Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 169 340
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Благоевград
Здравейте!
Може ли да ми кажете на цял бански кой номер отговаря на Л-ХЛ? Отворих таблицата им с размерите, но не мога да се ориентирам. Харесах черния с тънките презрамки и много искам да си взема.
Минах преди малко през нашия Лидл, взех за мен и за мъжа ми обувки за плажа и формички за сладолед.

# 1 096
40 ми е взел мъжа ми, черния с по- широката презрамка, дано да ми стане, защото ужасно ми хареса, а имало по 1 бр от размер  Confused

# 1 097
За мен всички горнища са малки, и от ххл моделите и от другите   Embarassed
Много ме е яд
Иначе неопреновите бански не се разтягат, а тез се разтягат, сигурно затова са по-умалени в началото

# 1 098
Отивам и аз. Вардете се...да не ви прегазя... hahaha

# 1 099
  • София
Взех си цял черен с дантелата отстрани, 38 размер. Довечера ще пробвам. Имаше много жени точно за бански и танкини. А защо нямаше къси панталонки, дамски и мъжки, за тях също се бях наточила.... да не би да са от четвъртък?

# 1 100
  • Сливен
Ленените дрехи са от четвъртък.

# 1 101
Бански на Лупило за момичета имаше ли? В брошурата са показани само на Пепърс. Аз преди обед няма да мога за отида и да знам въобще да ли има смисъл да ходя newsm78

# 1 102
ММ си взе. Продавачката на касата каза, че са много хубави.
Иначе неопреновите бански не се разтягат, а тез се разтягат, сигурно затова са по-умалени в началото
Ще го имам предвид, ако 40 ми е голям няма да го взимам, а ще се надявам на това, че 38 ще се поотпусне.

# 1 103
Бански за момчета имаше от двете серии...лупилу и пепертс.  Взех едни парашутки 122 на синковеца.  И цайси...за слънце и за къпане.

# 1 104
  • Пловдив
Май ще ходя по обяд,че до довечера... Peace

# 1 105
А плакатите за другата седмица видя ли някой?  Laughing

# 1 106
  • София
А плакатите за другата седмица видя ли някой?  Laughing
Бебешки дрехи, инструменти и френска седмица.

# 1 107
А, ясно, добре, че ще съм отпуска тогава  Laughing

# 1 108
  • Варна
Има ли количества от детските аква обувки? Много съм се навила да взема на дребното, дали ще има до довечера? Харесаха ми разцветките, че са пъстри, а не скучни като декатлонските например.

# 1 109
  • София
Бански на Лупило за момичета имаше ли? В брошурата са показани само на Пепърс. Аз преди обед няма да мога за отида и да знам въобще да ли има смисъл да ходя newsm78
Нямааааааааа, а на мен ми трябваше точно за дъщеря ми, на сина ми му става от миналата година. И аква обучки нямаше за нея 30ти номер, добре че от момчешките имаше червени, та и взех от тях.  ooooh!
Аз имам от минали години 2 цели бански от Лидл, та сега съм пас.

Общи условия

Активация на акаунт