Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 169 546
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 480
  • Асеновград
нещо от намалените неща , извън брошурата , детско 86/92/98/ имаше ли ? че не ми се ходеше в тази лудница

ааа и да благодаря и тук от подиума на брадата  за дето ме оборудва със стъклочистачката , не съм я пробвала на стъкла , щото са ми чистички , но пък днес подсуших банята след като се изкъпах , чудесно нещенци , само дето не можах и от пода да обера водата , имах чувството ,че ще се разлее  Mr. Green Mr. Green другия път ще почна първо от там  Peace

сандалките от другата седмица ми харесаха , но защо започват от 25  Thinking сигурно ще са големи1ки за моята кльощичка  Crossing Arms
При нас освен обявеното видях само потници и гащи за малките някакви дървени играчки, но вероятно навсякъде е било различно тъй като и сутиени също нямаше.

# 481
  • Пловдив
нещо от намалените неща , извън брошурата , детско 86/92/98/ имаше ли ? че не ми се ходеше в тази лудница

ааа и да благодаря и тук от подиума на брадата  за дето ме оборудва със стъклочистачката , не съм я пробвала на стъкла , щото са ми чистички , но пък днес подсуших банята след като се изкъпах , чудесно нещенци , само дето не можах и от пода да обера водата , имах чувството ,че ще се разлее  Mr. Green Mr. Green другия път ще почна първо от там  Peace

сандалките от другата седмица ми харесаха , но защо започват от 25  Thinking сигурно ще са големи1ки за моята кльощичка  Crossing Arms

При нас - Пловдив Тракия, номерата на децките дрехи бяха 98/104, 110/116 и май тук там се мяркаше следващия номер, но не съм сигурна за него. Моите дяца ги обзаведох с доста неща 98/104  Laughing

# 482
  • София

Имаше, да, имаше пак от тениските по 3.49 с Ice Age, комплект гащи с потник за момичета, отделно потници, и за момичета, и за момчета, гащи за момчета, май и чорапи мернах, но явно зависи и от конкретния магазин.
По обедно време лудница нямаше в София на Вардар, дрехи и обувки имаше по много от всичко.

# 483
Уффф...сютюена ще го връщам. Уж мой номер,пък зяпа отгоре.
Пантолона супер, таман кат за мен правен.. Mr. Green Одобрих се.
Полата...мноу дълга бре,ще трябва ножицата да играе.
Мъжките боксери ако не ми каже до 5 минути аресва ли ги или не,ги слагам в торбата при сутиена Crossing Arms

# 484
Еййй, голям бой е бил в нашия Лидл. Дрехите почти ги нямаше. Така никога не е било!

# 485
  • have faith and be patient ..
ок ,мерси за отговорите , явно утре ще се разходя небрежно из магазина , трябва ми дървена количка за дървените писти , която да е на батерии .. дано и във Варна има дървени играчки и специално такива  коли  Peace

# 486
  • София
Бях оставила на ММ да смени слиповете на детето с по-големи, при смяната му сложили печат с дата на гърба на касовата бележка. За първи път ми се случва.

# 487
  • In transit

За зехтина - купешки зехтин няма как да е с плътен, силен вкус. Такъв е само домашния. Купешкия на мен винаги ми стои измит някак, с много лек вкус, затова се и очудих, че Жгмъц каза, че й горчи. Той по принцип почти няма вкус купешкия, камо ли да горчи...разсъждавам си де..

Вики, преди ви горчеше, сега пък лек бил...най-общо говоря де Grinning, та всеки да си пробва и преценява. Универсален вкус нЕма Naughty
Тете, тука не съм съгласна  с теб. Хубав зехтин има и купешки, но гръцкия за мен не е в тази категория. Или поне досега не съм случила на хубав гръцки. Виж италиански, испански да. Този дето е в Метро си е много хубав, плътен и силен, няма нищооооо общо с лидълския.

# 488
Съгласявам се веднага,Мики.. Simple Smile
Нямам опит много с купешките.  Peace

# 489
  • Асеновград
ок ,мерси за отговорите , явно утре ще се разходя небрежно из магазина , трябва ми дървена количка за дървените писти , която да е на батерии .. дано и във Варна има дървени играчки и специално такива  коли  Peace
Дървените играчки не бяха писти, а по скоро за по малки деца http://promocii.bg/darvena-igrachka-243928 видях този куб и това влакче http://promocii.bg/darvena-igrachka останалите не си спомням.
Ще връщам сините обувки, разходих ги вкъщи и за половин час ми направиха рани.Отгоре има един ръб по шева който направо се впива в крака.Ще си остана само с черните едва ли ще има още един чифт черни за да ги сменя още сутринта 37 номер не се намираше.

# 490
Намаленията днес само в определени градове ли са? Някъде има ли публикувано кога ще има в Ст.Загора?

# 491
Намалени стоки има във всички магазини. Просто са различни и варират. До неделя.
Едни бели гуменки съм купувала от лидл преди години...така си седят в шкафа. Направиха ми пришки и не ги нося. Затова днешните дори не ги загледах.

# 492
Намаленията днес само в определени градове ли са? Някъде има ли публикувано кога ще има в Ст.Загора?
Намаления има от днес до неделя във всички градове.  Peace

Аз днес не стигнах до Лидл. Дано до утре има останали рокли и поли.
Ще купя и брашно тип 650, в пакети по 2кг (купувала съм няколко пъти от него и хлябът става чудесен).  Peace

# 493
Във фейсбук попаднах на информация за шатри в Благоевград и София-Ботевградско шосе,а някой знае ли дали рравят шатри в Пловдив?

# 494
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Не се одобрявам с панталоните,ще ги връщам.

Общи условия

Активация на акаунт