Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 169 532
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 585
В Пловдив на Пещерско да сте видяли днес останали от самозалепващите закачалки? Металните конкретно ме интересуват, онзи ден ми бяха в ръцете и се отказах, сега вече ги няма в по-близките ми магазини Thinking

# 586
  • shumen
Аз в Понеделник ще мина да разгледам какво има.Днеска не успях,утре пак няма да мога.

# 587
  • оттам, откъдето започва България
danaeka, вчера ходих в нашия Лидл и всичко от брошурата го има, а също и от старите зареждания има много стока. Отидох само за едни освежаващи бонбонки, които стоят до касата, но естествено вече ги няма. Явно няма и да зареждат.

Последна редакция: нд, 14 май 2017, 07:26 от didka pitka

# 588
Аз  не, че иска да ви дразня ама от разпродажбите успях да забърша една кутия от ония прословути гащи Simple Smile Как бяха оцелели чак не знам Simple Smile

# 589
  • shumen
Дидка,утре ще мина да видя какво има.

# 590
Тетке, този бекон много мазен бе...
Няколко пъти го заглеждам, ама дотам-само сланина виждам.И при нас май има, много не му налитат.

# 591
И на мен много мазен ми се видя.  Онзи нарязания пък грам сланинка няма. Не може да ми се угоди.

# 592
Тетке, този бекон много мазен бе...
Няколко пъти го заглеждам, ама дотам-само сланина виждам.И при нас май има, много не му налитат.

Ние го купуваме само когато правим пица.

# 593
  • Асеновград
http://www.lidl.bg/bg/PV-11015.htm?action=showDetail&id=60138
Някой купил от този кашкавал, би ли погледнал на етикета дали е произведен от Йотови-Сливен.
Миналия месец имаше пити днес я отворих и много ми хареса, ако е същия ще тичам да взема още една.Има вкус на добре узрял кашкавал от едно време .

# 594
  • Бургас
Вашето брашно не ме интересува, ама съм силно обезпокоена от липсата на пушения бекон на Пикок...де го бре? Що го не виждам?
Преди беше след щанда със саламите, завиваш и след промоционалните стоки беше пльоснат долу. Сега там са наредени продуктите от Родната ви стряха. Де го бекона, някой виждал ли го е? Rolling Eyes

Беконът при нас го бяха намятали при намалените стоки. Гледах, че му изтича срока на годност и затова. Явно чакат нова доставка и ще заредят и при вас  Peace
Иначе аз взех от намаления, ама нещо не ми хареса тоя път  Cry Раших, че е щот му изтича срока ...

# 595
Не съм на зор. Ще чакам да заредят. Беше изчистен откъм състав..поне по етикет. Затуй тъжа за него. Но не е нещо без което не мога да мина де... Grinning

# 596
Бекончето и у нас много се тачи, за няколко дни си отива. Но напоследък го завират на много скрити места в магазина - все трябва да питам къде е. Избираме си парчетата, то се вижда кои са добре нашарени Crazy

# 597
Има глутамат и затова не го взимам

# 598
А кой колбас го няма? Няма сто Е-та....

# 599
От 15.05/ понеделник( утре) ще има в Лидъл пак изгодни пелени Toujours.Аз определено съм доволна от тях като цена и качество. Чак не мога да повярвам, че ще има намаление. Скоро няма да махнем памперса, няма да е лека борбата, ще е нужно и време.

Общи условия

Активация на акаунт