знам ще се добера ли до Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт