Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 168 170
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 450
Знам бе, Вики...нали казах, че ви подвеждам под общ знаметил сите потребителки тук Grinning
Интересно защо пък този промоциалния от 2л не замръзва в хладилник Thinking

Този от метро за сефте го чувам Rolling Eyes Ама кака не може да огрее навред все пак и да чуе всичко, нали  hahaha

# 451
Oral B Braun четката е намалена и в emag сега. Но мисля, че главите не са съвместими с тези на орал б... А тези на орал б бяха ли съвместими с лидълските?

Иначе ел.четка от лидъл си взех миналата година. На батерии. Но към ден днешен не работи по някаква причина. Едната се развали още миналата година може би месец, след като беше купена.

# 452
Четките са хубаво нещо, но не забравяйте да ползвате и конци  Naughty Да вметна малко не съвсем на място, ама все пак...

# 453
Четките са хубаво нещо, но не забравяйте да ползвате и конци  Naughty Да вметна малко не съвсем на място, ама все пак...

Ползваме, ползваме. Че и води ползваме, някои и душове, пък всички и на зъболекари ходим  Laughing

# 454
  • София
И аз тая сутрин в Лидл. Навалица. (Не мога да разбера истерията по тоя магазин, сякаш МОЛ-овете не са пълни с дрехи  newsm78).
Отидох за памучните потници с дантелките. Много ми харесаха, взех бял и син.
Туниките са много хубава материя, не взех, защото имам доста, но си заслужават.
Роклите и полите подминах - не нося дълги поли.  
Взех си от тъничките потници изкуствена коприна или нещо подобно. Учудващо хубави и приятни разцветки.
Взех 3/4 клинче - сиво. (Бялото е всъщност екрю към бежово и ми се стори прозрачно).
Довечера ще пробвам всичко.
Гуменките са доста уголемени и широки, белите бяха свършили. Според мен могат да се намерят доста по-евтини с подобно качество.
Имаше хубави намалени неща за деца и големи, харесах един модел дамски дънкови якета, но имаше само малки номера.  Sad
Имаше дамски бикини по 5 бр, сутиени, мъжки слипове...

# 455
Ами то всички ходим, но проблемът е, че малцина от зъболекарите са в час и забелязват някои неща, които принципно трябва да знаят, ама не ги знаят....та затова си позволих непоискан съвет.
Вода и душ не са от значение, добро четкане и конец му е майката..

Чай да напиша и нещо по темата, че...
влизам сутринта и гледам при натуралните шИколади цари опустошение-само някакъв 60 процента се мъдри. Ужас и спек. Па те ги подредили навътре до хладилните витрини Simple Smile

# 456
Прибрах се и пробвах дрехите. Роклите са ми добре, но панталоните не ми стоят добре. Взех 36 и 38 р-р, 36 ми е много къс, а съм висока 1.66. 38 р-р ми е голям. Освен това не ми стои добре отпред и сигурно ще върна и двата панталона. Ще помисля до довечера.

# 457
Да похваля две нещица - замразените кюфтенца (тип Икеа) и маринованото контрафиле с чесън.
По принцип избягвам да взимам мариновани мръвки, а и не кльопам чесън, но благоверният каза, че е супер. Метнах ги в тиган, леко набрашнени филенцата. Относно кюфтаците - нямат грешка (тях вече и аз ги ям Grinning)
А кюфтенцата как ги приготви?

# 458
Детски дрехи другата седмица - леле майко, ще ходя. А имам едни  неразопаковани от миналото лято панталони детски - големи бяха  Mr. Green В градината пак ще сме като униформени.
Отказахте ме от Електрическата четка. Ще търся друга - диването нещо не дава да го четкам напоследък. Надявам се сам да почне с новата четка.
Едната шунка й сложили 25 грама и е XXL  Rolling Eyes

# 459
Аах, на фурна, стават много бързо.

# 460
В микровълнова ли?

# 461
  • Бургас
Адриа, какъв цвят панталони взе? На мен синият ми е дълъг, или поне аз очаквах 7/8, а той ми е точно над глезена; висока съм 1,74 Rolling Eyes И аз съм 90% убедена, че ще мина довечера да го върна, особено след като Тета каза, че спарва тази материя.
За електрическите четки мисля, че бях споделяла преди - на моята дъщеря много ѝ се повиши чувствителността на зъбите и се отказахме да ползваме такава. Зъболекарката ми казва, че не са подходящи за ежедневна употреба, максимум 3 пъти в седмицата да се ползва ел.четка. Не знам доколко има логика, не съм много на "ти" със зъболекарските работи, ходя веднъж годишно на профилактичен преглед и почистване на зъбен камък, ако има нужда.
Сигурно е коментирано, но не ми е било на дневен ред и съм подминала Embarassed - машинките за подстригване как са? Една колежка смята да купува и ѝ обещах да питам в темата.

# 462
  • Пловдив
Аз се зачудих за плажните подложки Rolling Eyes

# 463
Прибрах се и пробвах дрехите. Роклите са ми добре, но панталоните не ми стоят добре. Взех 36 и 38 р-р, 36 ми е много къс, а съм висока 1.66. 38 р-р ми е голям. Освен това не ми стои добре отпред и сигурно ще върна и двата панталона. Ще помисля до довечера.

Ей тук не ти повярвах. Аз съм 1.60 и 36 номер не само, че не ми е до глезена, ами подгъвам едни 10-15 см.

Голди, ако си взела син панталон, цветът му, а и материята, позволява да се носи по това време-пролет , също есента..то за летните жеги освен ленен, никой панталон, и то тесен, не е много ок...
Иначе аз имам червен, бял и черен подобна материя, с ръб отпред и със същото закопчаване отгоре-цип, копче плюс клипс, та затова правя този извод, че и тези ще спарват..

# 464
  • Пловдив
А дали има шанс тези панталони с ръб,ако се изперат на по високи градуси да се свият малко (за синия се чудя) ThinkingИма памук,но и еластант....
Този които взех ми е широк,а по-малкият сигурно ще ме описва.Чудя се да  връщам или пера на температура  различна от 30градуса.

Общи условия

Активация на акаунт