Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 169 549
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 495
  • shumen
Аз днеска ходих и взех доста неща за детето.Другата седмица пак има детско и ще ходя пак за тениски и панталонки.

# 496
  • have faith and be patient ..
и аз сигурно , макар ,че от предната година имам тооолкова много неща от лидл, които още и стават , но ще им хвърля едно оче ... да попитам - някой забелязвал ли е вакумни торби да се продават в лидл  newsm78 трябват ми , а наистина не ми се влиза в джъмбо  Rolling Eyes Mr. Green

# 497
Имаше миналата седмица на Черни връх.

# 498
  • have faith and be patient ..
къде се подвизават , в кой край да ровя , че с това разместване  Crazy

# 499
  • Бургас
И при нас имаше вакуумни торби миналата седмица. Стояха при нещата от старите седмици - в нашия магазин това е на щанда срещу стоките от текущата седмица (дали го обясних добре  Embarassed ).

# 500
  • София
Някой писа за шатра на София-Ботевградско шосе. Кога ще бъде?

# 501
  • In transit
и аз сигурно , макар ,че от предната година имам тооолкова много неща от лидл, които още и стават , но ще им хвърля едно оче ... да попитам - някой забелязвал ли е вакумни торби да се продават в лидл  newsm78 трябват ми , а наистина не ми се влиза в джъмбо  Rolling Eyes Mr. Green
вакумните торби в Лидъл са за връхни дрехи с закачалка накрая. Не са удобни за всички видове дрехи и са огромни (като за дълго палто примерно).

# 502
Тези от миналата седмица ми се видяха нормални newsm78

С. Алекс, питай някой от персонала, защото на Черни връх бяха на никакво място.

# 503
  • Сливен
Вакуумни торби към вземала от К. постоянно ги има,различни размери и не изпускат.

# 504
  • Бургас
Вакуумни торби имаше и при нас миналата седмица, но не ги загледах и нямам представа дали са в постоянния асортимент Rolling Eyes
Пробвах всичко снощи и да дам отчет - синята рокля ми е идеална М размер. Леко ми е свободна, но аз и не искам да е съвсем по мен, предвид размерите ми напоследък Tired И дължината е добре, което при мен по принцип е лек проблем с дългите рокли.
Сутиенът - коралово-розов с дантелен гръб ми е точен, но аз взех с един номер по-малка подгръдна обиколка от обикновено, тъй като материята ми се стори по-отпусната.
Панталонът заминава, днес ще ходя да го връщам, не се възприех и това е.
Пак да попитам за машинките за подстригване Praynig Нещо не се разбрах с търсачката, излиза ми само моят въпрос, а колежката чака отговор.
Портокалите за сок бяха супер. От 3кг. торба изкарах 2л. сок, издържах лунуването без проблем и днес смятам при връщането на панталона, да се наградя с пъстърва или мръвка Mr. Green

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 10:54 от Goldie

# 505

Ще купя и брашно тип 650, в пакети по 2кг (купувала съм няколко пъти от него и хлябът става чудесен).  Peace
И аз съм много доволна от това брашно  Peace / за хляб го ползвам/

Някой да каже течния формил къде го слага - в отделението за прах или слага цялата капачка вътре?

# 506
От уреда за миене на прозорци доволни ли сте?

# 507
  • Перник
...Някой да каже течния формил къде го слага - в отделението за прах или слага цялата капачка вътре?

Доколкото аз знам, течните препарати се слагат в барабана на пералнята  Peace

# 508
  • Варна
От уреда за миене на прозорци доволни ли сте?
Joy

# 509
Аз не съм доволна от уреда  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Рядко мия прозорци, дори не съм помисляла да им купя уред
По-добре да инвестирам някой да ги измие...я фирма, я ММ...

Общи условия

Активация на акаунт