Лидл 102 - Великденско- пролетна /01.04- 01.05/

• 168 024
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 975
И  аз като Cristi се размислих вкъщи, защото сравних с други бодита, които са примерно втория размер на конкретна марка, а тези на Лидл бяха хипер уголемени. И в крайна сметка ходих момичета и върнах и замених някои без проблем. Само една пижамка си оставих 62/68, пък другите ги смених за 50/56 бодита и пижами. Реших, че все пак са и с къси ръкави крачоли, и ще дойде есен/зима, дори да и станат в един момент вече ще е късно. Simple Smile Благодаря много за отговорите на всички, иначе на касата не са писали на кочан, всичко го направи касиерката, като маркира, тези които заменям или връщам, върнаха ми парите, а другите ми ги замениха, после дойде управител и си вкара код в системата, и ми изплатиха и парите. И това беше всичко.  bouquet Даже почаках няма и 5 минути и ми се извиниха, че са ме накарали да чакам. Simple Smile

# 976
Blue.angel, много благодаря!  Hug Ще погледна и там тези дни.

# 977
Desert, и аз преди малко наложих ромпърите вкъщи  Mr. Green На ХМ размер 86 е точно 1.5 см по-дълъг от лидълски размер 74-80. Аз затова взех и този размер днес, а не 86-92, каквито са му всички други дрехи за лятото.

# 978
  • have faith and be patient ..
Само да кажа , че моята ( 2,7)  още носи някои лидълски неща 86/92  , а не е дребна Peace

# 979
Само да кажа , че моята ( 2,7)  още носи някои лидълски неща 86/92  , а не е дребна Peace

И моя син на 2,8 им носи 92 още. Следващия му е голям, но тези вече почнат да стават мънички

# 980
  • Русе
Забравих да Ви се оплача от кашкавала Мероне, от предната седмица. Отвратителен!!! Има вкус на сирене, киселее и се маже по ножа. Не знам по какъв стандарт е правен, но няма нищо общо с кашкавал.
И за маслото Родна стряха бяхте прави, и то е гадно smile3512

# 981
Някой взе ли си автобронзант от миналата седмица? Как е?

# 982
Аз взех кашкавал Блудино Империал да видим дали ще е хубав  Simple Smile
А и масло Родна стряха имам, ама още не е отваряно Close
Щом е гадно повече няма нищо да купувам от тази марка Close

# 983
Луканка роден край мирише на шарена сол

# 984
Някой взе ли си автобронзант от миналата седмица? Как е?

Аз си взех този под формата на мус, много ми хареса като аромат, нанася се леко и има хубав ефект. Съжалих, че не си взех този под формата на спрей, блогърките имат много хубаво мнение за него.

# 985
  • shumen
Аз днеска не съм ходила,но в Сряда ще опитам да стигна до там.

# 986
  • до едно тепе
На моята бубулечка от есента вземам дрехи 86-92. Бодитата цяла зима ги носи и в началото и бяха дълги ръкавите, а после май се скъсиха от сушилнята. Иначе си и стават на тялото. Блузките обаче драстично се смалиха. Само и единствено те ми се скъсяват в сушилнята от дрехите купувани в Лидъл. Остават широки, но се скъсяват на дължина. Имам предвид тънките блузки с дълъг ръкав.
Успях днес да се докопам до последния чувал размер 110-огромен и е, но по-малкия размер 90 ще и става само тази пролет. Ей това им е кофти в номерациите,че са с огромни разлики. Иначе взех блузки и летни пижамки. Бодитата ги пропуснах, защото ще махаме памперса(надявам се) и няма да ми е удобно да щракам копчетата. Иначе бяха много готини Whistling
Ако някой си търси шевна машина видях една в Пловдив на Източен Whistling

# 987
  • Beyond the stars
Ако някой си търси шевна машина видях една в Пловдив на Източен Whistling

По повод шевните машини - и в Люлин имаше в неделя няколко бройки  Wink

# 988
  • Сливен
В Лидл имали охладени пилешки дробчета и дали са хубави.

# 989
Има и са много хубави

Общи условия

Активация на акаунт