Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 168 082
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 990
  • shumen
Светле,Вие добре сте в къща,ама нас ни чува целия блок като крещи и реве не главата.Веднъж чак комшиите ме питаха коля ли го,какво го правя като така врещи.

# 991
  • София
Някой знае кога горе солу пъскат лутиите с таблетки за съдомиялна? 100броя на Финиш на 20 и няколко лв.
Последния път си купих, но нямам спомен кога беше...Януари или Февруари да е било или пък не...
Дали скоро ще има?

# 992
Здравейте  bouquet тъкмо гледам новата брошура на 03.06 ще има машина за сладолед на silver crest някой с мнение за нея? Предполагам че и преди са я пускали

# 993
  • София
Някой знае кога горе солу пъскат лутиите с таблетки за съдомиялна? 100броя на Финиш на 20 и няколко лв.
Последния път си купих, но нямам спомен кога беше...Януари или Февруари да е било или пък не...
Дали скоро ще има?

Скоро пак имаше, може би преди около 2 седмици. В нашия Лидл ( Свобода), все още имаше останали на щанда с намалените стоки.  Peace

# 994
  • София
Правилно ли виждам, че няма банкси Лупилу за момичета, а само за момчета? Иначе ще взема плажни обувки за децата, за мен дрехи и тн.

# 995
 buba 123. За машината за сладолед  според моят опит с нея: не става, спести си я.

# 996
  • have faith and be patient ..
Банските не са съвсем същите, имам черния цял от миналата година доста по изрязан е модела.Но пък е от супер материя, не прозира и съхне много бързо.Черния модел беше без подплънки по тялото.Другите модели миналата година бяха доста плътни с подплата и подплънки нямаха разтегливост / това за целите/.
Детските очила са супер и издръжливи.Имаме ги от миналата година и освен за носене се използват и за играчка още са живи.
И аква обувките са с добро качество, не толкова запарващи като в Кауфланд и Джъмбо.
Снощи купих от топките за скачане голяма радост ама и аз си отворих една беля.Изобщо не са за три годишни за да скача трябва да го държа здраво върху нея не му стигат до долу краката , търкаля се скачайки върху нея и ми изправя косата в кой ли ръб ще се дрънне. smile3511 Ама пусто понякога ние сме по големи деца от децата.

моята дъщеря и купих когато беше на 2,6 г. такава топка за скачане , за един ден се научи как сама да я обяздва ,да и дойдат дръжките между краката и скача сама из цялата къща , в началото падаше , но много бързо я овладя .. пробвайте да не я надувате до край  Peace
за очилата   имаме от миналата година , едното болтче им падна и ги занесох в оптика от която сикупуваме слънчевите очила , купих  и на нея за тази година хубави скъпи с УВ защита .. докато ги ремонтираха ,ги помолих да проверчт за ув защита (на лидълските) момичето ми каза ,че може да си ги носи спокойно и на вън , понеже имали такава ... купувани са за 5 лв .  Peace
и за майонезата щях да пиша - правя си такава сама в къщи за не повече от 5 мин - чупя яйце , капя сок от лимон на вкус , сол на вкус , пускам пасатора , започвам да наливам олио на тънка струйка отгоре докато се получи желаната гъстота и воала !! истинска майонеза без консерванти и СЪС ЯЙЦА  Peace

# 997
  • София
И нашия врещеше много, като му миехме главата. Но от скоро мм го научи да ляга във ваната по гръб и започна да не му прави впечатление. Мъжът ми му казва: "Я се накисни!" и той лята по гръб.
Ние имаме коза за скачане. Детето е вече почти на 4 години, козата я имаме от около преди две. Скача все още на нея.
Аз не бих рискувала със сурови яйца. Правя млечна 1:2 мляко - олио, сол на вкус, може и малко лимон и горчица. Пак с пасатора. Два пъти ми е оставяла рядка. Правила съм може би десетина пъти.
Преди доста време някой беше писал, че слънчевите очила имат малък диоптър.

# 998
buba 123. За машината за сладолед  според моят опит с нея: не става, спести си я.
bouquet май ще взема само формичките за сладолед

# 999

Аз не бих рискувала със сурови яйца. Правя млечна 1:2 мляко - олио, сол на вкус, може и малко лимон и горчица. Пак с пасатора. Два пъти ми е оставяла рядка. Правила съм може би десетина пъти.
Преди доста време някой беше писал, че слънчевите очила имат малък диоптър.

това с кисело мляко ? хм .. не съм пробвала  newsm78 chef

# 1 000
  • Бургас
Млечната е с прясно мляко, но лично за мен не е "истинска" майонеза.
Алекс, аз дори не сипвам олиото на струйка. Всичко слагам предварително в съда на пасатора и после само издърпвам отдолу нагоре.
За машината за сладолед - аз я имам. Според мен не си струва тази покупка. Получава се сладоледът, но с обикновена кутия и разбъркване от време на време, резултатът е същият.

# 1 001
  • София
Чудя се във всички ли магазини още в неделя вечерта зареждат нещата от промоцията от следващия ден  newsm78 Искам бански, още не знам точно кой, но цената и на целия, и на половинките ме изкушава. В понеделник сутрин ще ми е трудно да ида до Лидъл, а на обед вече май ще е късно...... Та ако някой има идея относно въпроса ми конкретно за следните магазини;
на Стамболийски и Вардар, до МОЛ София и на Сливница
да сподели
Благодаря

# 1 002
Правилно ли виждам, че няма банкси Лупилу за момичета, а само за момчета? Иначе ще взема плажни обувки за децата, за мен дрехи и тн.
И аз така виждам.  Peace
Моята госпожица има от миналата година, тогава и' беше леко големичък, ще бъде и тази година с него. Laughing

Тези от Лидл защо не намалиха повече плодове за деня на детето, а се отчетоха само с едни банани?    ooooh!

# 1 003
Млечната е с прясно мляко, но лично за мен не е "истинска" майонеза.
Алекс, аз дори не сипвам олиото на струйка. Всичко слагам предварително в съда на пасатора и после само издърпвам отдолу нагоре.
За машината за сладолед - аз я имам. Според мен не си струва тази покупка. Получава се сладоледът, но с обикновена кутия и разбъркване от време на време, резултатът е същият.

а откъде знаеш колко ще поеме ? колко мл. олио слагаш на 1 яйце примерно ?

# 1 004
Чудя се във всички ли магазини още в неделя вечерта зареждат нещата от промоцията от следващия ден  newsm78
Със сигурност не във всички магазини зареждат от предния ден. В Сливен в единия Лидл зареждат, в другия не. Нека отговори конкретно за тези магазини, за които питаш, някой, който знае

Общи условия

Активация на акаунт