Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 168 106
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 1 035
Привет, момичета.
Един бърз въпрос - възглавниците за шиацу масаж (тези за кръст) стават ли за масаж на врата?
Когато ги пуснаха , аз следях темата , защото се колебаех каква да взема. Исках за кръст. Но в темата стана ясно , че тези за врат стават и за кръст , обратното не е удачно. И на място ги гледах и ми се стори , че топките са много близко разположени , за да стават за врат. Взех тази за врат в крайна сметка.
Не съм много полезна , но да се изкажа  Rolling Eyes

# 1 036
Уф, жалко ... При нас са пуснали 5-6 бройки за кръст на 39лв. и ми се искаше да взема за баща ми, че го мъчи врата последно време ... Ще се търси друг вариант явно. Благодаря  Hug

# 1 037
Уф, жалко ... При нас са пуснали 5-6 бройки за кръст на 39лв. и ми се искаше да взема за баща ми, че го мъчи врата последно време ... Ще се търси друг вариант явно. Благодаря  Hug
Според мен е много на сметка , вземи му да пробва и я върни , ако не става.
Много са сполучливи.  Има и нагряваща функция.

# 1 038
Ей за връщането не се бях сетила ... Все забравям за тази опция ама за щастие не ми се е налагало да я ползвам  Grinning

# 1 039
Другата седмица ще се нареждам за детски очила, къси панталони и рокля за мен. Дано има бройки

# 1 040
  • Сливен
oesi, в този на центъра. Изкарват ги към 19-19:15. А от миналата седмица XXL нещата ги изкараха още към 16ч. Веднъж ходих в Дружба и чаках за прословутите гащи (  hahaha ) от предната вечер, но вече затваряха, а нищо не изкараха.
Мерси,той и без това ми е близо.

# 1 041
  • София
Препоръчайте ми крема сирене от ЛИдл. Ще го смесвамс маскрарпоне за крем за украса на мъфини.  bouquet

# 1 042
  • София
Бирата - ММ я харесва. А той е бираджия. Wink
Ние и двамата сме бираджии, но мъжът ми я харесва, а аз - не.  Laughing

Мултифункционалният инструмент изгоря на първото ползване  Tired

# 1 043
Да знаете, Премиум майонезата е страхотна!
За тази ли става въпрос, макар че пък никъде не пише премиум newsm78
редактирам се - премиумът е Лидлската марка, нали?

Последна редакция: сб, 27 май 2017, 15:10 от Nil desperandum!

# 1 044
Ние ядем от показаната майонеза на Хелманс от доста време - хубава е. Преди етикета беше малко по-различен.
Но купувам основно от Кауфланд като я пуснат на намаление - по 4-5 буркана Simple Smile

# 1 045
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Препоръчайте ми крема сирене от ЛИдл. Ще го смесвамс маскрарпоне за крем за украса на мъфини.  bouquet
Аз харесвам Голдеса, със синя опаковка.
Момичета,в постоянния асортимент ли е големите пити кашкавал от по 1кг.на Йотови?

# 1 046
Замразена не съм купувала, само охладена. Яде се, но не бих казала, че ни харесва. Не  е нищо особено, мога по-добре да я направя.  chef Има нещо, което не ми харесва като вкус в нея, но не мога да определя точно.
Относно тениските - може би са били различни, аз коментирах комплекта сиво и розово. Само него съм виждала на живо.
Ами по принцип ако човек обича лазаня и може да си я приготви, то тази няма нищо общо с вкуса на домашната лазаня, ама наистина нищо общо. Така за бърза вечеря отвреме-навреме може да стане, но ако имаш очаквания за лазаня или дори подобие - забрави.
_Зизy_, с наместване става горе-долу, но предполагам за врат ще е много по-качествено.
Аз спортните дрехи си ги пера с другите с омекотител, дори не съм забелязала какво пише, ако не бяхте казали, колко пък да се наелектризират.

# 1 047
  • shumen
Другата седмица и аз ще се нареждам за очила и тениски.

# 1 048
  • Бургас
Лазанята моите деца я харесват. За мен има някаква много силна подправка, която ми убива вкуса на лазаня. Купувам понякога за "зор заман", както се казва. Има прекалено много бешамел. Общо взето - готова храна, няма как да е същата като домашната, но за спешни случаи става.
Отворих една бира днес да дегустираме - бира като бира. Аз пия обикновено "Загорка ретро". Та, не е лоша тази, на мен ми хареса.

# 1 049
Забърсах черен гащеризон S. Имаше и XS, но не исках да рискувам.Май са уголемени малко.Харесах се как седи, май няма да го връщам.
Останалото беше -филе, хляб със зърна, сок, майонеза....и 30-тина лв. хвръкнаха.

Общи условия

Активация на акаунт