Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 168 103
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 1 020
Погледнах.Благодаря много.

# 1 021
  • Русе
Ходих за пица и масло, уж, нали... Дребната си хареса тениските в черно-белия вариант, не са лоши. Очаквах някакъв парцал след коментарите тук, но те са си прилични тениски. Взех ѝ и от черните къси панталони, остава другата седмица бански да ѝ харесаме. Шалварестите панталони изобщо не ми харесаха - нито като модел, нито като материя, но аз не съм критерий, не понасям посурнати дрехи Tired
Взех някаква бира от ХХЛ седмицата, 8 бутилки в кашонче - бива ли я, че за гости я глася newsm78
Смайл, писах за машината, погледни последните ми мнения Peace
Тениските и аз видях, че не са лоши, но дъщеря ми не ще да носи такива нарязани.
Бирата - ММ я харесва. А той е бираджия. Wink

# 1 022
У нас се точим на бирената колекция другата седмица. Дано са хубави бирите.

# 1 023
  • Сливен
Чудя се във всички ли магазини още в неделя вечерта зареждат нещата от промоцията от следващия ден  newsm78
Със сигурност не във всички магазини зареждат от предния ден. В Сливен в единия Лидл зареждат, в другия не. Нека отговори конкретно за тези магазини, за които питаш, някой, който знае
За кой Лидл в Сливен става дума и обърнала ли си внимание в колко часа ги изкарват?

# 1 024
Ходих за пица и масло, уж, нали... Дребната си хареса тениските в черно-белия вариант, не са лоши. Очаквах някакъв парцал след коментарите тук, но те са си прилични тениски. Взех ѝ и от черните къси панталони, остава другата седмица бански да ѝ харесаме. Шалварестите панталони изобщо не ми харесаха - нито като модел, нито като материя, но аз не съм критерий, не понасям посурнати дрехи Tired
Взех някаква бира от ХХЛ седмицата, 8 бутилки в кашонче - бива ли я, че за гости я глася newsm78
Смайл, писах за машината, погледни последните ми мнения Peace
Тениските и аз видях, че не са лоши, но дъщеря ми не ще да носи такива нарязани.
Бирата - ММ я харесва. А той е бираджия. Wink

Каква марка е бирата?

# 1 025
  • Бургас
Perlenbacher - нещо такова пише на бирата Crazy
Вики, благодаря! Дано се одобри, аз не разбирам много от бира Rolling Eyes Моята щерка пък точно на нарязаното се залепи. Имаме големи проблеми с облеклото напоследък. По принцип ние и двамата с мъжа ми сме доста консервативни в облеклото, на мен и работата ми го изисква. Тя е вечно сърдита, че ѝ избирам скучни дрехи. Види ли някъде нещо лъскаво или нарязано и е залепена Crazy Вече не успявам да удържам фронта всеки път Joy

# 1 026
Хм.... newsm78 аз бухам спортните дрехи заедно с другите,винаги с омекотител -мииии нищоооо им няма  Rolling Eyes

# 1 027
Мнението ви за лазанята newsm78. Тази вечер купих  за проба. Изпекох я и след втора, трета  хапка отиде в коша за боклук. Лъхаше ми на гранило.

# 1 028
  • София
И у нас лазанята не се одобри.
Имаше някаква странна подправка и нахрани кучетата.
Но пък други в темата  я харесват - вкусове различни.

# 1 029
oesi, в този на центъра. Изкарват ги към 19-19:15. А от миналата седмица XXL нещата ги изкараха още към 16ч. Веднъж ходих в Дружба и чаках за прословутите гащи (  hahaha ) от предната вечер, но вече затваряха, а нищо не изкараха.

# 1 030
И вкъщи не се одобри лазанята.

# 1 031
  • shumen
Аз не успях да се добера до Лидл и да си взема маратонки.

# 1 032
Коя лазаня? Охладената от постоянния асортимент я харесваме, замразената голяма опаковка - Не! Мисля, че и повечето мнения в темата бяха такива.

# 1 033
  • 1st floor
Замразена не съм купувала, само охладена. Яде се, но не бих казала, че ни харесва. Не  е нищо особено, мога по-добре да я направя.  chef Има нещо, което не ми харесва като вкус в нея, но не мога да определя точно.
Относно тениските - може би са били различни, аз коментирах комплекта сиво и розово. Само него съм виждала на живо.

# 1 034
Привет, момичета.
Един бърз въпрос - възглавниците за шиацу масаж (тези за кръст) стават ли за масаж на врата?

Общи условия

Активация на акаунт