Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 168 151
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 465
Тъкмо гледах в сайта, че панталоните се водят стреч. Според мен са всичко друго, но не и стреч-грам не се разпъват.  Поне моя-шарения. Другите може и да са по-разтегливи..

Не знам какво да те посъветвам, Мама66. Но ако не се харесваш как ти стои, връщай го. Подобни има и в ХМ, там даже наистина са 7/8 и са по-късички...

# 466
Oral B Braun четката е намалена и в emag сега. Но мисля, че главите не са съвместими с тези на орал б... А тези на орал б бяха ли съвместими с лидълските?

с дм-ските са съвместими

# 467
  • Бургас
Тете, син взех и според мен няма еластичност кой знае колко, но явно не е и моят модел. Изобщо оставам с впечатление, че лидълските панталони са за съвсем различна структура от моята. Нали скоро се оплаках и от черните дънки. Аз съм с огромна разлика между талията и ханша, ако в талията ми е добре - надолу описва прекалено много. Ако взема по-голям номер, на талията ми стои ужасно. Единствено миналата година ленените панталони направо ми заспаха като модел и дължина.
На ХМ имам черен, наистина по-добре стои  Peace

# 468
Скрит текст:
Адриа, какъв цвят панталони взе? На мен синият ми е дълъг, или поне аз очаквах 7/8, а той ми е точно над глезена; висока съм 1,74 Rolling Eyes И аз съм 90% убедена, че ще мина довечера да го върна, особено след като Тета каза, че спарва тази материя.
За електрическите четки мисля, че бях споделяла преди - на моята дъщеря много ѝ се повиши чувствителността на зъбите и се отказахме да ползваме такава. Зъболекарката ми казва, че не са подходящи за ежедневна употреба, максимум 3 пъти в седмицата да се ползва ел.четка. Не знам доколко има логика, не съм много на "ти" със зъболекарските работи, ходя веднъж годишно на профилактичен преглед и почистване на зъбен камък, ако има нужда.
Сигурно е коментирано, но не ми е било на дневен ред и съм подминала Embarassed - машинките за подстригване как са? Една колежка смята да купува и ѝ обещах да питам в темата.
Взех черен 36 р-р и син 38 р-р. Черния панталон е по-къс от синия. На мен дължината мие три пръста над глезена. Знам, че модата в момента е такава, но е доста къс за мен. Синия е по-дълъг с около 1,5 см. Довечера ще върна и двата не ми харесва как ми стоят особено в чатала Rolling Eyes
Скрит текст:
Прибрах се и пробвах дрехите. Роклите са ми добре, но панталоните не ми стоят добре. Взех 36 и 38 р-р, 36 ми е много къс, а съм висока 1.66. 38 р-р ми е голям. Освен това не ми стои добре отпред и сигурно ще върна и двата панталона. Ще помисля до довечера.

Ей тук не ти повярвах. Аз съм 1.60 и 36 номер не само, че не ми е до глезена, ами подгъвам едни 10-15 см.

Голди, ако си взела син панталон, цветът му, а и материята, позволява да се носи по това време-пролет , също есента..то за летните жеги освен ленен, никой панталон, и то тесен, не е много ок...
Иначе аз имам червен, бял и черен подобна материя, с ръб отпред и със същото закопчаване отгоре-цип, копче плюс клипс, та затова правя този извод, че и тези ще спарват..

Тета специално за теб и снимка ще приложа.

# 469
Адриа, да вземеш да ми пратиш твоите....крака, че явно са дълги, дълги..щом и полите са ти ок и не се влачат...панталона не го щъ, имам си веч, само дълги крачоци нЕмам Laughing

Голди, знам за какво говориш. Тъй сме ние тънкокръстите Mr. Green И аз така бях с гоУема разлика кръст-ханш, като родих обаче я понамалих явно. Или по-точно на кръст ми е добре, на ханша съм добре окалъпена, както се майтапим с една дружка, ама аз тъй обичам - да си хода окалъпена Mr. Green който не му харесва, да не ме гледа  smile3534 smile3534
А за панталона не се ядосвай, той не е и особено евтин, че да правиш компромис. Връщай го, пак ще пуснат, може те да ти паснат. Аз даже на касата бая ми досвидя, като го чукна 20 кинта..скъпо бре, скъпоо #Cussing out

# 470
Не, на вентилатор с горен и долен реотан  Peace

# 471
  • София
Аз съм първа писта другата седмица за детски сандалки и клинчета. Към плажните неща да бяха пуснали и бански, не че нямам 2 броя цели бански от Лидл.  Laughing
Днес не успях да отида да видя дрехите, ама нищо тъкмо ще има повече пари за другата седмица.  Sunglasses

# 472
Вчера минах през Лидл и при намалените неща имаше комплект къси панталонки и блузка с Bella на Disney за 8,40лв. Взех го. Днес купих на момата 2 блузки с дълъг ръкав и къси панталонки + тениска (уж пижама).
Скрит текст:
Относно ел. четка за зъби си купих така хвалената от ДМ и повече не повторих. Само аз ли съм такъв шемет, че ми стана буквално лошо на главата от вибрациите  ooooh!
ММ пък си разрани венците, че се наложи да пие антибиотик (той по принцип има проблеми с венците), та в нашето семейство ще си караме с обикновени четки за зъби и такива за междузъбното пространство (и конци, айде Simple Smile )

# 473
Да похваля тротинетките - които ще са другата седмица. От мин. година имаме тази с трите колела - много сме доволни.  Peace

# 474
Адриа, да вземеш да ми пратиш твоите....крака, че явно са дълги, дълги..щом и полите са ти ок и не се влачат...панталона не го щъ, имам си веч, само дълги крачоци нЕмам Laughing

Скрит текст:
Голди, знам за какво говориш. Тъй сме ние тънкокръстите Mr. Green И аз така бях с гоУема разлика кръст-ханш, като родих обаче я понамалих явно. Или по-точно на кръст ми е добре, на ханша съм добре окалъпена, както се майтапим с една дружка, ама аз тъй обичам - да си хода окалъпена Mr. Green който не му харесва, да не ме гледа  smile3534 smile3534
А за панталона не се ядосвай, той не е и особено евтин, че да правиш компромис. Връщай го, пак ще пуснат, може те да ти паснат. Аз даже на касата бая ми досвидя, като го чукна 20 кинта..скъпо бре, скъпоо #Cussing out
[/spoiler]
Ох  Simple Smile Моите крака не са за завиждане прасците ми са доста развити и панталоните са ми плътно по краката.
Относно другата седмица нищо не харесах и ще пропусна. Чакам да пуснат дрехи за по-големи деца  или по точно рокли, че моята госпожица друга дреха не признава. Трябват й също бански и очила за плуване.
Като писахте за тротинетка за другата седмица се надявах да е с по-големите колела, но уви. Ние миналия път я изпуснахме ще чакам явно да ги пуснат догодина.

# 475
Здравейте, някой да е видял някъде в София останали черни рокли от дългите? Сутринта в 8ч на Черни връх всичко беше обрано, само розови имаше.

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 14:37 от BettyBoop

# 476

Скрит текст:
Относно ел. четка за зъби си купих така хвалената от ДМ и повече не повторих. Само аз ли съм такъв шемет, че ми стана буквално лошо на главата от вибрациите  ooooh!
ММ пък си разрани венците, че се наложи да пие антибиотик (той по принцип има проблеми с венците), та в нашето семейство ще си караме с обикновени четки за зъби и такива за междузъбното пространство (и конци, айде Simple Smile )

Скрит текст:
Прати мъжо на пародонтолог.  И орален АБ за възпалени венци само да вметна, че ряяяядко стига до проблемното място, та се отрича вече в пародонтологията.

# 477
  • Перник

http://www.decathlon.bg/p/8046242_detski-ochila-za-pluvane-xbase … no.html#/17-254-_

Тези мога да препоръчам - взех ги миналото лято. Много са удобни, не се запотяват.

# 478

http://www.decathlon.bg/p/8046242_detski-ochila-za-pluvane-xbase … no.html#/17-254-_

Тези мога да препоръчам - взех ги миналото лято. Много са удобни, не се запотяват.
Благодаря за предложението, но само за очила ми е далече да ходя. Ние от там си купихме миналата година шапка за плуване и раница в която да си слага нещата.

# 479
  • have faith and be patient ..
нещо от намалените неща , извън брошурата , детско 86/92/98/ имаше ли ? че не ми се ходеше в тази лудница

ааа и да благодаря и тук от подиума на брадата  за дето ме оборудва със стъклочистачката , не съм я пробвала на стъкла , щото са ми чистички , но пък днес подсуших банята след като се изкъпах , чудесно нещенци , само дето не можах и от пода да обера водата , имах чувството ,че ще се разлее  Mr. Green Mr. Green другия път ще почна първо от там  Peace

сандалките от другата седмица ми харесаха , но защо започват от 25  Thinking сигурно ще са големи1ки за моята кльощичка  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 16:30 от С. Алекс

Общи условия

Активация на акаунт