Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 168 046
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 600
Намаленията днес само в определени градове ли са? Някъде има ли публикувано кога ще има в Ст.Загора?
Намаления има от днес до неделя във всички градове.  Peace

Аз днес не стигнах до Лидл. Дано до утре има останали рокли и поли.
Ще купя и брашно тип 650, в пакети по 2кг (купувала съм няколко пъти от него и хлябът става чудесен).  Peace
За съжаление нямаше палатка с намаления в Ст.Загора в този период...може би само за някои градове е това???

# 601
Ама то не са палатки. Рафтове с червени етикети вътре в магазина са.

# 602
  • have faith and be patient ..
някой има ли сандалките от утре ? и може ли да даде размер на стелката за 25-ти номер ? и обувки и сандалки (женски ) да знам да ходя ли да се бия

# 603
Има колбаси без глутамат, в Лидл също.

# 604
Алекс...очертай крачето на  картон,изрежи и вземи да налагаш. Ако не те мързи де Mr. Green
Хепи, кои са тези звездни и изчистени колбаси? newsm78
Този бекон е с най-късото съдържание на етикета,който аз съм виждала. Виж гърдите са с доста повече съставки например...

# 605
немските колбаси са с по-чист състав
Скрит текст:

# 606
Да, има доста, които са с по- добър състав
Аз всеки път си чета етикетите, за всеки случай
За съжаление от беконът трудно се намира без глутамат. Не ми е много ясно защо. Но факт.

# 607
Ще погледна състава и на показаните горе. Но на бекона пак да кажа само 2-3 са съставките.. Rolling Eyes
Бекончето съдържа:св.бекон,сол,подправки,нитрит и пушилен ароматизант.

Последна редакция: нд, 14 май 2017, 17:48 от teta75

# 608
  • Русе
Кашкавала Мероне /1кг/ - добър ли е?
Може би вече е късно, но отговарям - НЕ
Тук съм дала отзива си отпреди 3 седмици http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=972650.msg34905936#msg34905936

Ще погледна състава и на показаните горе. Но на бекона пак да кажа само 2-3 са съставките.. Rolling Eyes
Бекончето съдържа:св.бекон,сол,подправки,нитрит и пушилен ароматизант.
И аз това забелязах, че е без мононатриев глутамат, но ми се видя само сланина и го подминахме, когато беше на промо.

# 609
Да, мазничко си е бекончето...аз винаги предупреждавам, да няма неприятно изненадани после...но то си е и видно де...и аз не видях глутамат, именно и това е една от причината толкова да го тача и хваля, освен че е и мазничко де Laughing

Може момичетата да не са чели назад темите и да са гледали малките разфасофки, които нямат нищо общо с голямото 700 грамово парче, освен името...

# 610
Този кашкавал се харесва у нас. Понеже питата е около 2 кг, режа и замразявам. После вадя от фризера и държа в хладилника докато се размрази, същия си е на вкус.

# 611
Аха, голям май и аз взимах, да
Но той не е постоянно?
А този редовния не става, да

# 612
Тази седмица нацелих намалени потници и блузи на детето за есента. На мен туниките ми много харесаха и потниците. От утре ще ходя за тениски на брат ми, а четвъртък за детски сандали - миналогодишните не са мръднали, но са на косъм

# 613
Аз чакам големи санТалети...над 30 номер. Вземам по 3 чифта-два за навън и едни вместо пантофи в градината.

# 614
  • Асеновград
Кашкавала 2кг. беше свършил така и не успях да взема ,а и нямаше как да сравня дали е същия производител като от миналия месец.За по нататък ще следя защото много ми хареса. Брашно и при нас нямаше, добре че преди касата попитах служител дали не е на по различно място и ми извади от склада. Ако имам късмет да заваря намалени от дългите рокли ще си взема още, страшно са удобни.Онзи ден връщаха на касата и нищо чудно да намалят останалите бройки като миналогодишните.

Общи условия

Активация на акаунт